Niezwykłe Zosia i Klara:) - specj. od chorób ukł.pokarmowego

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 30, 2011 17:54 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Niunie moje kochane i znów odrobinę zaniedbania, ale pochłonęła mnie całkowicie Bezimienna koteczka z wypadku. Ona tak strasznie mi przypominała Klarę. A raczej teraz Klara ją mi przypomina. Zawsze uwielbiałam bure koty i teraz takie właśnie mnie otaczają. Szkoda tylko, że niektóre na tak krótko....
magdajedral

Post » Nie sty 30, 2011 18:47 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Madzia,a w jakim wypadku chcesz je oddac osobno?
bo wiesz ze to moze być dla nich poczatek końca...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie sty 30, 2011 19:27 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Wiem i tego boję się najbardziej. Z drugiej strony jak tak na nie patrzę to one śpią osobno, jak Klara jest na kolanach to Zosia idzie w drugi kąt się myć i w ogóle nie interesują się sobą zbyt mocno. Owszem, zdarza im się podejść do siebie i umyć sobie łebki nawzajem, ale to tyle.
magdajedral

Post » Nie sty 30, 2011 19:37 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

no to faktycznie...ale może one sa przyzwyczajone że jednak ta druga gdzieś jest..
a jak tego zabraknie to tak jak z Mruniem i Niebieskim z Palucha..-ja bym się chyba osobno bała..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie sty 30, 2011 20:02 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

No ja też się boję, ale z drugiej strony jeśli ktoś będzie zainteresowany którąś z nich to będzie to szansa na normalne życie w domku a nie w pralni....... ale druga zostanie w niej dalej..... sama nie wiem co gorsze, lepsze.
magdajedral

Post » Nie sty 30, 2011 23:17 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

a co? w pralni to maja złe życie??
najedzone,ciepło,bezpiecznie,przychodzi Pani i mizia i najważniejsze-są razem!!

czy może być lepiej??

czy chciałabyś być rozdzielona z osoba którą kochasz za cenę lepszej michy??...watpię..

przeciez one SĄ u Ciebie SZCZEŚLIWE i mogą spokojnie czekać na wspólny dom :)

smarti

Post » Pt lut 04, 2011 16:18 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Przypominam moje pannice, że wciąż szukają swoich Dużych na stałe. I dodam, że jak dłużej u mnie posiedzą to Klara będzie w wersji XXL!!!!! Zośka jakoś trzyma fason, biega sobie, ona w mejscu nie posiedzi. Ale Klarunia to tylko spanie, mruczenie, mizianie po brzuszku i jedzenie pomiędzy każdą z tych czynności :)
magdajedral

Post » Pt lut 04, 2011 22:17 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

magdajedral pisze:Przypominam moje pannice, że wciąż szukają swoich Dużych na stałe. I dodam, że jak dłużej u mnie posiedzą to Klara będzie w wersji XXL!!!!! Zośka jakoś trzyma fason, biega sobie, ona w mejscu nie posiedzi. Ale Klarunia to tylko spanie, mruczenie, mizianie po brzuszku i jedzenie pomiędzy każdą z tych czynności :)

potwierdzam słowa Magdy, Klara robi się okrąglutka, za to Zośka jak pędziwiatr gania po pralni :lol:

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Nie lut 06, 2011 23:12 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Hopsamy królewny i szukamy domku!!!!!
magdajedral

Post » Pon lut 07, 2011 22:06 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Szalony Kot pisze:Oj tam oj tam ;) Będzie dobrze, musi być :)

i tego się trzymajmy :ok:

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Pon lut 07, 2011 22:46 Re: Bure kotki idealne do miziania szukają DS! RAZEM LUB OSOBNO!

Szalony Kot pisze:Do góry. Niedługo dziewczynki się Wami zajmę :)

:1luvu: :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia][następna]