Niedługo będę musiała Fonie wystawić pomnik - wspiera Mafie od początku

Ewentualny dochód z bazarku będzie podzielony po połowie pomiędzy :
Wielkopsa Szopena który ma niedoczynność trzustki potrzebne są pieniądze na kontrolne badania ,przegląd weterynaryjny dobrą karmę i bardzo potrzebuje nowego m4 czyli jest mu bardzo potrzebna nowa buda.

link: http://www.dogomania.pl/threads/65387-S ... szuka-DT...
i
koty z tego wątku czyli Mufasa kocurek z chorymi płucami na lekach wziewnych z uszkodzonym kolanem , Nala kicia z achondroplazją i wieloma wadami z tym schorzeniem sprzężonymi oraz Tequila kicia po ciężkiej operacji z chorymi nerkami oraz ich młodsza kumpela po operacji zadłużona po uszy lub jak kto woli po samą kokardę... Otrzymałam listę badań do wykonania i się ciut załamałam

AKTUALNY DŁUG ZA LECZENIE TEQUILI TO 300 ZŁ ( A TO NIE KONIEC .....) : viewtopic.php?f=1&t=72149&start=765
Dopadł mnie kryzys finansowy i nie chce opuścić - chyba mnie polubił ( szkoda bo ja go nie lubię i chciała bym żeby sobie gdzie poszedł ........ a nie chce żeby ta sytuacja odbiła się na footrach które do końca swojego życia wymagają specjalistycznej opieki
Przedmioty licytowane na bazarku są wysyłane z Warszawy.
Koszt przesyłki pokrywa kupujący. Wysyłka tylko listem poleconym
można też odebrać osobiście w Warszawie (Ochota lub Mokotów)
BAZAREK TRWA DO 16 LUTEGO DO GODZINY 24
------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------
Numer 1
Organizer Marks and Spencer

Cena wywoławcza 20 zł
Numer 2
Dekoracyjna deska- decoupage- nowa

Cena wywoławcza 20 zł
Numer 3
Obrazek olejny przedstawiający jamnika, 10x15 cm

Cena wywoławcza 15 zł
Numer 4
Świecznik

Cena wywoławcza 15 zł
Numer 5
Modem Neostrada

[color=#008000][b]Cena wywoławcza 10 zł
Numer 6
Telefon Panasonic - używany w dobrym stanie

Cena wywoławcza 15 zł
Numer 7
Muszelki

Cena wywoławcza 10 zł
Numer 8
3 koszyki Duka, nowe- z metką

Największy napoczął kot :

Cena wywoławcza 15 zł
Katioczka z Dogomanii licytuje za 25 zł

Numer 9
Kosz na zabawki, stan bardzo dobry

Cena wywoławcza 15 zł
Numer 10
Poduszka pies

Cena wywoławcza 15 zł
Numer 11
Przepięknej urody o znakomitym rodowodzie jedyny nie powtarzalny łoś wprost ze Szwecji

Cena wywoławcza 15 zł
Numer 12
A ja jestem rrrrekin z Ikei. Cóż, że ze Szwecji. Jeśli mnie przygarrrrrrniesz, przysięgnę, że będę mył zęby i nie będę grrrrryzł. Przynajmniej się postaram

Cena wywoławcza 15 zł
Numer 13
Kubełek Play-Doh firmy Hasbro- stan idealny, brakuje tylko ciastoliny, zawartość zestawu widoczna na wieczku

Cena wywoławcza 15 zł
-----------------------------------------------------------------------------------------
Numer 14
Abażur z Ikei nowy
http://img208.imageshack.us/img208/8396/ikeaf.jpg
Cena wywoławcza 15 zł
S T A R T U J E M Y
Z A P R A S Z A M Y
S E R D E C Z N I E