Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 04, 2011 23:25 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Mri, Trawis i Dymek szukają DS!

salvadoredali67 pisze:Niech żyje Alix.

Niech żyje! Niech żyje. :ok: :ok:

A tak całkiem serio: Salvadore, nie miałeś problemu z agresją wobec ludzi u Shreka?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob lut 05, 2011 10:49 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Mri, Trawis i Dymek szukają DS!

Trochę na początku. a teraz wszystko ok. Bardziej to ja tworzę pi-ar typu "morderca dzieci", "zżeracz noworodków"
Bo to raczej ja nie lubię dzieci . Szczególnie gdy mamusie dzieci są drugiej piękności albo gdy dzieci chcą pogłaskać piesunia. Płacenie potem za popsute dzieci albo robienie nowych dzidziusiów brzydkim mamusiom to zadanie ponad moje siły. Mało kto rozumie ,że on waży kilkadziesiąt kilo i może być dla karakanów niebezpieczny choćby przez swoja wagę.

A do dorosłych poza alkoholowcami jest raczej ok.
Zauważyłem tylko naturalny strach i to ogromny gdy Shrekuś widzi jednego chorego człowieka- chłopaka - paralityka w dodatku cały czas gwiżdżącego i pokrzykującego. - jakaś poważna wada genetyczna. Chłopak chodzi z ojcem na spacery po Żoliborzu. Shrek jak go widzi to potwornie jeży się i ciężko mi go utrzymać. Ale nie ma to nic wspólnego z wyuczoną agresją.
Ogólnie Shrekuś jest po przeżyciach ale nie zostało mu nic złego w psyche. No może poza bezgraniczną miłością do mnie. To akurat jest miłe i sympatyczne.

A to na poprawę humoru w tak paskudnie szary dzień:

- jak sprawdzić kto Cie naprawdę kocha?. Twoja kobieta czy piesiunio?
wystarczy zamknąć w bagażniku samochodu i kobietę i piesiunia.
Po godzinie należy otworzyć bagażnik .
Wtedy można usłyszeć i zobaczyć kto się tak naprawdę cieszy na Twój widok ............)

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Sob lut 05, 2011 16:58 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Mri, Trawis i Dymek szukają DS!

Wiem, wiem. jestem szowinistyczną męska świnią z wielkim piesiuniem....

salvadoredali67

Post » Sob lut 05, 2011 18:44 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Mri, Trawis i Dymek szukają DS!

Czy zna ktoś kawały o kotach?
tylko proszę nie iść na łatwiznę
serię : przychodzi kot do lekarza znam. tak samo był sobie ruski, niemiec i kot.
proszę o inne.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

salvadoredali67

Post » Sob lut 05, 2011 22:28 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Mri, Trawis i Dymek szukają DS!

Obrazek

a ja chciałabym życzyć przyjemnej reszty weekendu :)

Kasia od Behemotha

Od: Śro wrz 09, 2009 21:04

Post » Sob lut 05, 2011 22:56 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Mri, Trawis i Dymek szukają DS!

Dziękuję - weekend zaczął się przyjemnie, więc pewnie i tak się skończy :wink:
Salvadore - muszę pomyśleć, ale najprostszy: powiedziałam kotu siad a on usiadł :ryk:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie lut 06, 2011 13:39 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Mri, Trawis i Dymek szukają DS!

- Dostaniesz, jak będziesz grzeczny - mówi chirurg przed operacja.
- Do kogo pan to mówi, doktorze? - pyta się pacjent.
- Do tego kota, który siedzi pod krzesłem.

Na lekcji biologii nauczycielka mówi:
- Pamiętajcie, że nie wolno całować kotków ani piesków, bo od tego można zachorować. A może ktoś z was poda przykład?
Zgłasza się Jasio:
- Ja mam, proszę pani. Moja ciocia całowała raz kotka.
- I co?
- No i zdechł.

Na targu.
- Dlaczego pan chce sprzedać tego psa?
- Bo kłamie.
- Po czym pan to poznaje?
- Niech pan posłucha. Azor, jak miauczy kot?
- Hau, hau, hau...

salvadoredali67

Post » Nie lut 06, 2011 13:40 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Mri, Trawis i Dymek szukają DS!

A ten sie spodobał Shrekusiowi:

Akwizytor z niegasnącym uśmiechem na ustach chodzi od drzwi do drzwi. W pewnym domu właścicielka nie ma ochoty z nim rozmawiać. Zatrzaskuje mu drzwi przed nosem. Ku jej zdziwieniu drzwi nie zamykają się, lecz odskakują z impetem. Akwizytor nadal uśmiecha się promiennie. Podejrzewając, że intruz włożył nogę między drzwi a framugę, kobieta ponawia próbę. Drzwi znowu odskakują, akwizytor uśmiecha się szeroko. Jeszcze raz. Bez zmian. Zdenerwowana kobieta cofa się lekko, aby wziąć jeszcze większy rozmach. Wtedy wreszcie odzywa się akwizytor:
- A może jednak odsunie pani najpierw swojego kotka?

salvadoredali67

Post » Nie lut 06, 2011 13:42 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Mri, Trawis i Dymek szukają DS!

