poszlam na łatwizne wrzucilam zdjecia na picassa bo jakbym miala je na forum wgrywac to łoooo
pozniej dodam zdjecie do bazarku

ale juz niech żyje i zarabia

viewtopic.php?f=20&t=123803
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iweta pisze:gosiakot pisze:.
Na koniec uprzejma prośba: zrobiłam parę zdjęć Kasi i Lejdi -czy ktoś byłby uprzejmy umieścić je na forum- zdjęcia prześlę mailem
Przyslij mi Gosiu to wstawie
gosiakot pisze:Iweta pisze:gosiakot pisze:.
Na koniec uprzejma prośba: zrobiłam parę zdjęć Kasi i Lejdi -czy ktoś byłby uprzejmy umieścić je na forum- zdjęcia prześlę mailem
Przyslij mi Gosiu to wstawie
Dziękuję ,zdjęcia są takie "na roboczo" ale może pomogą w orientacji forumowiczom na teraz żeby wiedzieli ,kto mieszka w kociej chatce
PS zagłosowałam na Filipa Łoobodzińskiego.
Chciałam poinformować że na dniach będzie bazarek , będą książki i DVD , ale osobno poproszę Dorotkę o wystawienie CD "Zespołu Reprezentacyjnego" pt. Kumple to grunt" Z AUTOGRAFAMI WSZYSTKICH CZŁONKÓW ZESPOŁU osobiście zdobytymi na występie w Chorzowie. Jeśli ktoś nie kojarzy , to właśnie zespół, który jeszcze w czasach studenckich założyli Filip Łobodziński , Jarosław Gugała (!) inni.W/w-ni powszechnie znani członkowie tego zespołu grają w min do dziś !!! , choć zawodowo zajmują się zupełnie innymi rzeczami.
Płyta jest całkowicie nowa ( nie była nigdy odtwarzana ), nadaje się na prezent , cena wywoławcza 25 zł - ale mam nadzieję że zainteresowani dorzucą parę groszy, bo CAŁOŚĆ DOCHODU Z BAZARKU PRZEZNACZONA BĘDZIE NA LECZENIE LEONKA które jest okropnie kosztowne.
MartynaP pisze:bazarek z kartkami
poszlam na łatwizne wrzucilam zdjecia na picassa bo jakbym miala je na forum wgrywac to łoooo
pozniej dodam zdjecie do bazarku
ale juz niech żyje i zarabia![]()
viewtopic.php?f=20&t=123803
Mara S pisze:Też jestem.
I chciałam zgłosić poprawkę - na dzień dzisiejszy mam tylko 3 koty na tymczasie(+2 swoje) bo wczoraj pewne młode małżeństwo z Jastrzębia zaadoptowało Hankę
Ponadto ostatnio wydałam także Dunię, zwaną Diunką
MartynaP pisze:terenia czy mogłabys w jednym poscie na pierwszej stronie wkleic linki do bazarkow
juz jest nowy watek w tamtym Dorotka podawala linki a tu niema
pozniej najwyzej kazdy prowadzacy bazarek puści ci pw ze zakonczony to dopiszesz
hmmm ??
Iweta pisze:Zostawcie dla mnie tez troche zakładek, moze u mnie tez gdzies sprzedam. Mara, możesz wziąć dla mnie? Chyba, ze Teresa jeszcze bedzie dzis w KCh i zabierze ze soba jutro do Bielska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 98 gości