» Wto lut 08, 2011 13:39
Re: Smaki Meksyku i nie tylko dla kotów u Ani i Izy
Witam kochane. Niestety musze się wycofać z licytacji. Napisalam juz co prawda do Afatimki ale Wam też się należy parę słów wyjaśnień. Po krótce mam zablokowane konta w aliorbanku swoje firmowe i to "wydatkowe" i jestem odcięta od swoich pieniędzy. Myślałam że to ja zablokowałam konto przez zle wpisanie hasla pare razy i tak też powiedziała mi babeczka przez telefon tydzien temu a dzis sie okazalo ze byl jakis przelew "nie autoryzowany" z konta firmowego a ze rachunki sa ze soba powiazane i jak ktos sie loguje ma pelny dostep do obu to zablokowali mi dwa i siedze swojemu miśkowi w portfelu. Mam jeszcze jedno konto ale tam mam pieniążki na mieszkanie i nie swoje za bazarek dla Dorci i te pieniądze są nie tykalne.
Mam nadzieję że mnie nie znielubiłyście. Bardzo Was przepraszam za cale zamieszanie.
Chce mi sie buczec bo czuje ze zawiodlam Anie Ize i Afatimke i do tego ku*** mnie jakis wacek pozbawil forsy.
Proszę was wybaczcie mi chciałabym cos z tym zrobic ale stoje pod sciana, nie mam zadnego wyjscia.
Sciskam was serdecznie