Burisia i Titoś moje kicie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 06, 2011 14:13 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

mówię Wam dziewczyny że takiej bani na ręku to nie miałam jak żyję 8O
robię okłady z sody i nic, a po tych lekach to mi tylko niedobrze jest, no ale tak mówili
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Nie lut 06, 2011 14:15 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

a MASZ SIĘ ZGŁOSIĆ NA JAKĄŚ KONTROLĘ BĄDŹ WIESZ W JAKIEJ SYTUACJI KONIECZNIE MUSISZ ZNÓW PÓJŚĆ (chciałam napisać "do weta" :ryk: :ryk: :ryk: )?

O caps lock mi sie włączył..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie lut 06, 2011 14:18 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

no tak, Marzenia, nie czytasz widze naszego watu :twisted:
kontrolę mamy w piątek i postanowienie co dalej robić, ale w takim układzie pojedziemy do Sfory

ale ze mną do weta czy z Buri?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Nie lut 06, 2011 14:26 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Ej, pytałam o Ciebie a nie o Buri :!: :D :D :D czy Ty masz się zgłosić na kotnrolę bądź do lekarza jeśli coś się bedzie z ręką działo.. :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie lut 06, 2011 14:29 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

muszę się zdrzemnąc, do zobaczenia/napisania

ze mną do weta? o matko kochana 8O
kazał mi jutro przyjść do ich przychodni zaszczepić się przeciw wściekliźnie i zbadać ale nigdzie nie idę
nie pierwszy i nie ostatni raz ugryzł mnie kot
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Nie lut 06, 2011 14:31 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

[quote="Marzenia11"]a MASZ SIĘ ZGŁOSIĆ NA JAKĄŚ KONTROLĘ BĄDŹ WIESZ W JAKIEJ SYTUACJI KONIECZNIE MUSISZ ZNÓW PÓJŚĆ (chciałam napisać "do weta" :ryk: :ryk: :ryk: )?

teraz zajarzyłam...
rzeczywiście muszę odpocząć :oops: :oops: :oops:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Nie lut 06, 2011 16:16 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Jolu trzymam kciuki za Twoje zdrowko. Za Buri takze.
magdajedral

Post » Nie lut 06, 2011 17:55 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

magdajedral pisze:Jolu trzymam kciuki za Twoje zdrowko. Za Buri takze.

dziękujemy, zyjemy
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Nie lut 06, 2011 20:43 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

smarti pisze:
JolaJ pisze:ojej, zaraz jej powiem :1luvu:
a zrobiłas badanie techniczne?

nie :oops: :mrgreen:

ale pojedziemy incognito 8)

no kochana z tego co pamiętam jeszcze jak u mnie bylaś to badań samochód nie miał I tak do tej pory.

:!: 8O
:evil:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Nie lut 06, 2011 22:01 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

a miałam dziś zapytać gdzie się podziała Edytab, bo pamiętam takową pannę z początków mojego forumowania

Smarti, to nie sa żarty, bo będziemy płacić incognito Ty
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Nie lut 06, 2011 22:58 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Jola jak ręka? I ogólnie Twoje samopoczucie? Ja w piątek mam wolne więc jakby trzeba było Tobie pomóc w wizycie u weta to gnam do stolicy. Wystarczy słowo.
magdajedral

Post » Nie lut 06, 2011 23:06 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

magdajedral pisze:Ja w piątek mam wolne więc jakby trzeba było Tobie pomóc w wizycie u weta to gnam do stolicy. Wystarczy słowo.

to znów się nas robi więcej :D kolejna imprezka w dt smarti :piwa: :piwa: :piwa: :?: :wink:

Marzenia11

Post » Pon lut 07, 2011 1:28 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Madzia, dziękuję ale nie wiem jak można pomóc. Jedyny dla mnie problem to wiedzieć co jej jest i wstrzelić sie z dobrym leczeniem. Zła jestem bo przez tą rękę nie mogę przy kotach sprzątnąć nie mówiąc o całej reszcie, a tu jakieś białe łapki mi na klawiaturze leżą :1luvu:
Burcia dobrze, nie kaszle, je ładnie, ale powinien też małego wet obejrzeć 8O i już mam ciarki na plecach. Chyba powinnam na zaś następny antybiotyk załatwić.
Nie wiem, jakiś pech, ten rok źle się zaczął, ciągle lekarze i apteka.
Dobranoc :kotek:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon lut 07, 2011 1:30 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Marzenia11 pisze:
magdajedral pisze:Ja w piątek mam wolne więc jakby trzeba było Tobie pomóc w wizycie u weta to gnam do stolicy. Wystarczy słowo.

to znów się nas robi więcej :D kolejna imprezka w dt smarti :piwa: :piwa: :piwa: :?: :wink:

bo się Smarti w końcu wkurzy :roll:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon lut 07, 2011 1:48 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

JolaJ pisze:
Marzenia11 pisze:

bo się Smarti w końcu wkurzy :roll:

nawet jeśli to jeszcze nie tym razem :D

Marzenia11

[poprzednia][następna]