Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mj_liberian_girl pisze:więc tak, transport może być płatny ale mam problem, znajomy pojechać może zawieźć z piły bezpośrednio ale koszt około 180 zł.... a niestety mnei nie stac juz narazie na zapłacenie, więc jeśli ktoś byłby w stanie wspomóc transport łapka byłabym wdieczna
kaja2020 pisze:mj_liberian_girl pisze:więc tak, transport może być płatny ale mam problem, znajomy pojechać może zawieźć z piły bezpośrednio ale koszt około 180 zł.... a niestety mnei nie stac juz narazie na zapłacenie, więc jeśli ktoś byłby w stanie wspomóc transport łapka byłabym wdieczna
Zapłacę - chciałam nawet jak nie będzie możliwości transportu to sama podjechać. Więc i tak by mnie kosztował przejazd. Więc pokryje koszt transportu Łapka.
mj_liberian_girl pisze:Łapek to przeudowny Kot nie schodził mi z rąk płakałam jak wkładałam do transportrka ( bo juz w drodze do domku jest) piękny miziasty wdzięczny kocur
kaja2020 pisze:Witam Wszystkich
Łapek już w domku. Poznaje teren. Mój drugi kotek Amor jak go zobaczył zaczął przeraźliwie krzyczećhehe a Łapek chciał się z nim przywitać
) Jutro biorę Łapka do weta na oględziny
) a Amorka na obcięcie pazurków
) Kotek bardzo miziasty
)
Kilka zdjęć na wątku fb.
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=124952004238860
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, puszatek i 113 gości