Rudy Rysiek nareszcie w domu :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 07, 2011 12:22 Re: PILNE Rudy Rysiek bardzo skrzywdzony szuka Kobiety W-w

do góry

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Pon lut 07, 2011 12:24 Re: PILNE Rudy Rysiek bardzo skrzywdzony szuka Kobiety W-w

i proszę, w wolnej chwili :mrgreen: , jeszcze trochę zdjęć ślicznego :1luvu:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon lut 07, 2011 13:18 Re: PILNE Rudy Rysiek bardzo skrzywdzony szuka Kobiety W-w

Może dzisiaj będą od weta- Natalia obiecała :mrgreen:
Krynia poczaruj coś, żeby fajny domek się znalazł :kotek:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon lut 07, 2011 13:34 Re: PILNE Rudy Rysiek bardzo skrzywdzony szuka Kobiety W-w

Trzymamy :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon lut 07, 2011 14:00 Re: PILNE Rudy Rysiek bardzo skrzywdzony szuka Kobiety W-w

Mruczeńka1981 pisze:Może dzisiaj będą od weta- Natalia obiecała :mrgreen:
Krynia poczaruj coś, żeby fajny domek się znalazł :kotek:

Obrazek CZARY MARY,NIECH SIE ZNAJDZIE KOBITKA BEZ PARY ( może mieć pare ale póżniej ):mrgreen: I W TEJ KULI TO JA JUŻ CHYBA WIDZĘ 8O .... Patmol :ryk: ale nie wiem czy jest bez pary :mrgreen: :?:
Ostatnio edytowano Pon lut 07, 2011 14:04 przez krynia08, łącznie edytowano 1 raz
krynia08

Post » Pon lut 07, 2011 14:04 Re: PILNE Rudy Rysiek bardzo skrzywdzony szuka Kobiety W-w

może być też kobitka z parą :-) ostatnio jeden starszy rudas znalazł dom z panią ok 50 lat i jej ok 75 letnią mamą - obie marzyły o kocie w domu :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon lut 07, 2011 14:05 Re: PILNE Rudy Rysiek bardzo skrzywdzony szuka Kobiety W-w

dagmara-olga pisze:może być też kobitka z parą :-) ostatnio jeden starszy rudas znalazł dom z panią ok 50 lat i jej ok 75 letnią mamą - obie marzyły o kocie w domu :-)

jasne :mrgreen:
krynia08

Post » Pon lut 07, 2011 14:11 Re: PILNE Rudy Rysiek bardzo skrzywdzony szuka Kobiety W-w

krynia08 pisze:I W TEJ KULI TO JA JUŻ CHYBA WIDZĘ 8O .... Patmol :ryk: ale nie wiem czy jest bez pary :mrgreen: :?:
z TŻ :1luvu: z dwójką dzieci :mrgreen: (jeden chłopiec) i z 6 kotami :strach:
nie nadaję się :crying:
tydzień temu wyadoptowałam kota i miałam tylko pięć futrzaków
ale
w czwartek mała, chuda buraska wepchała mi się do mieszkania :evil:
i znowu mam sześć :roll:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon lut 07, 2011 14:12 Re: PILNE Rudy Rysiek bardzo skrzywdzony szuka Kobiety W-w

Patmol pisze:
krynia08 pisze:I W TEJ KULI TO JA JUŻ CHYBA WIDZĘ 8O .... Patmol :ryk: ale nie wiem czy jest bez pary :mrgreen: :?:
z TŻ :1luvu: z dwójką dzieci :mrgreen: (jeden chłopiec) i z 6 kotami :strach:
nie nadaję się :crying:
tydzień temu wyadoptowałam kota i miałam tylko pięć futrzaków
ale
w czwartek mała, chuda buraska wepchała mi się do mieszkania :evil:
i znowu mam sześć :roll:

no trudno :mrgreen: kula klamała :ryk:
krynia08

Post » Pon lut 07, 2011 14:14 Re: PILNE Rudy Rysiek bardzo skrzywdzony szuka Kobiety W-w

Kobitki :!: można sie nie przyznawać, że chłopa się pognało :mrgreen: Obrazek
krynia08

Post » Pon lut 07, 2011 15:07 Re: PILNE Rudy Rysiek bardzo skrzywdzony szuka Kobiety W-w

czytam to i nie wierzę w to co czytam 8O 8O
ten kocio jak był u mnie to właśnie do mężczyzn lgnął , był ze mną przez dwa dni w pracy i cały czas tylko zaczepiał i chciał sie miziać z p. Czesławem z pokoju obok...NA ZDJECIU WIDAĆ JAK SŁODKO SIĘ PRZYTULA, tylko na jego „zakicianie” wychodził z kontenera…. właził na kolana i zasypiał…
u mnie jak był w łazience jak mój TZ wchodził to od razu słyszałam miaukolenie....
Jak po kuchni ganiał to też go zaczepiał ale żadnego ślinienia ani obawy nie wykazywał ….. dlatego nie rozumiem tego co piszecie ???????

fakt boi sie zamkniętych, małych, ciemnych pomieszczeń, w łazience cały czas musiało się palić światło to był spokojny....
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Pon lut 07, 2011 15:13 Re: PILNE Rudy Rysiek bardzo skrzywdzony szuka Kobiety W-w

o rany.... znerwicowany Rudzielec ma jeszcze bardziej skomplikowany problem....

a kontener? Jak znosił zamknięcie w kontenerze? To też małe pomieszczenie. I transport?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon lut 07, 2011 15:14 Re: PILNE Rudy Rysiek bardzo skrzywdzony szuka Kobiety W-w

Gdzie on był trzymany :evil: :evil: bidulek jeden :(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: do domu kocie :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon lut 07, 2011 15:20 Re: PILNE Rudy Rysiek bardzo skrzywdzony szuka Kobiety W-w

Magdalena424 pisze:czytam to i nie wierzę w to co czytam 8O 8O
ten kocio jak był u mnie to właśnie do mężczyzn lgnął , był ze mną przez dwa dni w pracy i cały czas tylko zaczepiał i chciał sie miziać z p. Czesławem z pokoju obok...NA ZDJECIU WIDAĆ JAK SŁODKO SIĘ PRZYTULA, tylko na jego „zakicianie” wychodził z kontenera…. właził na kolana i zasypiał…
u mnie jak był w łazience jak mój TZ wchodził to od razu słyszałam miaukolenie....
Jak po kuchni ganiał to też go zaczepiał ale żadnego ślinienia ani obawy nie wykazywał ….. dlatego nie rozumiem tego co piszecie ???????

fakt boi sie zamkniętych, małych, ciemnych pomieszczeń, w łazience cały czas musiało się palić światło to był spokojny....

Dziwna historia, kurczę.

Magda.... hmmm, to może p. Czesław by go pokochał? :mrgreen:

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Pon lut 07, 2011 15:33 Re: PILNE Rudy Rysiek bardzo skrzywdzony szuka Kobiety W-w

Weihaiwej pisze:
Magdalena424 pisze:czytam to i nie wierzę w to co czytam 8O 8O

Dziwna historia, kurczę.

Magda.... hmmm, to może p. Czesław by go pokochał? :mrgreen:

tez o tym pomyślałam
i nawet go namaiwiałam ale on niedawno stracił własnego kociaka i powiedział mi " Pani Magdo jeszcze nie jestem gotowy..." i uszanuję to, bo wiem co przechodził - kociak miał mięsaka... jak walczyli i niestety.....
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

[poprzednia][następna]