K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 06, 2011 21:58 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

queen_ink pisze:
wistra pisze:oddałam głos :)

no i wspomogę AFN 1%, bo warto

Państwo od Aiszy i Cyryla też obiecali wspomóc 8)
Dziś dałam radę tylko umyć te kuwety, bo musiałyśmy odwieźć koty. Jak brzuszek Stalki? Dziś nie było śladu na kubraczku i dała się dotknąć, więc rozumiem, że nie boli.
Kiedy Katia ma kontrolę ran?

jutro Robert ma ją wziąć. Może tez jutro uda się wyadoptować Alana :roll:

A tak rozmawiałam dzisiaj z Lutrą i doszłyśmy do wniosku, że jest szansa, że lwią część zebranych wczoraj pieniędzy (oby nie wszystkie :evil: ) pochłonie KV. Chyba od listopada nie wystawili nam ani pół faktury a była masa leczonych zwierzaków, głównie to odbywały się operacje i to takie cięższe jak u Nushki czy Rudiego :( Aż się jutro upomnę, bo potem nakryjemy się nogami i u dr Dudy czy w Dobrym Wecie będę świecić oczami, że nam very sorry ale muszą poczekać ...

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie lut 06, 2011 22:00 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Kochani, będę się rozglądać, jak się wyniesiemy na dół, bo przy rodzicach 3ci kot to zły pomysł.
Więc to koło miesiąca-dwu.
03.07.2010 ['] Prezes. Kocham Cię.
26.11.2020 ['] Murziłka
12.05.2022 ['] Tiger
22.03.2024 ['] NW SP Dongalas Glitne DSM

Dom bez kota jest jak człowiek bez duszy... Nie ma w nim życia.

Prawdziwa miłość nie potrzebuje słów. Albo milczy. Albo MRUCZY!

wistra

Od: Nie paź 08, 2006 17:11

Post » Nie lut 06, 2011 22:01 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

miszelina pisze:
Tweety pisze:
wistra pisze:Jeżeli domek się znajdzie, to cudownie.
A jak nie, to... 8)

to wtedy zapraszamy po innego pieszczoszka z naszej kociarni :wink:

O właśnie, może zechcesz Rysika?

a nie Majeranka? :wink:

Toszo i który to dom? ten pierwszy?

Tweety

Post » Nie lut 06, 2011 22:02 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

to ja na weselszą nutę tylko powiem, że chyba pięcioro znajomych (plus jeden ojciec znajomego, prywatny przedsiębiorca) + 4-6 osób z rodziny zadeklarowało procencik dla afn'u. jak na razie.

do kiedy rozlicza się pity? bo muszę się zacząć upominać o papierkologię?

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Nie lut 06, 2011 22:06 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Tweety pisze:
miszelina pisze:O właśnie, może zechcesz Rysika?

a nie Majeranka? :wink:

Majeranek nie może nacieszyć się wolnością. Galopuje i skacze jak szalony, trudno go złapać. Ale złapany mruczy i się tuli. Próbował zaprzyjaźnić się przez kraty z Monetką.
Rysik jest mniejszy i dlatego delikatniejszy.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie lut 06, 2011 22:17 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

miszelina pisze:Majeranek nie może nacieszyć się wolnością. Galopuje i skacze jak szalony, trudno go złapać. Ale złapany mruczy i się tuli. Próbował zaprzyjaźnić się przez kraty z Monetką.

majeranek na wolności? :1luvu:
czy to znaczy, że z jego jelitkami już wszystko ok? :)

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Nie lut 06, 2011 22:22 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

miszelina pisze:Tweety, jakby pan Zbigniew miał więcej chętnych na swoje panienki z rury, to może polecić im Rysika. On w podobnym wieku (ma kły mleczaki), miziasty i mruczący. I baardzo samotny w klatce, usiłuje nawet zaczepiać Olusia. Bardzo chce do człowieka, sam nie umie się bawić ani piłeczką, ani sznurkiem.

