KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 08, 2011 11:09 Re: >)MISIA ma DT!!!-PILNIE TRANSPORT ŚWINOUJŚCIE -WARSZAWA !!

:?: :?: :?:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto lut 08, 2011 12:03 Re: >)MISIA ma DT!!!-PILNIE TRANSPORT ŚWINOUJŚCIE -WARSZAWA !!

Nie spadać, na górę Misiu :ok: po transport!
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Wto lut 08, 2011 13:32 Re: >)MISIA ma DT!!!-PILNIE TRANSPORT ŚWINOUJŚCIE -WARSZAWA !!

:ok: Za Misiaczka.!!!!
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto lut 08, 2011 13:36 Re: >)MISIA ma DT!!!-PILNIE TRANSPORT ŚWINOUJŚCIE -WARSZAWA !!

Co i rusz zaglądam z nadzieją...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto lut 08, 2011 16:07 Re: >)MISIA ma DT!!!-PILNIE TRANSPORT ŚWINOUJŚCIE -WARSZAWA !!

do góry Misia :kotek:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Wto lut 08, 2011 19:22 Re: >)MISIA ma DT!!!-PILNIE TRANSPORT ŚWINOUJŚCIE -WARSZAWA !!

napisałam do Hani z Włocławka (DS "mojej" Grzywki) ,moze wybiera sie do W-wy.Moze ktoś znajomy jedzie. Może oni się wybierają.
Domek Daszka i Jasia takze czasem rusza w tamte strony-do chatki starowinki.Co prawda bardziej latem.Ale kto wie. To też gdzies pod Włocławkiem. Obie miejscowości blisko :wink: Poznania.
Moze coś się uda .
Myślę,ze dostarczyłoby sie jakoś kicię na przerzut.
Oby tylko transport był.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto lut 08, 2011 19:55 Re: >)MISIA ma DT!!!-PILNIE TRANSPORT ŚWINOUJŚCIE -WARSZAWA !!

A co z panią odbierajaca kota w Swinoujsciu? Czym ma jechac? Ktos sie juz z nia kontaktowal i pytal? :)

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

Post » Wto lut 08, 2011 21:01 Re: >)MISIA ma DT!!!-PILNIE TRANSPORT ŚWINOUJŚCIE -WARSZAWA !!

Arcana pisze:A co z panią odbierajaca kota w Swinoujsciu? Czym ma jechac? Ktos sie juz z nia kontaktowal i pytal? :)

Wysłany jest mail do pani, ale jeszcze cisza. Pani ma jechać coś koło 20 luty. Wróci z zagranicy to się ma odezwać , czym i jak , nic nie wiadomo.
Obrazek

cypisek

Post » Śro lut 09, 2011 8:14 Re: >)MISIA ma DT!!!-PILNIE TRANSPORT ŚWINOUJŚCIE -WARSZAWA !!

podniosę
Obrazek

ASK@

Post » Śro lut 09, 2011 8:41 Re: >)MISIA ma DT!!!-PILNIE TRANSPORT ŚWINOUJŚCIE -WARSZAWA !!

Na hodowchach wystawowych :wink: napisano:
ariell pisze:
ASK@ pisze:
ASK@ pisze:kochani przepraszam za wtręt.Ale pilnie potrzebujemy transportu dla koci ze schronu trasa Świnoujście -Wa-wa lub transport łaczony. Moze ktoś jedzie i moze pomóc.Każdy pomysł,sugestia jest ważna i uratuje koci życie.

