Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Iljova pisze:Są osoby którym chciałabym pomoc z całego serca ale moja obecna sytuacja finansowa nie pozwala mi na to. A jedną z takich osób jest właśnie BUDRYSEK nie znam jej osobiście ale poprzez kontakt na wątkach czasami na chwilę na PW i wiem że jest wspaniała osoba. Ona sama z tego co widzę nie prosi jakoś bardzo o pomoc. Dlatego fajnie że są ludzie którzy widzą jej potrzeby i w jej imieniu starają się znaleźć kogoś kto pomoże, bo ona naprawdę tego potrzebuje. Trzymam kciuki.
mam nadzieję że moja sytuacja zmieni się na lepsze że też będę mogła znowu wspomóc finansowo takie osoby jak BUDRYSEK.
magdalena99 pisze:Budrysku,
Znam Twoją sytuację i bardzo chciałam pomóc. Wysłałam do Ciebie 2 razy PW (2 i 6 stycznia br.) z konkretną ofertą. Oczekiwałam tylko na krótką odpowiedź dotyczącą "technicznej" kwestii przekazania pomocy. Tymczasem do dziś nie doczekałam się odpowiedzi, mimo że odebrałaś moje wiadomości i od tamtego czasu wielokrotnie byłaś zalogowana. Nadal chcę pomóc, ale nie mogę tego zrobić póki nie otrzymam odpowiedzi, zatem czekam na PW
Pozdrawiam!
Iljova pisze:Co słychać u Budryskow kotowatych ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 135 gości