Pokaz z okazji Dnia Kota w Galerii Krakowskiej - zaproszenie

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Śro sty 26, 2011 14:24 Pokaz z okazji Dnia Kota w Galerii Krakowskiej - zaproszenie

W imieniu Krakowskiego Klubu Felinologicznego chcialabym serdecznie zaprosic hodowocow i wystawcow do wziecia udzialu w Pokazie Kotow,
ktory wspolorganizujemy wraz z Galeria Krakowska 5.02.11 r. w godz. 13.00-19.00 w Galerii Krakowskiej.

Pokaz bedzie polaczony z impreza z okazji Dnia Kota, dla wystawcow jest oczywiscie bezplatny.

Jest to juz nasz drugi tego typu pokaz - zeszloroczny cieszyl sie przeogromnym
zainteresowaniem i tlumami zwiedzajacych. Impreza bedzie swietnie rozreklamowana,
a dla wystawcow sa przewidziane cenne nagrody w kilku kategoriach.
Beda to m.in. drapaki Hakan, karmy Josera, zwirki Benek Certech,
bizuteria dla kotow Svarowski i wiele innych. Kazdy otrzyma opakowanie zwirku i karme oraz pamiatkowy medal.

Bardzo prosimy o zglaszanie sie chetnych osob na nasz klubowy e-mail:
klub@kkf.info.pl oraz podanie liczy rezerwowanych klatek /tylko calosc, nie rezerwujemu polowek/
oraz rasy kotow, ktore zamierzaja Panstwo wystawiac.
Oczywiscie przynaleznosc do KKF nie jest obowiazkowa, warunkiem jest jednak przynaleznosc
do innego klubu felinologicznego /zaznaczamy to, bo spotkalismy sie juz z kilkoma pytaniami osob
niezrzeszonych o mozliwosc pokazania swoich kotow na tej imprezie/.

Szczegoly znajduja sie tutaj: http://www.kkf.info.pl/index.php?pl_pok ... kowskiej,9

Wszelkie pytania prosimy zadawac droga e-mail, nie poprzez forum. Bedziemy wdzieczni za wziecie tego pod uwage ;)

W imieniu Zarzadu KKF,
Karolina Kowalik
Sekretarz SMK KKF

http://www.kkf.info.pl
tel.: 666 202 943

Krakowski Klub Felinolog.

Od: Pt lip 10, 2009 13:39

Post » Śro sty 26, 2011 16:10 Re: Pokaz z okazji Dnia Kota w Galerii Krakowskiej - zaproszenie

:1luvu: życż udanej imprezy :1luvu:
Ave

Post » Śro sty 26, 2011 16:31 Re: Pokaz z okazji Dnia Kota w Galerii Krakowskiej - zaproszenie

Mam nadzieję iż wszystkie koty mają byc zaszczepione, zaczipowane i będa posiadać aktualne książeczki zdrowia :!: :!:

oraz że pseudohodowców nie będzie :D
Hodowla Kotów Burmskich "RIMEBURG"

Rimeburg

Od: Wto mar 21, 2006 20:09

Post » Śro sty 26, 2011 17:17 Re: Pokaz z okazji Dnia Kota w Galerii Krakowskiej - zaproszenie

jak nie zapomnę,to postaram się obaczyć...
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Śro sty 26, 2011 22:52 Re: Pokaz z okazji Dnia Kota w Galerii Krakowskiej - zaproszenie

Zapraszamy, Tigerino występuje jako kot domowy! :mrgreen:
03.07.2010 ['] Prezes. Kocham Cię.
26.11.2020 ['] Murziłka
12.05.2022 ['] Tiger
22.03.2024 ['] NW SP Dongalas Glitne DSM

Dom bez kota jest jak człowiek bez duszy... Nie ma w nim życia.

Prawdziwa miłość nie potrzebuje słów. Albo milczy. Albo MRUCZY!

wistra

Od: Nie paź 08, 2006 17:11

Post » Sob lut 05, 2011 10:52 Re: Pokaz z okazji Dnia Kota w Galerii Krakowskiej - zaproszenie

Do zobaczenia! :ok:
26.11.2020 ['] Murziłka
12.05.2022 ['] Tiger

wistra

Post » Sob lut 05, 2011 19:48 Re: Pokaz z okazji Dnia Kota w Galerii Krakowskiej - zaproszenie

Dziękujemy!

A ktoś, kto ukradł mój telefon, niech się nim udławi! :x
26.11.2020 ['] Murziłka
12.05.2022 ['] Tiger

wistra

Post » Sob lut 05, 2011 21:28 Re: Pokaz z okazji Dnia Kota w Galerii Krakowskiej - zaproszenie

Cudne koty :) A niektóre nazwy hodowli kojarzyłam z forum! :D

Co mnie zaskoczyło to to,że rexy są takie malutkie! :) Na zdjęciach wyglądają na większe :) Ale były cudowne 8) I BRI,i MCO (choć nie wszystkie mi się podobały),i peterbaldziątką z Bella Bitis (kurczę,urzekły mnie wasze koty jak nic - jak zamieszkam sama to z peterbaldem 8) i devonem :twisted: ).

