Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 05, 2011 20:51 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

sunshine pisze:Podobno tak jest, ze bez woreczka żółciowego po paru latach pojawia się cukrzyca. Moja teściowa tak ma.

no ale po paru latach, ja już 8 bez niego i nie mam cukrzycy. Narazie. Aż poszukam w necie o tym.. zmartwiłaś mnie tym bardzo :(
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Sob lut 05, 2011 20:54 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

Nie chciałam. Moja teściowa twierdzi, ze to norma. Ale na ile mogę jej wierzyć :? Sprawdź, nie chciałabym rozpowszechniać mitów.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Sob lut 05, 2011 20:58 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

sunshine pisze:Nie chciałam. Moja teściowa twierdzi, ze to norma. Ale na ile mogę jej wierzyć :? Sprawdź, nie chciałabym rozpowszechniać mitów.

nie no, nie ma problemów, jak będę u lekarza też wypytam przy okazji, bo to wolę zapobiegać niż leczyć, nie masz sie co przejmować sunshine ;) :ok:
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Sob lut 05, 2011 20:58 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

Ja bym umarła z depilatorem. Włosy mam mocne i głęboko osadzone. Wosk nie dał rady, masa cukrowa też nie. Musiałaby dobra kosmetyczka zadziałać, a i tak bym się poszczała z bólu. Na dodatek u mnie nie tylko łydki ale też uda. To się obnażyłam :oops:
Ja zawsze mówię że wszystkie nieszczęścia skupiły sie na moich nogach. Przy zimie rosną mi "brydżesy" :oops: mało umięśnione mam, lekko krzywe, blade jak u trupa, z przejsciami po depilacjach i w ogóle do dupy :lol:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Sob lut 05, 2011 20:59 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

Dzięki. Bo już mi wstyd, że paniki nasiałam, a przecież wiem, że wiele spraw, o których opowiada teściowa to niesprawdzone mity :oops:

sunshine

Post » Sob lut 05, 2011 21:00 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

shalom pisze:Ja bym umarła z depilatorem. Włosy mam mocne i głęboko osadzone. Wosk nie dał rady, masa cukrowa też nie. Musiałaby dobra kosmetyczka zadziałać, a i tak bym się poszczała z bólu. Na dodatek u mnie nie tylko łydki ale też uda. To się obnażyłam :oops:
Ja zawsze mówię że wszystkie nieszczęścia skupiły sie na moich nogach. Przy zimie rosną mi "brydżesy" :oops: mało umięśnione mam, lekko krzywe, blade jak u trupa, z przejsciami po depilacjach i w ogóle do dupy :lol:

No wyżej jak do doopy nogi nie siegają :lol:

sunshine

Post » Sob lut 05, 2011 21:04 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

przeczytałam, że cukrzyca może wywołać między innymi problemy z pęcherzykiem żółciowym jak to fachowo sie nazywa. więc to cukrzyca wywołuje kamienie, a nie kamienie czy brak pęcherzyka cukrzyce?
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Sob lut 05, 2011 21:08 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

sunshine pisze:
shalom pisze:Ja bym umarła z depilatorem. Włosy mam mocne i głęboko osadzone. Wosk nie dał rady, masa cukrowa też nie. Musiałaby dobra kosmetyczka zadziałać, a i tak bym się poszczała z bólu. Na dodatek u mnie nie tylko łydki ale też uda. To się obnażyłam :oops:

święta racja!!
ale współczuję, bo jednak to dla kobiety ważna częśc ciała i żeby zadbana była, to trzeba czu na to, a Ty to już w ogole przejścia miałas, biedna... ale w zime to też czasem dodatkowe ocieplenie przy mrozach się przydaje :)- mówie o sobie, żebys sie nie poczuła urażona :D
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Sob lut 05, 2011 21:12 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

shalom pisze: mało umięśnione mam,

Ty za mało ja za dużo :roll: Nie ma ideału :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob lut 05, 2011 21:15 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

To ja w sumie na figurę nie mogę narzekać. jakoś się to trzyma wszystko razem, tylko wyższa bym troszkę chciała być. i jeszcze coś, ale :oops:
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Sob lut 05, 2011 21:27 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

sliver_87 pisze:
sunshine pisze:

święta racja!!
ale współczuję, bo jednak to dla kobiety ważna częśc ciała i żeby zadbana była, to trzeba czu na to, a Ty to już w ogole przejścia miałas, biedna... ale w zime to też czasem dodatkowe ocieplenie przy mrozach się przydaje :)- mówie o sobie, żebys sie nie poczuła urażona :D

Spoko, mam bardzo duży dystans teraz do swoich nóg i kompleksów :mrgreen: H się śmieje że jak coś go swędzi to zawsze ma tarkę :twisted:
Ja generalnie też na figurę nie narzekam, mam klepsydrę, ładna talię i zawsze umięśniony brzuch, odkad mam ładne staniki to mam ładny biust, jestem wysoka, tak wiec te nogi dobrze ubrane w ogóle nie sprawiają wrazenia brzydkich :mrgreen: wiem już jak co poprawić ciuchami. Gorzej latem, ale po prostu noszę spódniczki za kolanko i luźne dłuższe szorty :P
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Nie lut 06, 2011 12:29 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

to skoro tak sytuacje przedstawiasz to możesz o sobie powiedzieć kobieta szcześliwa :)
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Nie lut 06, 2011 13:18 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

Albo pogodzona z własnym losem i kompleksami :P :lol:

Lubie też powiedzenie: każda potwora znajdzie swego amatora :twisted:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Nie lut 06, 2011 13:37 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

Przypomniałyście mi: znam kobiety, które depilatorem traktują swoje włosy pod pachami. Brrr

sunshine

Post » Nie lut 06, 2011 14:38 Re: Bombilla i Xelmo: rosyjsko norweska przyjaźń :)

Ja słyszałam o takich które robią sobie brazylijskie bikini depilatorem. Trzeba mieć wysoki bardzo próg bólu i ogrom samozaparcia.
Obrazek

Obrazek

shalom

[poprzednia][następna]