Fundusz Onkologiczny - pomagajmy kotom z nowotworami!

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Czw lut 03, 2011 16:54 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

jessi74 pisze:witajcie! dzisiaj byłam na Onkologii na Uniwersytecie Przyrodniczym, ze Stasią :ok: wznowy nowotworu nie ma :1luvu: a to już trzy miesiące po zabiegu :1luvu: doktor zlecił pełne badania biochemię i morfologię i badanie moczu, wyszedł niewielki stan zapalny pęcherza moczowego...
chciałam wziąć fakturę na Fundację Elpis, ale uczelnia nie wydaje faktur przelewowych bez stosownego zlecenia wystawionego przez odbiorcę faktury :oops: jak inaczej mogę uzyskać pomoc z funduszu ? :oops: narazie za badania wyszło 153zł :oops:

Jak się cieszę :kotek: :kotek: :kotek: :ok:

polhof

Od: Pt lip 30, 2010 20:59

Post » Czw lut 03, 2011 19:15 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

polhof pisze:
jessi74 pisze:witajcie! dzisiaj byłam na Onkologii na Uniwersytecie Przyrodniczym, ze Stasią :ok: wznowy nowotworu nie ma :1luvu: a to już trzy miesiące po zabiegu :1luvu: doktor zlecił pełne badania biochemię i morfologię i badanie moczu, wyszedł niewielki stan zapalny pęcherza moczowego...
chciałam wziąć fakturę na Fundację Elpis, ale uczelnia nie wydaje faktur przelewowych bez stosownego zlecenia wystawionego przez odbiorcę faktury :oops: jak inaczej mogę uzyskać pomoc z funduszu ? :oops: narazie za badania wyszło 153zł :oops:

Jak się cieszę :kotek: :kotek: :kotek: :ok:

też się bardzo cieszę - Stasi udaje się wciąż wyrwać trochę lepszych dni :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt lut 04, 2011 15:03 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

Poszły dziś dwa przelewy - za badania kotek Lusi i Stasi. Z tego co widziałam w przelocie, to pojawiły się też nowe składki.
Zaktualizuje rozliczenie w weekend.
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Nie lut 06, 2011 17:39 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

Kinya pisze:Poszły dziś dwa przelewy - za badania kotek Lusi i Stasi. Z tego co widziałam w przelocie, to pojawiły się też nowe składki.
Zaktualizuje rozliczenie w weekend.

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Nie lut 06, 2011 18:33 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

Już ;)

Środki nam się nieco skurczyły, ale już kilku kotkom pomogłyśmy (jakiś feministyczny ten wątek w ogóle :D ).
Skwareek, czy oprócz kotki gerardbutler i Broszki ktoś jeszcze potrzebuje pomocy? Wpisać te dwie dziewczyny do listy na pierwszej stronie?
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Nie lut 06, 2011 20:12 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

Kinya pisze:Środki nam się nieco skurczyły

A bazarek od miesiąca praktycznie stoi :( zero ruchu w interesie :roll: Już nie wiem, jak zachęcać...
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Nie lut 06, 2011 20:24 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

vega29 pisze:
Kinya pisze:Środki nam się nieco skurczyły

A bazarek od miesiąca praktycznie stoi :( zero ruchu w interesie :roll: Już nie wiem, jak zachęcać...

A w pierwszym poście jest właściwy link? Bo już nie do końca ogarniam :oops:

Zastój jest, bo po szaleństwach świąteczno-noworocznych większość zaczęła liczyć kasę i ograniczać wydatki.
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Nie lut 06, 2011 21:38 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

Może zamiast wpłaty w tym miesiącu doślę kilka nowych rzeczy na bazarek, troszkę wymieszamy i może się coś ruszy :wink: Co o tym myślicie :?:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Nie lut 06, 2011 21:42 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

Kinya pisze:Już ;)

Środki nam się nieco skurczyły, ale już kilku kotkom pomogłyśmy (jakiś feministyczny ten wątek w ogóle :D ).
Skwareek, czy oprócz kotki gerardbutler i Broszki ktoś jeszcze potrzebuje pomocy? Wpisać te dwie dziewczyny do listy na pierwszej stronie?

Teoretycznie jest jeszcze Bezusia ale nie wiem czy Pixia bedzie potrzebowala wsparcia - ostatnio pisala na watku ze daje rade. Wiec mysle ze narazie te dwie koteczki.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Nie lut 06, 2011 21:48 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

skwareek pisze:
Kinya pisze:Już ;)

Teoretycznie jest jeszcze Bezusia ale nie wiem czy Pixia bedzie potrzebowala wsparcia - ostatnio pisala na watku ze daje rade. Wiec mysle ze narazie te dwie koteczki.

O widzisz, o Bezusi zapomniałam :oops:
Czyli wpisuję te dwie dziewczyny, jak coś pomylę to proszę o info.
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Nie lut 06, 2011 21:51 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

Serdecznie dziękujemy Wam za pomoc i w miarę możliwości wpłacam niewielkie kwoty na fundusz :). Dzięki Waszej pomocy mam wspaniałą towarzyszkę a ona jest wesołym kicią :). Uszki zagoiły się i sierść już odrosła. Za 3 miesiące wybieram się na badania kontrolne.

Obrazek
Obrazek

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Nie lut 06, 2011 22:05 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

Lusia :1luvu: :1luvu: :1luvu: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Nie lut 06, 2011 22:07 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

Cudna! :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Nie lut 06, 2011 22:26 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

gagga pisze:Serdecznie dziękujemy Wam za pomoc i w miarę możliwości wpłacam niewielkie kwoty na fundusz :). Dzięki Waszej pomocy mam wspaniałą towarzyszkę a ona jest wesołym kicią :). Uszki zagoiły się i sierść już odrosła. Za 3 miesiące wybieram się na badania kontrolne.

Obrazek
Obrazek

Aniołeczek koci! :P

polhof

Od: Pt lip 30, 2010 20:59

Post » Nie lut 06, 2011 22:53 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy poszukujących pomocy!

Piękna ona jest. I ten brak uszek to tylko uroku jej dodaje :1luvu:
magdajedral

[poprzednia][następna]