Misi umarła Pani.Spadkobiercy oddali ją do schronu. Uciekła ,wróciła do domu a oni ponownie ją przywieźli.Jest dla niej DT w Otwocku pod Warszawą u Agneski.Czeka na nią.
Prosze zajrzyjcie :transprtowa prośba
viewtopic.php?f=1&t=123749
wątek Misi
viewtopic.php?f=13&t=120740&start=930
Prosze pomóżcie ,jeśli mozecie.

cisza okrutna :cry:
Wszędzie wieści rozesłane.Czy ktoś może pomóc??
Nie wpychałabym sie obcesowo ,gdyby o życie kota nie chodziło.
Pani Prezes schronu ma w zwyczaju wypuszczac w (jej zdaniem) lepsze dni koty na zewnątrz.I robi to bez wzgledu na to czy kot wychodzacy czy domowy. Jak wypuszczą ja to mogiła.Dziewczyny jej pilnują,ale jak sie jest daleko...To co mozna. Poza tym mała poddaje sie.
Kicia nie ma szczęścia :cry:

Będę jechała z Poznania do Warszawy pociągiem w sobotę w południe lub po godzinie 15 -16 (jutro będę znała konkrety).
Jeśli Ktoś Kicię dostarczy do Poznania w sobotę i Ktoś ją odbierze w sobotę wieczorem w stolicy z Dworca Centralnego lub innego bezpośrednio ode mnie, służę pomocą.

Proszę skontaktujcie się z dziewczyną.Najlepiej telefony dajcie sobie.
Obrazek

ASK@

Post » Śro lut 09, 2011 11:37 Re: >)MISIA ma DT!!!-PILNIE TRANSPORT ŚWINOUJŚCIE -WARSZAWA !!

hop,hop...
Czy ktoś moze koteczkę dostarczyć do Poznania?
Obrazek

ASK@

Post » Śro lut 09, 2011 14:13 Re: >)MISIA ma DT!!!-PILNIE TRANSPORT ŚWINOUJŚCIE -WARSZAWA !!

Pytam każdego co mogę , ciężko i z tym Poznaniem jak na złość.
Obrazek

cypisek

Post » Śro lut 09, 2011 14:18 Re: >)MISIA ma DT!!!-PILNIE TRANSPORT ŚWINOUJŚCIE -WARSZAWA !!

W Warszawie ja oczywiście koteczkę odbiorę w dowolnym miejscu, dostosuję się.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro lut 09, 2011 14:25 Re: >)MISIA ma DT!!!-PILNIE TRANSPORT ŚWINOUJŚCIE -WARSZAWA !!

Wieści z Włocławka

Do W-wy jadę nie w niedzielę a we wtorek (15 lutego) rano...:( Chętnie zabiorę kicię nawet jeśli będę musiała jechać pociągiem (mam nadzieję, że nie będzie to dla niej większy stres niż jazda samochodem tym bardziej, że podróż pociągiem trwa niewiele dłużej niż samochodem). Nie wiem jeszcze czy S.. dostanie urlop więc jeśli nie to będę jechała pociągiem pośpiesznym o 8 rano i po dwóch godzinach jestem na dworcu w Warszawie Wschodniej. Asiu jeżeli transport do W-ka miałabyś na jakiś wcześniejszy dzień to nie ma problemu - Misiunia może poczekać u mnie do wtorku. Jeżeli zależałoby Ci na wcześniejszym przyjeździe to mogę wyruszyć w poniedziałek po pracy ale myślę, że lepiej z kociakiem podróżować w dzień niż po zmroku. Jeśli chciałabyś odebrać kiciunię po pracy to nie ma sprawy, ja się nią zajmę dopóki będzie tego potrzebowała. Dasj znać czy odpowiada Ci takie rozwiązanie.

Od D&J

..jedziemy w weekend do Płocka zawieść młodą na ferie, będziemy wracać w niedzielę po południu do wawy więc jakby coś to możemy przechwycić kotkę z Płocka lub okolic (max kilkadziesiat km od Płocka, na dalszy wypad Piotra nie namówię, a ja niegramotna w te klocki).
Gdyby "coś się" urodziło to dzwoń...

Jakby coś pasowałao kontakt podam na pw.Lub prosze dzownić bo mnie wieczorami nie ma w necie często.
697541709
Obrazek

ASK@

Post » Śro lut 09, 2011 14:38 Re: >)MISIA ma DT!!!-PILNIE TRANSPORT ŚWINOUJŚCIE -WARSZAWA !!

Misiaczek dawno nie miała takiego humoru jak dzisiaj.Barankowała mi jak nigdy. Pewnie czuje, że już nie długo wszystko się zmieni. :ok:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]