Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 07, 2011 22:42 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

A dobrze płacą?
Bo jeśli przypadkiem to oni sami chcieliby kasę, to nic z tego, mogą iść się paść :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon lut 07, 2011 22:49 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

EdytaB_a pisze:Witam :)
Śpieszę donieść, ze wczoraj oddałam wszystkie fanty jamkasicy :)

No i oczywiście ciszę sie, ze poznałam Ciebie i Twoje wspaniałe stadko futer :)

Kasia, ja mam jeszcze Twoje fanty. Książki, różowy dezodorant i słonia. Pluszowego znaczy.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon lut 07, 2011 22:51 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Marcelibu pisze:

Kasia, ja mam jeszcze Twoje fanty. Książki, różowy dezodorant i słonia. Pluszowego znaczy.

Ja pisałam o posłaniach i jedzeniu : oddane na paluch :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon lut 07, 2011 22:54 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

EdytaB_a pisze:
Marcelibu pisze:

Ja pisałam o posłaniach i jedzeniu : oddane na paluch :)

Ale mnie się przypomniało dzięki temu :wink:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon lut 07, 2011 22:55 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

A faktycznie. Niespecjalnie mam pomysł, co można byłoby z nimi zrobić :roll:
Edycie przekazałam akurat ostatnio pierdoły w rodzaju leżanek, koca czy jaśków - tzn. rzeczy dla paluchowych zwierzaków, nie na KB. Na KB (na PostPaluszki) dam sporo ubrań - ale najpierw muszę się do nich podokopywać w szafach :twisted:

PS. Jesteś pewna, że dałam Ci jakiegoś słonia :roll: ? Bo ja pamiętam tylko wiewiórkę i jeżyka :wink:
Za słonia (albo właściwie :pig: ) mogę robić co najwyżej ja :twisted: , dzisiaj wpieprzyłam 2 pawełki toffi, 2 kit-katy i orzechową princessę :oops:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon lut 07, 2011 22:57 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Wielbłądzio pisze:A dobrze płacą?
Bo jeśli przypadkiem to oni sami chcieliby kasę, to nic z tego, mogą iść się paść :roll:

No pewnie, że chcieli kasę :!: Ode mnie sto zeta i jeszcze chcieli wiedzieć gdzie jestem zatrudniona :ryk: No im powiedziałam 8)
Ale to nic, od koleżanki z pracy (nie tej ;) ) chcieli 500 zeta i łaskawie zeszli na 250 :ryk:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon lut 07, 2011 23:03 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Eee, to takich cffaniaków to i ja nie chcę.
Wiem, że może nie jestem jakąś superdługonogą, superszczupłą, obsmażaną na solarium platynową blondyną z czerwonymi tipsami i cyckami jak arbuzy :twisted: , no ale żebym sama musiała jeszcze dopłacać - to chyba nie jest aż tak źle :roll:

PS. Idę spać. A jutro wieczorem musimy jechać z Dziuńką i Żabem na kontrolę, także pojawię się pewnie dopiero w nocy.

Smutno. Dno i kilo mułu :(

Wielbłądzio

Post » Wto lut 08, 2011 7:14 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

A jednak powiem Wam "dzień dobry" już teraz :wink:

Młoda wpakowała mi się na kolana i nie przyjmuje do wiadomości, że nie mam teraz czasu na miłość :twisted:

Wielbłądzio

Post » Wto lut 08, 2011 7:36 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Wielbłądzio pisze:A jednak powiem Wam "dzień dobry" już teraz :wink:

Młoda wpakowała mi się na kolana i nie przyjmuje do wiadomości, że nie mam teraz czasu na miłość :twisted:

:mrgreen:
Zuzka nie przyjela tego do wiadomsci o 4 rano. Strannie wybrala z moich przyborow do szycia rzecz, ktora najbrdziej halasuje i bawila sie ja na panelach az do skutku. A potem odstawila slodkiego kotka :twisted:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Wto lut 08, 2011 7:41 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

O, cześć Kasiu :) Ja też już nie śpię, spsuło mi się spanie i od 6 rano krążę po domu :roll:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Wto lut 08, 2011 7:44 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

genowefa pisze:No pewnie, że chcieli kasę :!: Ode mnie sto zeta i jeszcze chcieli wiedzieć gdzie jestem zatrudniona :ryk: No im powiedziałam 8)
Ale to nic, od koleżanki z pracy (nie tej ;) ) chcieli 500 zeta i łaskawie zeszli na 250 :ryk:

Widocznie dla wybranych klientek mają ceny promocyjne :mrgreen:
Stówka za dwóch - toż to prawie za darmo :mrgreen:

A serio, to za co te 5 stów chcieli?

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Wto lut 08, 2011 7:45 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Trzymam kciuki za pracę na Ochocie :ok: (ja najbardziej tam lubię okolice Alcatraz - sentyment) :oops:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto lut 08, 2011 7:47 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

no to ja codziennie o 5,30
koty oczywiście nauczylam też , śniadanie o tej porze jeść więc czy świątek czy piątek inaczej nie da rady :evil:

Obrazek
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Wto lut 08, 2011 16:24 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Nie wiem, co z tego wyjdzie, ale pierwsze wrażenie dosyć marne.
Zbyt wielka odpowiedzialność (i to finansowa..) za raczej psie pieniądze :roll: :( Sama nie wiem.
Ochotę też bardzo lubię, chodziłam do LO na Wawelskiej :wink:

Trzeba zapakować koty i w drogę. Ale wiatr jest dzisiaj taki wstrętny, że NAPRAWDĘ mi się nie chce.

EDIT: Wszystkie padalce smacznie śpią. Takim to dobrze :twisted: Nie muszą szukać roboty, nie muszą sprzątać, nie muszą wozić dzieci do weta :twisted: ...
Dużo bym dała, żeby ktoś pojechał z Ropkiem i Młodą zamiast mnie. A gdyby do tego zechciał też zapłacić :oops: ...

Wielbłądzio

Post » Wto lut 08, 2011 17:32 Re: Jedyne takie Dranie. Dziuńka zdrowieje, za to Żab się drapie

Wielbłądzio pisze:
EDIT: Wszystkie padalce smacznie śpią. Takim to dobrze :twisted: Nie muszą szukać roboty, nie muszą sprzątać, nie muszą wozić dzieci do weta :twisted: ...

W końcu od czego mają kochającą mamusię :smokin:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

[poprzednia][następna]