Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lut 06, 2011 20:38 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

mogę dać dt ale ze względu na odległość do dobrego weta [42km w jedną stronę] biorę tylko zdrowe koty :?

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Nie lut 06, 2011 20:56 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

J.D. pisze:mogę dać dt ale ze względu na odległość do dobrego weta [42km w jedną stronę] biorę tylko zdrowe koty :?

J.D. jesteś kochana :1luvu:

Basiu, może to jest szansa. Może mogłabyś zabrać tego, który jest najbardziej zdrowy, ewentualnie wspólnymi siłami podleczyć któregoś na miejscu i wtedy wysłać do J.D. na DT. Co myślisz? Wtedy u Ciebie byłoby wolne miejsce dla kolejnego.
po_prostu_kaska

Post » Nie lut 06, 2011 21:04 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Cieszę się z tej szansy bardzo.Część wyglądała na zdrowe tylko czy to by Ci wystarczyło taka nasza ocena?Bury marmurek i pingwinka wyglądały na zdrowe ta pierwsza wystraszona trikolorka też.Tylko odległość ponad 200km chyba będzie, czy udałoby się znaleźć transport.Dzisiaj dzień cudów więc może się uda.Znalazł sie też dt lub nawet stały dla maleńkiej suni ze schronu.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie lut 06, 2011 22:25 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Nie lut 06, 2011 23:52 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Zrobiłam jeszcze każdej gratkę, adopcje i szerloka.

Na maila przyjdą linki aktywacyjne, proszę aktywuj ogłoszenia.
po_prostu_kaska

Post » Pon lut 07, 2011 0:22 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Jeśli na wygląd są zdrowe to juz dużo :ok: No i ważne jest też aby nie były agresywne w stosunku do innych kotów bo po okresie kwarantanny idą na wspólną kociarnię.Mam tam kilka takich nieadopcyjnych na dzień dzisiejszy i mogę dokocić bo te moje i tak posiedzą jeszcze jakiś czas zanim będą nadawały się do adopcji.Zapomniałam-trzeba byłoby odpchlić i jeśli macie możliwość to odrobaczyć.Napewno transport to największy problem ale one są takie śliczne,że może nie będzie potrzebny :ok:

J.D.

Post » Pon lut 07, 2011 17:24 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Pani ze schroniska powiedziała ,że są odrobaczone i odpchlone ,ale jak któregoś będę zabierać na dt to jeszcze sama odrobaczę.Dowiedziałam się też ,że nagle po naszej wizycie trzy koty poszły do adopcji.Nie wiem dokładnie które bo nikt nie umiał mi powiedzieć,ale wygląda ,że ta młoda szylka i biało-bury chory kotek i to mnie trochę martwi.Czy rzeczywiście mają domy czy znów coś się wydarzyło?Nie wiem czy w tygodniu będę miała czas by iść do schroniska i sprawdzić które koty są ,a których nie ma.Dorosłe na pewno są .

horacy 7

Post » Pon lut 07, 2011 17:43 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

trzeba mieć nadzieję.....

J.D.

Post » Pon lut 07, 2011 18:25 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Oby faktycznie były zabrane do domu...

Tylko, że pisałaś, że adopcje stoją.. A tu nagle dom znalazły chore koty.. Boże, tak bardzo chcę wierzyć, że jednak.. :(
po_prostu_kaska

Post » Pon lut 07, 2011 18:27 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Same cuda u Was 8O :1luvu:

Oby kotki mialy domy, oby oby. Takie super dziewuchy.

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pon lut 07, 2011 21:23 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Chce wierzyć ,że cuda się zdarzają lecz rozum podsuwa różne wątpliwości. 8) 8) 8)

horacy 7

Post » Pon lut 07, 2011 21:37 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Zdarzają się cuda i trzymam kciuki,by i tym razem też się zdarzyły :ok: .

Kotki piękne,a ja mam taką słabość do marmurek,pingiwnków,trikolorek,szylkretek i do każdego rodzaju ubarwienia :oops:
Za domki,choćby na początek tymczasowe :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Pon lut 07, 2011 22:32 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Czyli za cuda. :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Wto lut 08, 2011 10:40 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

O tej młodej koteczce powiedziałam osobie,której rodzina szukała kotka dla siebie i mam nadzieję,że to oni ją właśnie zabrali,ale jeszcze te dwa? 8O
Nagle ludzie rzucili sie na koty w Szczytnie? 8O kiedy adopcje stały w miejscu......oby faktycznie kotki poszły do nowych domów.

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Wto lut 08, 2011 18:48 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

ACHA13 pisze:O tej młodej koteczce powiedziałam osobie,której rodzina szukała kotka dla siebie i mam nadzieję,że to oni ją właśnie zabrali,ale jeszcze te dwa? 8O
Nagle ludzie rzucili sie na koty w Szczytnie? 8O kiedy adopcje stały w miejscu......oby faktycznie kotki poszły do nowych domów.

Niestety koteczka nie trafiła do tego domu ,wiemy bo dzisiaj otrzymałyśmy sms od tej dziewczyny.Może jednak ktoś wypatrzy i zechce zabrać kota ze schronu do domku.

horacy 7

[poprzednia][następna]