Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 06, 2011 17:31 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Catnaperka pisze:Kevinek wczoraj zaszył się w kąciku, nie chciał jeść, był bardzo wystraszony. Bidulek, ile on musiał doświadczyć złego od ludzi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ale teraz musi zaufać bo jest w cudownym domku, który nie pozwoli mu się więcej bać.

Oj z pewnością dojdzie szybko u Anetki do siebie ,widziałam wczoraj Milę :1luvu: :D gdyby nie charakterystyczne umaszczenie szylkreci to powiedziałabym że Anetka podmienila kota :twisted: ...Piękna błyszcząca sierść ,okrąglutka jak pączuszek i szczęśliwa ,miziająca się do wszystkich :1luvu:
No i chcialam aby do mojego transporterka weszła :twisted: Nela :1luvu: ....mówie Wam Cudo nie kot ....tym razem mi się nie udalo :twisted: :wink:
Anna Kubica

Post » Nie lut 06, 2011 19:34 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Anna Kubica pisze:
Catnaperka pisze:Kevinek wczoraj zaszył się w kąciku, nie chciał jeść, był bardzo wystraszony. Bidulek, ile on musiał doświadczyć złego od ludzi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ale teraz musi zaufać bo jest w cudownym domku, który nie pozwoli mu się więcej bać.

Oj z pewnością dojdzie szybko u Anetki do siebie ,widziałam wczoraj Milę :1luvu: :D gdyby nie charakterystyczne umaszczenie szylkreci to powiedziałabym że Anetka podmienila kota :twisted: ...Piękna błyszcząca sierść ,okrąglutka jak pączuszek i szczęśliwa ,miziająca się do wszystkich :1luvu:
No i chcialam aby do mojego transporterka weszła :twisted: Nela :1luvu: ....mówie Wam Cudo nie kot ....tym razem mi się nie udalo :twisted: :wink:

hahah bo to juz oficjalnie wiadomo, że Mila to Puchacz nie kot ;)
No Nela jest cuuuudowna. Ale co? Anetka nie chciała Ci jej sprezentować? :twisted: Może to i lepiej - obawiam się, że przy niej Lusia spakowałaby plecaczek i się ostentacyjnie wyprowadziła ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Nie lut 06, 2011 22:16 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Tak coś czułam, że to chodzi o domek u Anachit się szykuje :)
Cieszę się ogromnie.
Będziesz tam bardzo szczęśliwy Kevinku :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie lut 06, 2011 23:10 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

gosiaa pisze:Tak coś czułam, że to chodzi o domek u Anachit się szykuje :)
Cieszę się ogromnie.
Będziesz tam bardzo szczęśliwy Kevinku :)

Kevinek z pewnością będzie szczęśliwy u Anetki oboje z TŻ-tem mają tyyyyyyyyyyyyle miłości dla zwierząt :1luvu:
U Nich nawet psy myślą że są kotami :ryk:
Anna Kubica

Post » Wto lut 08, 2011 12:11 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

co u Kevinka? :D :D :D
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Wto lut 08, 2011 12:33 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Też jestem ciekawa :roll:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lut 08, 2011 21:25 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Kevinek bez większych zmian... nadal zaszyty w kąciku :( Dzisiaj znalazł sobie długopis do zabawy i się trochę odprężył. Sznureczkiem nie za bardzo chciał się bawić - jutro kolejna próba. Bardzo malutko je ale za to pięknie kuwetkuje :) Potrzebuje dożo czasu ale ma zadatki na super kota :) Zresztą już teraz jest super ale może jeszcze bardziej :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto lut 08, 2011 21:38 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

nic na sile, widze, ze to bardzo wrazliwy kicius, skoro potrzebuje czasu, ok, ale napewno sie otworzy :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lut 08, 2011 23:58 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Tak... Kevinek jest bardzo, bardzo wrażliwym kiciem...
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Śro lut 09, 2011 10:52 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

:ok: trzymam kciuki za Kevinka :kitty:
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Post » Śro lut 09, 2011 11:29 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Kevin zjadł w nocy whiskasa!!!!! :dance2:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Śro lut 09, 2011 12:04 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

:piwa: :piwa: na zdrówko :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Post » Śro lut 09, 2011 12:06 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

:ok: :kotek: :ok:
Kevinek tyle czasu spędził w schronisku,
że teraz to dla niego prawdziwa rewolucja
musi się przyzwyczaić od nowa
no i nie ma Dyzia
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro lut 09, 2011 12:11 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

ruru pisze::ok: :kotek: :ok:
Kevinek tyle czasu spędził w schronisku,
że teraz to dla niego prawdziwa rewolucja
musi się przyzwyczaić od nowa
no i nie ma Dyzia
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

no właśnie 8) (Hyzia ;) )
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Śro lut 09, 2011 12:14 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

Cudowne wieści! A Kevinek potrzebuje czasu. I będzie dobrze.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]