PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 07, 2011 19:02 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

pewnie!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon lut 07, 2011 19:05 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

dagmara-olga pisze:pewnie!

też tak uważam... !!!!
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon lut 07, 2011 19:14 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

:) no to wstawiłam - fotki Kubusia (tuż po tym jak trafił do KAN i jak już został podleczony, zdjęcie Stasia i jeszcze kilku kocurków. Nie mogłam się oprzeć i dodałam też szczęśliwą Marcysię :)
jutro jestem umówiona z Andżeliką o 9.30 pod UM :)
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Pon lut 07, 2011 19:19 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

już teraz dobre myśli do Was ślę!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon lut 07, 2011 19:22 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

Kciki już włączam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pon lut 07, 2011 19:40 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

Trzymam kciuki! :ok:

edit: Lidka oczywiście też :kotek: :)
Homo sapiens non urinat in ventum.

nebesska

Od: Czw lis 18, 2010 21:00

Post » Pon lut 07, 2011 19:52 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

Fotki zdecydowanie zabierzcie, z uwzględnieniem takich bardziej tragicznych, a potem po "metamorfozie" jaka nastąpiła dzięki temu co zostało zrobione dla nich w KAN.
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon lut 07, 2011 20:32 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

panikota pisze:Fotki zdecydowanie zabierzcie, z uwzględnieniem takich bardziej tragicznych, a potem po "metamorfozie" jaka nastąpiła dzięki temu co zostało zrobione dla nich w KAN.

no właśnie z takich po metamorfozie mam tylko Kubusia. Stasia zdjęcia są tylko w wersji przed amputacją. jeśli posiadacie więcej takich bardziej 'tragicznych' zdjęć to dajcie znać, dorzucę do pliku!
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Pon lut 07, 2011 20:51 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

I jeszcze koniecznie fote Milki, a nawet mozesz podeslac do urzedu filmik z kicia. W sumie to dzieki Milce zaczelo sie 'mowic' o RTOZ.

3o stycznia minal rok jak odeszla :cry:

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Pon lut 07, 2011 21:03 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

Hmm, zostala nam jeszcze jedna instancja w Radomska, ta najwyzsza :) Moze proboszcz przekona wierne owieczki, ze czasami warto byc sw Franciszkiem? Powaznie mowie. Jak najpowaniej. Datek tez sie znajdzie.

kociamysza

Post » Pon lut 07, 2011 21:13 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

jeszcze do argumentów: może to przemówi do nich działanie RTOZ jest finansowane w dużej mierze ze zbiórek, kaskę dają ludzie z całej Polski na leczenie radomszczańskich futer, więc skoro są chętni ludzie żeby finansować to przedsięwzięcie i radomszczańskie koty, które de facto powinny być "problemem" lokalnego samorządu to chyba samorząd może wyjść na przeciw w takim stopniu aby jakieś lokum zapewnić.
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Pon lut 07, 2011 21:14 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

kociamysza pisze:Hmm, zostala nam jeszcze jedna instancja w Radomska, ta najwyzsza :) Moze proboszcz przekona wierne owieczki, ze czasami warto byc sw Franciszkiem? Powaznie mowie. Jak najpowaniej. Datek tez sie znajdzie.

ja uważam, że to jest super pomysł :ok: :ok: :ok:
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Pon lut 07, 2011 21:19 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

kociamysza pisze:Hmm, zostala nam jeszcze jedna instancja w Radomska, ta najwyzsza :) Moze proboszcz przekona wierne owieczki, ze czasami warto byc sw Franciszkiem? Powaznie mowie. Jak najpowaniej. Datek tez sie znajdzie.

Obyś miała rację, bo ja jakoś nie mogę uwierzyć. A wystarczyłoby parę słów, aby wiele osób przemyślało swój stosunek do zwierząt. Obyś miała rację.
Co do zdjęć i filmiku o Milce, gdyby przesłać je p. Prezydent przed wizytą, ale tylko p. Prezydent, aby nie spotkać się z zarzutem epatowania cierpieniem, może wpłynęłoby to na jej stosunek do sprawy. Adres jest pewnie na stronie urzędu, ale musiałby to zrobić tylko jedna osoba.
Tak sobie myślę, nie wiem, czy dobrze, i ciągle płaczę, gdy widzę ten film.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Pon lut 07, 2011 21:22 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

pluskwa6 pisze:jeszcze do argumentów: może to przemówi do nich działanie RTOZ jest finansowane w dużej mierze ze zbiórek, kaskę dają ludzie z całej Polski na leczenie radomszczańskich futer, więc skoro są chętni ludzie żeby finansować to przedsięwzięcie i radomszczańskie koty, które de facto powinny być "problemem" lokalnego samorządu to chyba samorząd może wyjść na przeciw w takim stopniu aby jakieś lokum zapewnić.

Raczej glownie ze zbiorek i datkow. Te 5000 na sterylki to jedyna dotacja ze strony organow, powiedzmy 'oficjalnych'

Lokal z zasobow miejskich tez nie oznacza 'darmowy', czynsz na przyzwoitym poziome bylby do przelkniecia.

kociamysza

Post » Pon lut 07, 2011 21:24 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! POMOCY! DT/DS!! Podpisz petycję!!

majka2222 pisze:

Obyś miała rację, bo ja jakoś nie mogę uwierzyć. A wystarczyłoby parę słów, aby wiele osób przemyślało swój stosunek do zwierząt. Obyś miała rację.

Tutaj jest wspaniały artykuł Filipa Łobodzińskiego "Moja spowiedź"
http://www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/ ... z-,35110,1
Chciałabym, żeby sen z artykułu jednak się urzeczywistniał ... nadzieja ponoć umiera ostatnia :ok:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

[poprzednia][następna]