Teściowa po 10 latach kłótni postanawia pogodzić się ze swoim zięciem. Zaprasza jego i córkę na obiad. Podaje kotleta, surówkę, ale zapomniała o ziemniakach. Wraca do kuchni. Przezorny zięć postanawia sprawdzić, czy kotlet nie jest zatruty. Kroi kawałek i daje kotu. Ten gryzie i nagle pada na ziemię. Zięć wstaje, idzie do kuchni, bierze patelnię i zabija teściową. Wraca do pokoju i mówi do żony:
- Kochanie, wyobraź sobie, że ta stara rura chciała mnie otruć. Wziąłem patelnię i ją zabiłem!
Na co kot wstaje, otrzepuje się i krzyczy:
- yes, yes, yes..!!!

Właściciel przydrożnej gospody mówi do żony:
- Porcja zająca dla tego starszego pana!
- Może lepiej zaproponować mu cos innego?
- Dlaczego?
- Słyszałam jak mówił do faceta, który siedzi za nim przy stoliku, że jest myśliwym. Jeszcze pozna, że nasz zając to kot!

Wpada niemiecka mysz do baru siada na stołku i się wydziera do barmana:
- Kufel Heinekena proszę!!!
- Mogę ci nalać ale pod barem śpi kot - rzecze barman polerując kieliszki...
- To poproszę pól kufelka i znikam - wyszeptała wystraszona mysz.

Wpada francuska mysz do baru siada na stołku i się wydziera do barmana:
- Lampkę Chatou proszę!!!
- To poproszę pól lampeczki i znikam - wyszeptała wystraszona mysz.

Wpada polska mysz do baru siada na stołku i się wydziera do barmana:
- Setkę wódki proszę!!!
- Hmm... to jeszcze 2 sety i budzić Skurwiela!!!
Ostatnio edytowano Nie lut 06, 2011 13:45 przez salvadoredali67, łącznie edytowano 1 raz

salvadoredali67

Post » Nie lut 06, 2011 13:44 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Mri, Trawis i Dymek szukają DS!

a po tym shrek uśmiał się jak norka. się mu chyba spodobało. ale do tego kawału trzeba mieć specyficzne poczucie humoru....:

Dwóch wariatów kupiło sobie kotki. Bawili się nimi fajnie, dopóki nie natrafili na problem, który kotek jest czyj. Pierwszy wymyślił, że swojemu kotu utnie ogonek. Bawią się dalej, ale drugiemu spodobał się kotek bez ogonka. Uciął więc swojemu ogonek i zaczeli myśleć, co zrobić, żeby je znowu móc rozpoznać. Więc pierwszy uciął swojemu przednią nóżkę. Bawili się jakiś czas, ale drugiemu spodobał się kotek bez nóżki, więc swojemu także uciął. Cały problem zaczął się więc od nowa. Po pewnym czasie pierwszy wariat wymyślił, że utnie swojemu kotu drugą z przednich nóżek. Drugiemu wariatowi spodobało się jednak, jak fajnie czołga się kotek tego pierwszego, więc swojemu też uciął drugą z przednich nóżek. Po pewnym czasie pierwszy wariat, chcąc wyróżnić swojego kotka, uciął mu dwie tylne nóżki. Kadłubek jego kotka tak się fajnie poruszał, że drugiemu wariatowi oczywiście się to spodobało, i ze swojego kotka też zrobił kadłubka. I teraz zaczął się już poważny problem, jak rozpoznać, który kotek jest czyj. Myślą, myślą, myślą, i w końcu jeden mówi:
- Wiesz, to ja wezmę białego, a ty czarnego...

salvadoredali67

Post » Nie lut 06, 2011 17:40 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Mri, Trawis i Dymek szukają DS!

Na fejsbuku znalazłem szwendającego się Trawisa....

salvadoredali67

Post » Nie lut 06, 2011 17:49 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Mri, Trawis i Dymek szukają DS!

Na razie szwenda się na poduszce :twisted:

alix76

Post » Nie lut 06, 2011 18:49 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Mri, Trawis i Dymek szukają DS!

No, to jest tak: Gołąbka, od kilku tygodni mocno osowiała, dzisiaj bardzo się ożywiła - co potwierdza moją tezę, że koty działają na baterie słoneczne. Mała miała czas apetyt, więc nie wpadałam w panikę ale cieszę się, że to wpływ pogody. Trawsiek dumnie rezyduje na swoim posłanku:

Obrazek

Dymcio czuje się coraz pewniej. Odwija się Trawisowi, bawi się i wyleguje. Dzisiaj miałam gości, w tym małe dziecko, i kot się schował pod łózko - nie lubi zamieszania i chyba jednak słusznie oceniłam, że dzieci też nie bardzo.

Obrazek Obrazek Obrazek

I na koniec fotozagadka - czyj to pyszcz?

Obrazek

alix76

Post » Nie lut 06, 2011 18:51 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Mri, Trawis i Dymek szukają DS!

Zidane? :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie lut 06, 2011 19:30 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Mri, Trawis i Dymek szukają DS!

bandido?

salvadoredali67

[poprzednia][następna]