smarti pisze:Chatte,Marzenia-macie pw.
tylko że ja nie załapałam o co chodzi....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:Chatte,Marzenia-macie pw.
Chatte pisze: potem będzie się można wyzywać.
smarti pisze:poczekaj Sunshine-ja wielokrotnie widziałam jak Jerry biegnie co sił i napada na Toma,jeśli ten za długo(zdaniem Jerrego) się nim nie interesował.
To dobrze że Mamie nic gorszego się nie stało,chociaż z kręgosłupem nigdy nie ma żartów.
Kciuki za mamę i za sprawy ubezpieczeniowe.![]()
![]()
![]()
cieszę się że dwupaczek ma taki cudowny domek,że się nie pomyliłam i jak już widzę ,będziecie dla nich najlepsi na świecie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
![]()
a co do rododendronów to nawet nie wiedziałam że mój Tż wstawił to zdjęcie.
te akurat są u mnie już dobrze ponad 10 lat a i kupione były bardzo duże.
tą jesienią rozsuwaliśmy je trochę bo zaczęły na siebie za mocno zachodzić- przesadziliśmy o ok metr te dwa po prawej-czterech chłopa każdy przesuwało bo inaczej nie było możliwości.
zbierałam się do tej operacji cały okrągły rok i teraz od jesieni drżę czy się przyjęły ale wygląda na to że wszystko jest w najlepszym porządku.![]()
ten z prawej już ma 1,80 a ma prawo dorosnąć do 3,5mto catawbiensis grandiflorum.
a magnolie też mam...i też niezłe-właśnie z powodu ich kwitnienia i z powodu ogrodu od marca do listopada nawet nie ruszamy się z domu na jeden dzień..
nie chcemy się z nimi rozstawać.(odtąd zimą też się nie ruszamy bo nie możemy się rozstać z kiciami
) i w ten sposób znajomi ubolewają że już w ogóle nigdzie nas nie mogą wyciągnąć...dziwaki i odludki się z nas zrobiły..
![]()
EdytaB_a pisze:Chatte pisze: potem będzie się można wyzywać.
Szalony Kot pisze:EdytaB_a pisze:Chatte pisze: potem będzie się można wyzywać.
Noooo, na to to ja czekam z niecierpliwością![]()
Spoko,tak tylko żartuję.
W sobotę lub niedzielę jadę przepisać Tulę na nową Panią...
Chatte pisze:Chodzi o założenie przez smarti wątku rozliczeniowego.
W skrócie - ma to wygladać tak, ze smarti wątek zakłada, a Marzenia i ja REZERWUJEMY kilka postów na wstawianie skanów i podumowań.
Chatte pisze:OK, jak wolisz, natomiast zarezerwuj sobie kilka postów na początku - bo co będzie jak mnie trafi szlag...(niekoniecznie z powodu kotów...)
EdytaB_a pisze:Szalony Kot pisze:W sobotę lub niedzielę jadę przepisać Tulę na nową Panią...
Super , że Tulcia będzie miała kochający DS, szkoda, ze mnie nie będzie w wawie to bym podjechała do Ciebie.
Następnym razem.
Szalony Kot pisze:Smartinku, Marzenia i Chatte - pamiętajcie, że do allegro cegiełkowego trzeba będzie mieć fakturę, żeby nam Kotylion pieniądze przelał. Za leczenie Fiony i Devi, bo na nie było wystawiane.
Zostało 125 cegiełek.
http://allegro.pl/charytatywna-koty-pod ... 50255.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot], Gosiagosia, squid i 174 gości