Psysio - Pacuś w DT imienia Kacperka u Kituni

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 01, 2011 21:43 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

jak poinformowałam w schronie że Kacperek chorutki to wszyscy zdziwieni byli... masakra mamy kolejną seniorke do zabrania tak samo miziasta jak Bunia!
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

Post » Wto lut 01, 2011 21:45 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

mj_liberian_girl pisze:jak poinformowałam w schronie że Kacperek chorutki to wszyscy zdziwieni byli... masakra mamy kolejną seniorke do zabrania tak samo miziasta jak Bunia!

No nie :evil: to oni tego nie widzą że z kociakiem źle się dzieje :?: :evil: :evil:
Anna Kubica

Post » Wto lut 01, 2011 21:46 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Catnaperka pisze:To jest ta koteczka. Zaraz założę jej wątek. MASAKRA!

Obrazek

Daj tutaj link do nowego wątku.

Póki zaznaczam sobie.
Jestem zbulwersowana i zszokowana 8O .
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto lut 01, 2011 21:48 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

ja też nie wiem jak to możliwe, niestety nie zostałam wpuszczona na teren całego schronu tylko do jednej części naszczęscie dorwałam tą nową Kocice seniorke, gdyby nie Catnaperka to bym tego wszystkiego nei ogarneła:) pomogła już Kacperka i Bunie zabrać:) normalnie anioł dziewczyna:) heheh

mj_liberian_girl

Post » Wto lut 01, 2011 21:50 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto lut 01, 2011 21:52 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Może ta koteczka już w takim stanie trafiła do schronu :( teraz najważniejsze żeby ją z tamtąd jak najszybciej zabrać :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Anna Kubica

Post » Wto lut 01, 2011 21:56 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

wiesz co wersje schroniskowe są różne mi mówią co innego, jak Justyna dzwoni to też inną wersje dostaje ja już nei wiem jak one trafiają i kiedy ... wiem że trzeba je zabierać

mj_liberian_girl

Post » Pt lut 04, 2011 14:18 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Jak tam Kacperkowe i Buniowe wojaże ?

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

nemeless

Od: Pt sty 14, 2011 13:22

Post » Sob lut 05, 2011 18:18 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Kacperek przechodzi intensywne leczenie, ma niestety fiv, ale będziemy mocno działać i nie damy się! Właśnie przyjechaliśmy od Pani Vetki, która trochę pokłuła w kocią pupę i inne rewiry, więc Kacpuś odpoczywa. Dalej chudzinka straszna, codziennie pięknie jadł, ale wczoraj dostał gorączki i gorzej się poczuł, a apetyt diabli wzięli... Będę informować na bieżąco jak wygląda sytuacja.

Pozdrawiamy!
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." G.B.Shaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Od: Sob lut 05, 2011 16:55

Post » Sob lut 05, 2011 18:51 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Za kochanego Kacpreka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Anna Kubica

Post » Sob lut 05, 2011 21:56 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Kituni pisze:Kacperek przechodzi intensywne leczenie, ma niestety fiv, ale będziemy mocno działać i nie damy się! Właśnie przyjechaliśmy od Pani Vetki, która trochę pokłuła w kocią pupę i inne rewiry, więc Kacpuś odpoczywa. Dalej chudzinka straszna, codziennie pięknie jadł, ale wczoraj dostał gorączki i gorzej się poczuł, a apetyt diabli wzięli... Będę informować na bieżąco jak wygląda sytuacja.

Pozdrawiamy!

kurcze... aż mi się łzy zakręciły, nie widziałam niestety :/ teraz właśnie myślę o tym, żeby zacząć badać te kotyw schronie ale to koszt niestety:/ juz mi ręce opadają... nei wiem co tam robic... pisz proszę co z Kacprekiem:/

mj_liberian_girl

Post » Sob lut 05, 2011 22:02 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Ojoj :(
Mnóstwo, mnóstwo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: ...

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob lut 05, 2011 23:18 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

:( :( :( :( :( :(
Biedny Kacperek :( Ale dobrze, że może już w domu z tym walczyć bo w schronie nie miałby szans. Wielkie głaski i buziole w nochalek!

Paula witaj na forum :kotek:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Sob lut 05, 2011 23:24 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Dzięki! :kotek: Na razie wszystkie uszy do góry, będziemy walczyć, Kacperek już nie takie rzeczy przechodził!
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." G.B.Shaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Od: Sob lut 05, 2011 16:55

Post » Sob lut 05, 2011 23:26 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia][następna]