Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EdytaB_a pisze:Chatte pisze: potem będzie się można wyzywać.
Chatte pisze:EdytaB_a pisze:Chatte pisze: potem będzie się można wyzywać.
O rany, zeżarłam Ż i wyszło głupio![]()
Miało być WYŻYWAĆ
Sunshine307 pisze:smarti pisze:poczekaj Sunshine-ja wielokrotnie widziałam jak Jerry biegnie co sił i napada na Toma,jeśli ten za długo(zdaniem Jerrego) się nim nie interesował.
To dobrze że Mamie nic gorszego się nie stało,chociaż z kręgosłupem nigdy nie ma żartów.
Kciuki za mamę i za sprawy ubezpieczeniowe.![]()
![]()
![]()
cieszę się że dwupaczek ma taki cudowny domek,że się nie pomyliłam i jak już widzę ,będziecie dla nich najlepsi na świecie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
![]()
a co do rododendronów to nawet nie wiedziałam że mój Tż wstawił to zdjęcie.
te akurat są u mnie już dobrze ponad 10 lat a i kupione były bardzo duże.
tą jesienią rozsuwaliśmy je trochę bo zaczęły na siebie za mocno zachodzić- przesadziliśmy o ok metr te dwa po prawej-czterech chłopa każdy przesuwało bo inaczej nie było możliwości.
zbierałam się do tej operacji cały okrągły rok i teraz od jesieni drżę czy się przyjęły ale wygląda na to że wszystko jest w najlepszym porządku.![]()
ten z prawej już ma 1,80 a ma prawo dorosnąć do 3,5mto catawbiensis grandiflorum.
a magnolie też mam...i też niezłe-właśnie z powodu ich kwitnienia i z powodu ogrodu od marca do listopada nawet nie ruszamy się z domu na jeden dzień..
nie chcemy się z nimi rozstawać.(odtąd zimą też się nie ruszamy bo nie możemy się rozstać z kiciami
) i w ten sposób znajomi ubolewają że już w ogóle nigdzie nas nie mogą wyciągnąć...dziwaki i odludki się z nas zrobiły..
![]()
Smarti, pozdrowienia od nas dla całej rodzinki i kociastych oczywiście![]()
![]()
a co do kwiatów to są przepiękne..
u nas w ogrodzie też kwitną rozmaite krzewy ozdobne , są 2 oczka wodne połączone mostkiem i kilka skalniaczkówna wiosnę porobię zdjęcia to wrzucę na forum
Szalony Kot pisze:Pewnie, mi to nie warto wysyłać![]()
Mela jedzie czy nie jedzie? :> I do kogo i gdzie? :>
EdytaB_a pisze:wymiękłam![]()
ja mam tylko 2 i to małe (Susane i Norman Gould)
Szalony Kot pisze:Czip ma jak wszystkie ze schronu, numer czipu w książeczce. Masz ją, prawda?
O testach nie sądzę...
To tylko spisz nazwę szczepionki, dobrze? Ja Ci zaraz na maila poślę co i jak, ten gotowiec taki do wpisania jakie leczenie było podjęte. Masz jakiś wypis z Medicavetu czy będę musiała podjechać? Bo chcę mieć pełnię leczenia
I wydaje mi się, że zawsze będzie ktoś, zawsze mogę Duriana zgarnąć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, ania0312, Google [Bot], muza_51, puszatek, squid i 77 gości