Potwierdzam, Rysik baardzo tęskni za ludziem i jest super miziastym kociaczkiem. Kocia słodycz, po prostu :) A dzisiaj wieczorem ładnie bawił się zawieszoną w klatce puchatą kulką :D
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Nie lut 06, 2011 22:23 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Kinga Warmijska pisze:
miszelina pisze:Tweety, jakby pan Zbigniew miał więcej chętnych na swoje panienki z rury, to może polecić im Rysika. On w podobnym wieku (ma kły mleczaki), miziasty i mruczący. I baardzo samotny w klatce, usiłuje nawet zaczepiać Olusia. Bardzo chce do człowieka, sam nie umie się bawić ani piłeczką, ani sznurkiem.

Potwierdzam, Rysik baardzo tęskni za ludziem i jest super miziastym kociaczkiem. Kocia słodycz, po prostu :) A dzisiaj wieczorem ładnie bawił się zawieszoną w klatce puchatą kulką :D

Czyżby wizyta u mamci pomogła :wink:
Obrazek

miszelina

Post » Nie lut 06, 2011 22:23 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Kocuria pisze:
miszelina pisze:Majeranek nie może nacieszyć się wolnością. Galopuje i skacze jak szalony, trudno go złapać. Ale złapany mruczy i się tuli. Próbował zaprzyjaźnić się przez kraty z Monetką.

majeranek na wolności? :1luvu:
czy to znaczy, że z jego jelitkami już wszystko ok? :)

w koooońcu :)

Tweety

Post » Nie lut 06, 2011 22:30 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Tweety pisze:

Tak, ten pierwszy. Pani przed południem przysłala smsa, nie mogła doczekać sie odpowiedzi, więc zadzwoniła, nie ma nic przeciwko wizycie przedadopcyjnej, która prawdopodobnie będzie jednocześnie dostarczeniem kota. Musze obejrzeć balkon, bo jest średnio zabezpieczony ( a może i dobrze, a tylko mi sie wydaje, że średnio). Białaczkowce swoszowickie zyskają w ten sposób pokój z oknem, zamiast pomieszczenia w przyziemiu po zlaniu ( wysuszonego i wyremontowanego, ale mimo wszystko z jakims dziwnym zapachem)

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Nie lut 06, 2011 22:41 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Tweety pisze:
queen_ink pisze:
wistra pisze:oddałam głos :)

no i wspomogę AFN 1%, bo warto

Państwo od Aiszy i Cyryla też obiecali wspomóc 8)
Dziś dałam radę tylko umyć te kuwety, bo musiałyśmy odwieźć koty. Jak brzuszek Stalki? Dziś nie było śladu na kubraczku i dała się dotknąć, więc rozumiem, że nie boli.
Kiedy Katia ma kontrolę ran?

jutro Robert ma ją wziąć. Może tez jutro uda się wyadoptować Alana :roll:

A koło której?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Nie lut 06, 2011 23:06 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Do lutry poszly wczoraj dwa emaile
proponuje z drugiego wyjac dwa zdjecia do galerii, a siostrzyczkom krowkom zalozyc oddzielny katalog-zdjec do adopcji
teaz patrze i przegladam reszte ale nie chce wysylac do galerii 200 zdjec, tylko mniej bo ostatnio musialam sie zachwycac 280 zdjeciami z cudzego wesela a przy 20 juz mialam ochote uciec
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pon lut 07, 2011 7:02 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

BarbAnn pisze:Do lutry poszly wczoraj dwa emaile
proponuje z drugiego wyjac dwa zdjecia do galerii, a siostrzyczkom krowkom zalozyc oddzielny katalog-zdjec do adopcji

Dostałam, do galrii wrzuciłam, ale krówkowej sesji nie było.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pon lut 07, 2011 7:56 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Właśnie przehandlowałam mój kubeczek z Robisiem :mrgreen: I mam wstępne zamówienie na następny.
We wtorek wezmę z kociarni.
Obrazek

miszelina

Post » Pon lut 07, 2011 8:58 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

miszelina pisze:Właśnie przehandlowałam mój kubeczek z Robisiem :mrgreen: I mam wstępne zamówienie na następny.
We wtorek wezmę z kociarni.

chłopak ma powodzenie :) no ale też wygląda tam jak żywy, dzięki Queen_ink :1luvu:
btw, Asiu, po południu czy nawet bliżej wieczora, zależy o której wróci z Iwanowic od psów

Tweety

[poprzednia][następna]