DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 08, 2011 20:05 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Marzenia11 pisze:
Chatte pisze:OK, jak wolisz, natomiast zarezerwuj sobie kilka postów na początku - bo co będzie jak mnie trafi szlag...(niekoniecznie z powodu kotów...)

tak chyba będzie lepiej - popatrz, pewnie wszyscy sa zainteresowani rozliczeniem, a tylko niektórzy dokładnym sprawdzeniem zgodności z fakturą no i analizą leczenia... dla nich będzie wątek skanowy, dla wszystkich ten, ogólny smartowy :D

:twisted:

witam, z faktur doliczyłam się za shreka , fionke i devi do konca stycznia 588 zł (shrek 169, fiona 170, devi 80) ... a Marzenia przepisałas 462 zł od smarti ....czy Ty czegoś nie policzyłas czy ja czegoś nie miałam liczyć ?
mnie w efekcie końcowym po dodaniu 10 zł z 5ego lutego wyszło 598 zł ...odejmujac to od wpływów: 671,20 powinno byc na dziś saldo 73 zł 20 gr.... ?

Bianka, plizzz wstaw jakies zdjątka Fionki i Devuni.... prosziiii

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Wto lut 08, 2011 20:14 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Smarti, kciuki za Twoje wszystkie biedulki przez cały czas bardzo mocne :ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lut 08, 2011 20:14 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Betta - policz raz jeszcze.
I proszę o nie cytowanie w wątku dt smarti wypowiedzi z wątku skanowego - po to został założony, aby wątek dt zostawić na wieści o kotach tymczasach i na nic innego.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lut 08, 2011 20:28 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

pisałam do Bianki :mrgreen: ... a przy okazji do Ciebie...

liczyłam 2 razy... sugerujesz że źle policzyłam ]:> powiem szczerze że mam kiepski wzrok a te cyferki pisane ręcznie czasem koslawe : ) ale wydaje mi sie że chyba jednak dobrze dopatrzyłam... prosze sprawdz jeszcze Ty

Betta

Post » Wto lut 08, 2011 20:37 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Betta pisze:
liczyłam 2 razy... sugerujesz że źle policzyłam ]:> powiem szczerze że mam kiepski wzrok a te cyferki pisane ręcznie czasem koslawe : ) ale wydaje mi sie że chyba jednak dobrze dopatrzyłam... prosze sprawdz jeszcze Ty

wiesz, sprawdzać nie będę - ufam Ci więc poprawię wg Twoich wyliczeń, ok? :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto lut 08, 2011 20:57 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

yhym.....ja miałam jednak nadzieje że to ja sie pomyliłam : ))

ja kochana przeliczyłam z ciekawości .... czy marzenia potrafi liczyc skoro rolcziczenia prowadzi 8) .... i w tym wypadku to Ty nie musisz mi ufać :) a ja Tobie powinnam...
pewnie wyszło by to przy okazji kolejnych podliczen i byłoby nieciekawe zaskoczenie.... przelicz to raz jeszcze, albo niech smarti skontroluje skoro wczesniej wydawało wam sie że ceny sa inne.... nie sprawdzałam tego z wczesniejszym wykazem leków ale z tego co pamietam to na skanach chyba nie ma nic nowego

Betta

Post » Wto lut 08, 2011 20:59 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Betta pisze:yhym.....ja miałam jednak nadzieje że to ja sie pomyliłam : ))

ja kochana przeliczyłam z ciekawości .... czy marzenia potrafi liczyc skoro rolcziczenia prowadzi 8) .... i w tym wypadku to Ty nie musisz mi ufać :) a ja Tobie powinnam...
pewnie wyszło by to przy okazji kolejnych podliczen i byłoby nieciekawe zaskoczenie.... przelicz to raz jeszcze, albo niech smarti skontroluje skoro wczesniej wydawało wam sie że ceny sa inne.... nie sprawdzałam tego z wczesniejszym wykazem leków ale z tego co pamietam to na skanach chyba nie ma nic nowego

Poczekaj, napisz mi jasno - mam poprawić wg Twoich wyliczeń? Proszę Cie o odpowiedź: tak lub nie.

Marzenia11

Post » Wto lut 08, 2011 21:48 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

jasno.... jesli już przeliczyłaś scany :lol: zastosuj się do uwag smarti w kwestii >ewentualnych< rozbieżności :mrgreen:

jeśli w tej specyficznej sytuacji cześć wpłat pokrywają krasnoludki lub inne dobre duszki to mnie to pasuje 8)

dobrej nocy wszystkim

Betta

Post » Wto lut 08, 2011 22:01 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Betta pisze:yhym.....

Betta pisze:jasno....

Hmmmm... wprawdzie potrzebowałam odpowiedź "Tak", ale wyżej zacytowane jako takie traktuję.
W związku z powyższym, mając na to zgodę Betty w rozliczenie rybnickich kotów jako kwotę wydaną wpisuję 598zł.

Ponieważ jednak....
Betta pisze: ja miałam jednak nadzieje że to ja sie pomyliłam : ))

okazało się prawdą i nie jest mimo szczerych chęci tak, że..

Betta pisze: cześć wpłat pokrywają krasnoludki lub inne dobre duszki to mnie to pasuje 8)

i jednak Betto to Ty musisz sprawdzić swoje umiejętności liczenia, a potem moje..

Betta pisze:ja kochana przeliczyłam z ciekawości .... czy marzenia potrafi liczyc skoro rolcziczenia prowadzi 8) ....

uprzejmie informuję wszystkich, ze przekazaną przez Bettę kwotę w wysokości 136zł (różnica faktycznie poniesionych kosztów 462zł a kwota zaakceptowana przez bettę 598zł) zapisuję na kotno dt smarti :piwa: :piwa: :piwa:

Bo Betta, jakim cudem..

Betta pisze:witam, z faktur doliczyłam się za shreka , fionke i devi do konca stycznia 588 zł (shrek 169, fiona 170, devi 80)

... jakim cudem wyszło Ci z dodania tych sum 588zł? 8O 8O 8O

Betta - bardzo Ci dziekuję za wsparcie dt smarti :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Wto lut 08, 2011 23:47 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Uaktualniłam rozliczeniowy post. :D
Do pełnego rozliczenia pozostały wpływy i wydatki dt smarti.

Marzenia11

Post » Wto lut 08, 2011 23:48 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Bianka4 - gdzie foty???? :evil: Przec ież miały być. :!: :D

Marzenia11

Post » Śro lut 09, 2011 0:01 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Miały być, tylko nie umiem ich wstawić :oops: Może jutro wieczorem mi się uda, bo właśnie padam na twarz.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro lut 09, 2011 0:02 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

nie umiesz czy nie możesz? Jak by co to służe wskazówkami jutro, dobranoc :wink:

Marzenia11

Post » Śro lut 09, 2011 0:09 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Bianka, to wyślij może do mnie, ja wstawię?
Ostatnio edytowano Śro lut 09, 2011 0:54 przez Szalony Kot, łącznie edytowano 1 raz

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro lut 09, 2011 0:37 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Marzenia11 pisze:nie umiesz czy nie możesz? Jak by co to służe wskazówkami jutro, dobranoc :wink:

Nie umiem. Raz mi się udało wstawić zdjęcia na innym forum i za nic nie mogę sobie przypomnieć jak to zrobiłam :oops:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

[poprzednia][następna]