Szkoda tylko czasem było mi patrzeć na koty,który wyglądały na strasznie zestresowane tłumem i hałasem.

Generalnie pokaz uważam za udany :) Dziękuję za pogawędki z hodowcami :D
My Little Coon :)
Salem i Dreamcia :)

Nirris

Od: Czw mar 25, 2010 12:38

Post » Sob lut 05, 2011 22:37 Re: Pokaz z okazji Dnia Kota w Galerii Krakowskiej - zaproszenie

Nirris pisze:...peterbaldziątką z Bella Bitis (kurczę,urzekły mnie wasze koty jak nic - jak zamieszkam sama to z peterbaldem 8) i devonem :twisted: ).

Dziekujemy, dziekujemy za mile slowa... Peterbaldziatka wlasnie dotarly do domu, wchonely tone wolowiny i grzeja dupki przy piecu.
A nasz zwyciezca - Dan - Zu chodzi po domu w krysztalach Swarovskiego i czaruje zazdrosne kocice 8)
ObrazekObrazek
Obrazek

Przepis na sok z buraków dla kociąt - http://blog.augustynska.eu/sok-z-burakow-dla-kociat/

bitis

Od: Śro paź 15, 2008 11:04

Post » Sob lut 05, 2011 22:42 Re: Pokaz z okazji Dnia Kota w Galerii Krakowskiej - zaproszenie

bitis pisze:A nasz zwyciezca - Dan - Zu chodzi po domu w krysztalach Swarovskiego i czaruje zazdrosne kocice 8)

Mój anioł wygrał? Ciesze się bardzo :1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa:
Koniecznie poproszę zdjęcie zwycięzcy z klejnotami (Swarovskiego....oczywiście :oops: )

Salami

Od: Sob lis 25, 2006 22:43

Post » Sob lut 05, 2011 22:42 Re: Pokaz z okazji Dnia Kota w Galerii Krakowskiej - zaproszenie

Gratulacje i głaski dla Dan-Zu! :) mój faworyt,cudnie się prezentował :) szkoda,że nie mogłam dłużej się pozachwycać,ale tłum pchający się do waszych klatek mnie denerwował :?

Fikuśne stroje mieliście :mrgreen:
My Little Coon :)
Salem i Dreamcia :)

Nirris

Od: Czw mar 25, 2010 12:38

Post » Sob lut 05, 2011 23:19 Re: Pokaz z okazji Dnia Kota w Galerii Krakowskiej - zaproszenie

Ech, dzieki dziewczeta drogie:oops:

Tak, Kasiu, Twoj/moj Dan-Zu wygral obroze tak fajna, ze zaraz przymiezalam czy sie jako branzoleta dla mnie nada 8)
Jak beda fotki, to Ci podesle :)
Dostal tez drapak, karme, wielki puchar, medal, szampon do wlosow [sic!], zwirek no i uscisk dloni
Mateusza Damieckiego, hehe...- takze prezenty full wypas.

Tlumy byly rzeczywiscie przeogromne - ale w sobote pod koniec lutego bedziemyz Dan-Zu w Myslowicach, takze zapraszam
za spotkanie oko w oko :)
A sam pokaz naprawde fajny, mnostwo znajomych twarzy i tlumy kocich milosnikow. Przez 8 godzin gadalismy tylko o KOTACH :kotek: :kotek: :kotek: Fajowo!
ObrazekObrazek
Obrazek

Przepis na sok z buraków dla kociąt - http://blog.augustynska.eu/sok-z-burakow-dla-kociat/

bitis

Post » Sob lut 05, 2011 23:58 Re: Pokaz z okazji Dnia Kota w Galerii Krakowskiej - zaproszenie

bitis pisze: szampon do wlosow [sic!]

8O :ryk: Będziesz miała dla Lilki i Lamii :ok:
Albo przelej i daj TŻ-towi,mój był zachwycony po jednym takim :ryk:

Salami

Od: Sob lis 25, 2006 22:43

Post » Wto lut 08, 2011 19:18 Re: Pokaz z okazji Dnia Kota w Galerii Krakowskiej - zaproszenie

bitis pisze:Ech, dzieki dziewczeta drogie:oops:

Dostal tez drapak, karme, wielki puchar, medal, szampon do wlosow [sic!], zwirek no i uscisk dloni
Mateusza Damieckiego, hehe...- takze prezenty full wypas.

Moja Agata tak była zafascynowana rozmową z Mateuszem Damięckim na scenie, że za wygraną kota jako najmilszego publiczności, wzięła tylko drapak i puchar. Co tam reszta - ona rozmawiała z Mateuszem ;)))
White Kota*Pl - Hodowla Kotów Norweskich Leśnych
Obrazek

Anatolia

Od: Nie lis 18, 2007 15:59

Post » Wto lut 08, 2011 22:41 Re: Pokaz z okazji Dnia Kota w Galerii Krakowskiej - zaproszenie

O.... a ja nie wiedzialam, ze to White Kocik byl ten sliczny, ktory wygral...
Gratulacje!
ObrazekObrazek
Obrazek

bitis

[następna]