DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 08, 2011 11:02 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Ja bym zrobiła je na pewno, a prawie pół roku to już jest coś :wink:
a rozliczyłaś się już ze Sforą? Jestes tam na czysto? może oni się też pomału wkurzają długiem i stąd takie pytanie... :?:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lut 08, 2011 11:09 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Likierku [']...

a jak tam mafiozo Carlito? :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto lut 08, 2011 11:10 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Marzenia11 pisze:Ja bym zrobiła je na pewno, a prawie pół roku to już jest coś :wink:
a rozliczyłaś się już ze Sforą? Jestes tam na czysto? może oni się też pomału wkurzają długiem i stąd takie pytanie... :?:

rozliczyłam się przy okazji kastracji Księcia Promysia :D

a za leczenie Promysia już przy pomocy Bianki w grudniu :D

ruru pisze:Likierku [']...

a jak tam mafiozo Carlito? :ok:

dla mafioza wczoraj przyszła nerkowa integra ale powiedział mi żebym to sobie sama jadła :mrgreen:

poza tym gadatliwy,miziasty i super,tylko nie mam go czym karmić :roll: na siłę mu już wciskam byle co (w sensie wołowinkę lib indyczka lub gurmet gold kaninchen) byle tylko jadł cokolwiek :roll:
o nerkowej karmie nie ma mowy :mrgreen:
Ostatnio edytowano Wto lut 08, 2011 11:19 przez smarti, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lut 08, 2011 11:16 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Likierku, śpij spokojnie [']

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lut 08, 2011 11:21 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

smarti pisze:rozliczyłam się przy okazji kastracji Księcia Promysia :D

To pewnie dlatego, że pani nie może uwierzyć, ze się wydaje tyle kasy na nie swoje koty...\

Ratując Czarnego Felka (*) też kilka razy powtarzałam ekipie z Eko Patrolu i pani wet w lecznicy, ze ja zapłacę za wszystko, za całe ratowanie go... kilka razy powtarzałam i w końcu z trudem i niedowierzaniem, patrząc na mnie dziwnie, uwierzyli... Zresztą wetka potem mnie przepraszała :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto lut 08, 2011 11:27 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

smarti pisze:a jak tam mafiozo Carlito? :ok:
dla mafioza wczoraj przyszła nerkowa integra ale powiedział mi żebym to sobie sama jadła :mrgreen:

poza tym gadatliwy,miziasty i super,tylko nie mam go czym karmić :roll: na siłę mu już wciskam byle co (w sensie wołowinkę lib indyczka lub gurmet gold kaninchen) byle tylko jadł cokolwiek :roll:
o nerkowej karmie nie ma mowy :mrgreen:

Ja bym mu zrobiła badania krwi - morfo plus profil nerkowy, wątrobowy i jonogram. Pełen zestaw. jest już trochę u Ciebie, podleczony, zdietowany ile się da i można zpobaczyć jaki jest stan faktyczny. A potem dręczyć lub nie chłopaka dietami. Ale to tylko moj punkt widzenia, pamiętaj! :wink: Ten jonogram to tak żeby gdyby wyszły nie takie jak trzeba parametry nerkowe to żeby drugi raz chłopaka nie kłuć.

Marzenia11

Post » Wto lut 08, 2011 11:30 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

tak planuję bo dłuższe czekanie traci sens w tej syt.

a tu na przywitanie :D

smarti pisze:Święta czwórca,
jeszcze my młodzi...jeszcze my piękni... stary dom - piękne wspomnienia
Obrazek
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto lut 08, 2011 11:35 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Nie pozachwycałam się jeszcze zdjęciami?
To przeoczenie :D
zachwyciły mnie koty, rododendrony i magnolie - juz uprzedzam ze w sezonie kwitnienia będę u Was częstym gościem, ale postaram się nie być namolna i przycupnę pod którymś z drzew w kwiatach...

Marzenia11

Post » Wto lut 08, 2011 14:58 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

smarti w lecznicy - prosimy o miliony kciuków dla ślepaczka :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Wto lut 08, 2011 15:00 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Można poprosić o nowe fotki rybnickich kotków? :P

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Wto lut 08, 2011 15:07 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Zakocona pisze:Można poprosić o nowe fotki rybnickich kotków? :P

Prosic można zawsze :D

Radzę porozmawiać z sunshine307 - widziała je w sobotę więc na pewno wszystko dokładnie opowie.

Marzenia11

Post » Wto lut 08, 2011 18:25 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

no i ostatnie robione fotki,również z soboty ma Bianka-może wstawi...

nasze już się zdezaktualizowały-bo futro mocno odrośnięte.
tylko co z tego że zrobimy jak nie będzie czasu wstawić....

no i dzięki za kciuki-ani jednego :cry:
ale mam nadzieję że mimo to ślepciowi się powiedzie-napiszę jak się dowiem konkretów bo nie chcę zapeszyć.
powiem tylko że z tej prośby o testy zrobiła się lekka kaszana ...w sensie poczułam niesmak...

a dla Carlita kupiłam Ipakitine-podobno ma pomóc-o ile da sobie to wsadzać do pysia,oczywiście...

smarti

Post » Wto lut 08, 2011 18:56 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Kciuki były, ale po cichutku ;) :ok:

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Wto lut 08, 2011 19:23 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

smarti pisze:a dla Carlita kupiłam Ipakitine-podobno ma pomóc-o ile da sobie to wsadzać do pysia,oczywiście...

smarti nasza Patty dostawała ten preparat na początku choroby, miała podwyższony fosfor i ten preparat miał go obniżyć niestety nie przyniósł żadnych efektów :(
za to rewelacyjne efekty przynosi u nas alusal ale tu żeby decydować o podaniu tych leków to jest potrzebny wynik jonogramu, dodatkowo dawkę alusalu dobiera się odpowiednio do wagi i jeszcze jeden plus, alusal jest tani ;)

ipakitinie nie musisz wsadzać do pysia, nim posypujesz karmę

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

[poprzednia][następna]