Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:Dzięki cioteczki za wyjaśnienia
andrzej780 pisze:puszatek pisze:Jaka jest historia tej cudnej koteczki, która tak mnie wzrusza i przyciąga na jej stronę?
ktoś tu się zakochał i bardzo dobrze![]()
kasia86 napisz cos więcej o kotce
Proszę tylko spojrzeć w jakich warunkach żyła viewtopic.php?f=1&t=105836&start=555 i pewnie zrozumiecie dlaczego chce dla niej jak najlepiej.
andrzej780 pisze:
ano prawdaja po swoją Sonie jechałem ponad 300 km w jedną stronę pociągiem i z powrotem. Zabrze - Bydgoszcz to spora odległość, ale dalo radę
puszatek pisze:Duża odległość, a jak zniosła tę podróż Sonia?
SecretFire pisze::P![]()
Jak to dla mnie Kociczka to dziekuje.
Pare miesiecy temu tez autobusem jeden student wiozl Promyka z Bialystoku do Warszawy. Tu jakos wszystko idzie i mi za kazdym razem oczy z orbit wychodza.
Ania wymieni sie z Toba na PW numerem telefonu i obgada sprawe.
SecretFire pisze::oops: To jeszcze raz dziekuje.
Ja nie wiem, kiedy kto ma imieniny, bo tu sie nie obchodzi. Pamietam jako dziecko babcia mi zawsze wyprawiala.
Ogladanie zdjec to tez jest dla mnie mila rozrywka. Czuje wtedy, ze wszystkie kotki sa nasze i mozna sie nimi jakos podzielic.
kasia86 pisze:300 kilometrów to niedużo, bo wiozłam swoje 1000km i Rondunie też kilkaset kilometrów.viewtopic.php?f=1&t=106677&hilit=Ronda
Cioteczki, przepraszam, idę zjeść kolację i zaraz przyjdę.
A puszatek niech pisze do mnie pw z warunkami jakie oferuje koteczce i czy wyraża zgodę na podpisanie umowy adopcyjnej itd.
Domek ma się rozumieć niewychodzący?
Oj będzie wałkowanie domku.![]()
puszatek pisze:Będzie wątek naszych koteczków jak wróci moja córka bo ja tego nie potrafię, bardzo się cieszę, że mogłam Was poznać. Z Pabianic do Warszawy nie jest daleko, zresztą po kochanego kota można iść na koniec świata
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 149 gości