BOZENAZWISNIEWA pisze:6-40zł
11-30zł

Moderator: Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:6-40zł
11-30zł
Kociara82 pisze:widze, ze ciotka zabers usnela cos, bo nie licytuje dalejalbo spasowala ale nie chce sie do tego oficjalnie przyznac
zabers pisze:Kociara82 pisze:widze, ze ciotka zabers usnela cos, bo nie licytuje dalejalbo spasowala ale nie chce sie do tego oficjalnie przyznac
Jakie "usnęła"? Jakie "spasowała"? Każdy chce mieć wolny weekend!![]()
No dobra. nr 12 - 20 zł
BOZENAZWISNIEWA pisze:zabers pisze:Kociara82 pisze:widze, ze ciotka zabers usnela cos, bo nie licytuje dalejalbo spasowala ale nie chce sie do tego oficjalnie przyznac
Jakie "usnęła"? Jakie "spasowała"? Każdy chce mieć wolny weekend!![]()
No dobra. nr 12 - 20 zł
![]()
![]()
Kociara82 pisze:wiedzialam
co powiesz na zlotowke wiecej ode mnie? 21 to podobno szczesliwa liczba.... wiec daje 21 zl
Kociara82 pisze:ok... skoro tak sie boisz parzystych liczb, to ja pasuje
Kocuria mam pytanie.... skoro dzialalas kiedys w oriflame... nie znasz kogos, kto mialby na stanie wode toaletowa SERENE BLUE jeszcze? Ona kilka lat temu wyszla juz calkiem... Ale ja tak kochalam ten zapach... ze rozpaczliwie poszukuje go nadal! Zaden inny tak mojego serca nie zdobyl, ewentualnie biala SERENE... Jakbys miala wiesci, ze ktos ma na zbyciu ktoras z tych wod, moze byc mala lub duza... (30 lub 50 ml), daj znac, bo choruje na te zapachy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości