Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Może dzisiaj będą od weta- Natalia obiecała![]()
Krynia poczaruj coś, żeby fajny domek się znalazł
dagmara-olga pisze:może być też kobitka z parąostatnio jeden starszy rudas znalazł dom z panią ok 50 lat i jej ok 75 letnią mamą - obie marzyły o kocie w domu
z TŻkrynia08 pisze:I W TEJ KULI TO JA JUŻ CHYBA WIDZĘ.... Patmol
ale nie wiem czy jest bez pary
![]()
Patmol pisze:z TŻkrynia08 pisze:I W TEJ KULI TO JA JUŻ CHYBA WIDZĘ.... Patmol
ale nie wiem czy jest bez pary
![]()
z dwójką dzieci
(jeden chłopiec) i z 6 kotami
![]()
nie nadaję się![]()
tydzień temu wyadoptowałam kota i miałam tylko pięć futrzaków
ale
w czwartek mała, chuda buraska wepchała mi się do mieszkania![]()
i znowu mam sześć
Magdalena424 pisze:czytam to i nie wierzę w to co czytam![]()
![]()
ten kocio jak był u mnie to właśnie do mężczyzn lgnął , był ze mną przez dwa dni w pracy i cały czas tylko zaczepiał i chciał sie miziać z p. Czesławem z pokoju obok...NA ZDJECIU WIDAĆ JAK SŁODKO SIĘ PRZYTULA, tylko na jego „zakicianie” wychodził z kontenera…. właził na kolana i zasypiał…
u mnie jak był w łazience jak mój TZ wchodził to od razu słyszałam miaukolenie....
Jak po kuchni ganiał to też go zaczepiał ale żadnego ślinienia ani obawy nie wykazywał ….. dlatego nie rozumiem tego co piszecie ???????
fakt boi sie zamkniętych, małych, ciemnych pomieszczeń, w łazience cały czas musiało się palić światło to był spokojny....
Weihaiwej pisze:Magdalena424 pisze:czytam to i nie wierzę w to co czytam![]()
![]()
ten kocio jak był u mnie to właśnie do mężczyzn lgnął , był ze mną przez dwa dni w pracy i cały czas tylko zaczepiał i chciał sie miziać z p. Czesławem z pokoju obok...NA ZDJECIU WIDAĆ JAK SŁODKO SIĘ PRZYTULA, tylko na jego „zakicianie” wychodził z kontenera…. właził na kolana i zasypiał…
u mnie jak był w łazience jak mój TZ wchodził to od razu słyszałam miaukolenie....
Jak po kuchni ganiał to też go zaczepiał ale żadnego ślinienia ani obawy nie wykazywał ….. dlatego nie rozumiem tego co piszecie ???????
fakt boi sie zamkniętych, małych, ciemnych pomieszczeń, w łazience cały czas musiało się palić światło to był spokojny....
Dziwna historia, kurczę.
Magda.... hmmm, to może p. Czesław by go pokochał?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 139 gości