Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milu pisze:Zgłaszam potrzebę zastęptwa za mnie na dwóch moich dyżurach w tym tygodniu - piątek wieczór i sobota rano. Ja będę niestety poza Krakowem z powodu "najazdu z Litwy"W zamian chętnie wezmę czyjeś dyżury np w niedzielę albo w następnym tygodniu popołudniami
milu pisze:Zgłaszam potrzebę zastęptwa za mnie na dwóch moich dyżurach w tym tygodniu - piątek wieczór i sobota rano. Ja będę niestety poza Krakowem z powodu "najazdu z Litwy"W zamian chętnie wezmę czyjeś dyżury np w niedzielę albo w następnym tygodniu popołudniami
edit_f pisze:PRZESTRZEGAM PRZED DOMEM NA UL. BUJAKA
z anną09 byłyśmy tam na wizycie przedadopcyjnej dla Fredzi.. więcej szczegółów dla zainteresowanych na pw.. mamy spore zastrzeżenia, co do tego domu.. a na pewno zostałyśmy okłamane.. wiemy, że dom nadal kota do adopcji szuka..
Tweety pisze:edit_f pisze:PRZESTRZEGAM PRZED DOMEM NA UL. BUJAKA
z anną09 byłyśmy tam na wizycie przedadopcyjnej dla Fredzi.. więcej szczegółów dla zainteresowanych na pw.. mamy spore zastrzeżenia, co do tego domu.. a na pewno zostałyśmy okłamane.. wiemy, że dom nadal kota do adopcji szuka..
dom wychodzący, na kótrym napisane"do sprzedania"?
lutra pisze:mogę U-lotki rozdawać...
noemik pisze:ja też mogę być ochroną. większam niż miszelina.
i ma swoją kamizelkę odblaskową.
miszelina pisze:kasumi pisze:Kto ma moje kosze wiklinowe?
Są na Kocimskiej.
Tweety pisze:miszelina pisze:kasumi pisze:Kto ma moje kosze wiklinowe?
Są na Kocimskiej.
a moich czarnych rękawiczek tam nie ma? bo chyba udało mi się prze...pierniczyća byłam dość z nimi związana, choćby emocjonalnie i ... finansowo ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Google [Bot] i 81 gości