DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 06, 2011 1:08 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

Kod: Zaznacz cały
[url=http://allegro.pl/charytatywna-koty-pod-opieka-iwony-pomocy-i1444850255.html]Kup cegiełkę - pomóż leczyć![/url]

To można wkleić w stopkę, jeśli chcemy mieć tam link odsyłający do allegro dla bid z Rybnika.
Będzie to wyglądało tak: Kup cegiełkę - pomóż leczyć!

Swoją drogą, sprzedano już 365 cegiełek. 135 zostało i jest do wzięcia :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie lut 06, 2011 1:33 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

O!! :D :D :D :D Bianka4 się zalogowała :D :D :D znaczy się: wróciła do domu! :piwa: :piwa: :piwa: co tak szybko? 8O :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie lut 06, 2011 1:36 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

Wszyscy żywi!Dzisiaj poszło tylko 6 sztuczek :? Oj słabiutko,słabiutko...
P.Ola 8) ,Ola już mizia prześliczną Perełkę,zmęczoną podróżą i po mnóstwu przeżyciach ale nareszcie w SWOIM domku.
Kochane T&J wycałowane przez Chatte i Biankę oraz nasze skromne osoby wyjechały pod czułą opieką Sunshine307,Jacka i mamy Sunshine w drogę do najlepszego i jedynego swojego domku.
Sunshine - pełen szacun po tak trudnej i pełnej także b.groźnych zdarzeń podróży,tylko wielka miłość do tych szkrabów mogła Cię popchnąć w tę drogę,ale Ty wiesz że oni ci to odwzajemnią. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zadbaj prosimy aby Mama skontrolowała ewentualne skutki wypadku,trzymamy kciuki.
Wszystkim życzymy dobrej nocy. :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie lut 06, 2011 1:38 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

o! Smarti 8O 8O 8O 8O 8O 8O
kiepska imporeza była, oj kiepska... :D :D :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie lut 06, 2011 1:44 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

Jestem w domku i moich psiakach nie zapomniałam. Juz jesteśmy po spacerku. Wiem - trochę późno, ale lepiej późno niż wcale. Wszystkie kociaki w DT Smarti obejrzane i maja się świetnie. Devi barankuje, wskakuje na kolana i rośnie z niej prawdziwa piękność. Mojito przepiękny i strasznie miziasty. Promyczek coraz piękniejszy. Bąbel spragniony ludzi. Edisia kokietująca z podniesionym kuperkiem. Toma wymiziałam ile się dało - jestem pewna, że dzieciaki będą szczęśliwe u Sunshine i czekam z niecierpliwością na relacje z ICH DOMKU. A teraz pomykam spać.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie lut 06, 2011 10:58 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

smarti, jak się czuje Fionka i Devi ? pytam w szczególności o kichanie, kaszlanie, łzawienie.... ? Fionka już nie jest na antybiotyku ?
na co własciwie jest leczona? wspominałyście też o złym stanie zebów , co z nimi?

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Nie lut 06, 2011 13:35 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

Witam się słonecznie ! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Nie lut 06, 2011 13:53 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

DT Smarti też się wita i bardzo martwi się o Buri :roll: :roll: :roll:

O Devi dopiero co było pisane, o Fionce-dostała wczoraj jeszcze przeciwzapalny aby jej sie łatwiej oddychasło.
ona nie kicha nie kaszle nie łzawi nie gluci się.
pisałam przeciez ze jest na convenii.(jeszcze do nastepnego pon.)

ma swiszczący oddech ponieważ miala zajęte całe drogi oddechowe łącznie z plucami i dopóki wydzielina jej nie zejdzie zewsząd to ma prawo tak być.
a z tak powaznego stanu nie wyprowadza sie kota w tydzień ani w dwa.
musi minąć min 28dni (czyli czas wymiany komórek,czy jakos tak :oops: ) aby móc ocenić czy to znikło czy to sa np. jakies trwale uszkodzenia,w sensie-może miec jakieś narośle na drogach oddechowych tak jak Promyś na krtani i wtedy kapota-moze świszczec już zawsze-tak jak Promys ćwierka :roll:

zęby sa w fatalnym stanie-popróchniale i całe w kamieniu-trzeba go bedzie zdjęć ale póki co to nie mozliwe bo do tego trzeba kota uspic a na razie na to za wsześnie.

Fatalne zęby ma też Carlito-dlatego tak mu capi z ryjka.
Ale u niego mozliwość usunięcia kamienia jest jeszcze bardziej oddalona,niestety,
Miał zapchene jelitka ,dostał tonę parafinki-zrobił koopkę ale mała,rzucił się na miche-to wszystko bylo wczoraj.
Dziś już dzień jak co dzień- na miche nawet nie chce spojrzeć-no mooooze jakbym mięskiem nakarmila :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie lut 06, 2011 13:55 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

Dostałaś może jakiegoś smsika od sunshine307?

Marzenia11

Post » Nie lut 06, 2011 14:02 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

wczoraj,że dojechali szczęśliwie. :piwa:
pewnie odsypiają :D

a myślmy mieli im dać wina do domu,aby wypili za zdrowie maluszków i przez ten wypadek żeśmy zapomnieli :roll:
Ostatnio edytowano Nie lut 06, 2011 14:04 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Nie lut 06, 2011 14:03 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

smarti pisze:wczoraj,że dojechali szczęśliwie. :piwa:
pewnie odsypiają :D

a no to dobrze - to najwazniejsze.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie lut 06, 2011 14:16 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

smarti - niesmiało zwrócę uwagę Twa na nieaktualny tytuł wątku.. :wink:

Marzenia11

Post » Nie lut 06, 2011 14:55 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

Witam wszystkich witam :) wkońcu odespaliśmy całą podróż , zjedliśmy niedzielny obiadek i jestem tutaj :)
nasze skarby dwa śpią zmęczone po całej nocy zabaw :P dojechaliśmy bezpiecznie już na szczęście i cali i zdrowi :)
z mamą pojedziemy zaraz do lekarza i on już zdiagnozuje skutki.. :roll: narzeka na ból kręgów szyjnych dlatego tego nie można zlekceważyć..

śmigajcie na mój wątek, zaraz wrzucę zdjęcia kociaków :) :1luvu: :1luvu:

ps. Rybniczanki, w sprawie odbioru transporterów i umowy A pisać do mnie na PW :)

Sunshine307

Od: Pon sty 24, 2011 13:44

Post » Nie lut 06, 2011 15:04 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

Czy ja dobrze zrozumiałam, ze się bawiły? Już? :piwa: :piwa: :piwa:

Marzenia11

Post » Nie lut 06, 2011 15:32 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

Marzenia11 pisze:Czy ja dobrze zrozumiałam, ze się bawiły? Już? :piwa: :piwa: :piwa:

no pewnie że tak :ryk: urwisy :spin2:

Sunshine307

Od: Pon sty 24, 2011 13:44

[poprzednia][następna]