Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 07, 2011 22:08 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

Ciepła pisze:chyba musze sie na dogo zarejestrowac :roll:

Nie musisz, choć zapraszam :)
Problem był w tym, że na jednym wątku była prowadzona akcja ratowania psa i kotów.
Różne konta, chaos informacyjny i na dodatek jeszcze przeskakujące posty.
Dlatego rozdzieliłam psa od kotków :wink:

irenaka

Od: Wto lut 01, 2011 17:56

Post » Pon lut 07, 2011 22:12 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

irenaka pisze:

Problem był w tym, że na jednym wątku była prowadzona akcja ratowania psa i kotów.

ale bez rejestracji nie bede mogla pisac postow :mrgreen:
a bardzo mnie interesuje dalsze zycie maluchow :ok:
jakby nie bylo mialam w tym malutki udzial :wink:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pon lut 07, 2011 22:20 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

Ciepła pisze:
irenaka pisze:

malutki????
ogromny!!!! (szczególnie z kociakiem złapanym w ręce :D )

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Pon lut 07, 2011 22:27 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

Tusinka pisze:
Ciepła pisze:

malutki????
ogromny!!!! (szczególnie z kociakiem złapanym w ręce :D )

malutki bo kotek byl malutki haha :wink: :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Pon lut 07, 2011 22:32 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

Kociak malutki ale prychal przynajmniej jak tygrys. Gryzl tez calkiem porzadnie....... a zasluga Twoja nieoceniona po prostu.
magdajedral

Post » Pon lut 07, 2011 22:33 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

magdajedral pisze:Kociak malutki ale prychal przynajmniej jak tygrys. Gryzl tez calkiem porzadnie....... a zasluga Twoja nieoceniona po prostu.

tak to nigdy bysmy nie zaczeli ich lapac haha musialam dac przyklad :wink: :ok:

Obrazek

Ciepła

Post » Pon lut 07, 2011 22:39 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

Co racja to racja. Klatki-lapki wziely szybko z Ciebie przyklad.
Bo ja i Tusinka to jako zaganiacze robilysmy bardziej :)
magdajedral

Post » Pon lut 07, 2011 22:44 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

magdajedral pisze:Co racja to racja. Klatki-lapki wziely szybko z Ciebie przyklad.
Bo ja i Tusinka to jako zaganiacze robilysmy bardziej :)

bo to sie nazywa fachowa wspolpraca :ok:
jedni naganiaja a drudzy lapia haha :wink: :ok:

Obrazek

Ciepła

Post » Pon lut 07, 2011 22:48 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

Na konto kociaków przyjdzie 10 zł (z konta Fundacji Elpis). Miało być dla BiPka (vel Rudego) ale skoro on jest już w ds, ofiarodawczyni poprosiła o przekazanie kasy kotkom.
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Wto lut 08, 2011 9:58 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

Kinya pisze:Na konto kociaków przyjdzie 10 zł (z konta Fundacji Elpis). Miało być dla BiPka (vel Rudego) ale skoro on jest już w ds, ofiarodawczyni poprosiła o przekazanie kasy kotkom.

Dziękuję Kinia i oczywiście Sylwii, która jest ofiarodawcą :1luvu:
Ta dziewczyna prowadzi hotel dla piesków pod Łowiczem. Buty mi zawsze spadają jakie ma ogromne serce dla swoich podopiecznych ( i nie tylko).

Ciepła, a jak Ty się czujesz?

Ja siedzę jak na szpilkach i dumam :wink: o której godzinie będzie przyzwoicie zadzwonić do Biafry i zapytać o wyniki badań naszego maleństwa z łapką.

irenaka

Post » Wto lut 08, 2011 12:13 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

irenaka pisze:
Kinya pisze:Na konto kociaków przyjdzie 10 zł (z konta Fundacji Elpis). Miało być dla BiPka (vel Rudego) ale skoro on jest już w ds, ofiarodawczyni poprosiła o przekazanie kasy kotkom.

Dziękuję Kinia i oczywiście Sylwii, która jest ofiarodawcą :1luvu:
Ta dziewczyna prowadzi hotel dla piesków pod Łowiczem. Buty mi zawsze spadają jakie ma ogromne serce dla swoich podopiecznych ( i nie tylko).

Ciepła, a jak Ty się czujesz?

Ja siedzę jak na szpilkach i dumam :wink: o której godzinie będzie przyzwoicie zadzwonić do Biafry i zapytać o wyniki badań naszego maleństwa z łapką.

ja dzis umieram..
albo mam mgrene albo cisnienie wariuje a moja glowa razem z nim..
jest mi niedobrze,na.....a mnie glowa i mi sie kreci w glowie..

Obrazek

Ciepła

Post » Wto lut 08, 2011 12:15 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

Biedna Asia...... :(
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lut 08, 2011 12:19 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

moje futerka mnie oblozyly i chyba sie zdrzemne to jedyne co mi przychodzi do glowy..

Obrazek

Ciepła

Post » Wto lut 08, 2011 12:33 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

Ciepła pisze:ja dzis umieram...

Ja też...

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lut 09, 2011 11:41 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

Proszę tu nie umierać :wink: , bo trzeba kotkom domków szukać a kto mi pomoże?
Rozmawiałam teraz z Biafrą. Jeszcze nie zapadły decyzje co do łapki :( .
W tej chwili ma podawane leki przeciwzapalne, bo jest obrzęk
Maleństwo jest jeszcze w klinice a dzisiaj Biafra dowozi tam dwa pozostałe na sterylki.
Trzymajcie kciuki, pliss

Doszła pierwsza wpłata za paliwo-50,00 od Majqi :1luvu:
Dziękuję!!!

Ciepła, przepraszam.Wiem, że dzwoniłaś, ale wczoraj zbyt późno już było na oddzwanianie.
Gadałam wczoraj bardzo długo :oops:
Jak coś pilnego, to dzwoń, mam nadzieję, że nikt mnie już dzisiaj nie dopadnie :wink:

irenaka

[poprzednia][następna]