DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 06, 2011 22:56 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Leć, tylko na druty uważaj :)
magdajedral

Post » Nie lut 06, 2011 22:57 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

magdajedral pisze:Leć, tylko na druty uważaj :)

Spoko :D teraz są wirtualne łąćza, a te nie kłują :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie lut 06, 2011 23:20 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

właśnie... jak tam Perełka w ds się czuje :) ? już troszeczkę się zaklimatyzowała?
bo całą drogę do smarti byłą grzeczna :) a to jednak ponad 300km :roll:

Sunshine307

Od: Pon sty 24, 2011 13:44

Post » Pon lut 07, 2011 8:06 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Czy ja dobrze pamiętam, ze dzisiaj jest wielki i ważny dzień dla Meli? :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon lut 07, 2011 8:29 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Obrazek
8O 8O 8O
klękajcie narody :!:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon lut 07, 2011 8:37 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

8O
Jeżeli to u smarti to ja tam będę na pewno częstym gościem - mówiła też że ma magnolie..

Marzenia11

Post » Pon lut 07, 2011 9:30 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

uklękłam 8O
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pon lut 07, 2011 10:04 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

u smarti jest pięknie nawet zimą a co dopiero wiosną czy latem jak kwitną te cudowne kwiaty w ogrodzie :1luvu:
odwiedzałabym Cię smarti częściej jakby było bliżej :|

a co do kolizji to mój już dziś z rana udał się do ubezpieczalni wszystko pozałatwiać bo musi przyjść rzeczoznawca itd
a z moją mamą byliśmy wczoraj w szpitalu na izbie przyjęć i lekarz zrobił jej rtg szyi , okazało się że miała lekko skręcone kręgi szyjne :| dostała oczywiście kołnierz i receptę na taki proszek przeciwbólowy (Nimesil)

Sunshine307

Post » Pon lut 07, 2011 10:10 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Dużo zdrówka dla Mamy i powodzenia z papierzyskami ubezpieczeniowymi :ok:
Ogromne całusy dla małych diabełków
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon lut 07, 2011 11:18 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Bianka 4 pisze:Dużo zdrówka dla Mamy i powodzenia z papierzyskami ubezpieczeniowymi :ok:
Ogromne całusy dla małych diabełków

Dzięki wielkie :)
a maluchy wycałuje oczywiście :P

Jerry jest biedny bo Tom w trakcie zabaw napada na niego i go męczy :P

Sunshine307

Post » Pon lut 07, 2011 12:09 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

poczekaj Sunshine-ja wielokrotnie widziałam jak Jerry biegnie co sił i napada na Toma,jeśli ten za długo(zdaniem Jerrego) się nim nie interesował.

To dobrze że Mamie nic gorszego się nie stało,chociaż z kręgosłupem nigdy nie ma żartów.
Kciuki za mamę i za sprawy ubezpieczeniowe. :ok: :ok: :ok:

cieszę się że dwupaczek ma taki cudowny domek,że się nie pomyliłam i jak już widzę ,będziecie dla nich najlepsi na świecie
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: . :1luvu:

a co do rododendronów to nawet nie wiedziałam że mój Tż wstawił to zdjęcie.
te akurat są u mnie już dobrze ponad 10 lat a i kupione były bardzo duże.
tą jesienią rozsuwaliśmy je trochę bo zaczęły na siebie za mocno zachodzić- przesadziliśmy o ok metr te dwa po prawej-czterech chłopa każdy przesuwało bo inaczej nie było możliwości.
zbierałam się do tej operacji cały okrągły rok i teraz od jesieni drżę czy się przyjęły ale wygląda na to że wszystko jest w najlepszym porządku. :D

ten z prawej już ma 1,80 a ma prawo dorosnąć do 3,5mto catawbiensis grandiflorum.

a magnolie też mam...i też niezłe :piwa: -właśnie z powodu ich kwitnienia i z powodu ogrodu od marca do listopada nawet nie ruszamy się z domu na jeden dzień.. :roll: nie chcemy się z nimi rozstawać.(odtąd zimą też się nie ruszamy bo nie możemy się rozstać z kiciami :roll: ) i w ten sposób znajomi ubolewają że już w ogóle nigdzie nas nie mogą wyciągnąć...dziwaki i odludki się z nas zrobiły.. :roll: :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon lut 07, 2011 12:10 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

To go broń ;) trzymam kciuki za zdrowie Mamy i za aklimatyzację kiciów, także Perełki.

I co z tym wielkim dniem dla Meli? :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon lut 07, 2011 12:17 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

U mnie wsakiwanie kota na kota jest na porządku dziennym :D teraz, gdy już Małe Czarne nie są aż tak małe (choc ciągle będą, bo one z tych drobniejszych) to już jakoś nie drżę, ale wyobraźcie sobie prawie 6kg kota wskakującego na grzbiet 2,5kg kota... byłam przerazona, a one w super nastroju i szale zabawy :D

Marzenia11

Post » Pon lut 07, 2011 12:36 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

smarti pisze:a magnolie też mam...i też niezłe :piwa: -właśnie z powodu ich kwitnienia i z powodu ogrodu od marca do listopada nawet nie ruszamy się z domu na jeden dzień.. :roll: nie chcemy się z nimi rozstawać.(odtąd zimą też się nie ruszamy bo nie możemy się rozstać z kiciami :roll: ) i w ten sposób znajomi ubolewają że już w ogóle nigdzie nas nie mogą wyciągnąć...dziwaki i odludki się z nas zrobiły.. :roll: :D

A jakie masz magnolie? Ja kupiłam w ubiegłym roku w tym sklepie na Piłsudskiego - i obie zdechły. Nigdy więcej NIC tam nie kupię :evil:

Melduję, że skany już są w komputerze, ale wymagają nieco obróbki (zamazania niektórych danych osobowych - prześwitują przez flamaster), więc będę je wstawiała sukcesywnie.
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Pon lut 07, 2011 12:52 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Chatte,Marzenia-macie pw. :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]