Ciastek, Całusek i Mia. Moje TryKoty!Najnowsze zdj.str.96 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob lut 05, 2011 8:33 Re: Cookie, Mia & Bisou - Moje uKochane TryKoty

sliver_87 pisze:a powiedz mi Weihaiwej jeszcze taką rzecz, bo rozpracowauje dalej kalkulator :)
zrobiłam sobie jakis tam przypadkowy przepis, i wszystko mi wyszło w normie-tzn. nic nie zaznacza sie na czerwono. ale tam jest podana norma i suma jaka otrzymalismy w produktach: no i mam np. cynk- norma to 264 a suma 206 mi wyszła, no i nie podswietla sie to, ale mimo tego, ze sie nie zaznacza powinnam cos pozmieniac, zeby było blizej normy. czy ta norma to gorna granica??:)

Bo tam na niektóre normy nie ma nałożonego formatowania warunkowego (nie świeci się nigdy). Na cynk nie ma dlatego, że nie ma suplementów cynku (i chyba nie jest on tak ważny). Więc cynk nigdy nie będzie się świecił. Jak chcesz, to Ci napiszę na których nigdy nie będzie się świecić na czerwono.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Sob lut 05, 2011 10:36 Re: Cookie, Mia & Bisou - Moje uKochane TryKoty

turkawka pisze:
Weihaiwej pisze:A turkawka wzięła siostrę Szelmy na dt :D :D :D Pochwal się!

Jeszcze nie wzięła. Dzisiaj wieczorem po nią podjedzie. Chce ją oswoić, bo już jej dom załatwiłam w Wałbrzychu :]

Ooo :) super!

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Sob lut 05, 2011 11:08 Re: Cookie, Mia & Bisou - Moje uKochane TryKoty

Mia czuje się o wiele lepiej, katar jest mniejszy, ma mnóstwo energii i apetyt :D Nie wiem, czy to wapno tak podziałało, czy moja przemowa ;) A może po tygodniu zaczął działać antybiotyk?
Grunt, że jest o wiele lepiej! Znowu jest małą błyskawicą :)

Weihaiwej

Post » Sob lut 05, 2011 12:06 Re: Cookie, Mia & Bisou - Moje uKochane TryKoty

turkawka pisze:
sliver_87 pisze:a powiedz mi Weihaiwej jeszcze taką rzecz, bo rozpracowauje dalej kalkulator :)
zrobiłam sobie jakis tam przypadkowy przepis, i wszystko mi wyszło w normie-tzn. nic nie zaznacza sie na czerwono. ale tam jest podana norma i suma jaka otrzymalismy w produktach: no i mam np. cynk- norma to 264 a suma 206 mi wyszła, no i nie podswietla sie to, ale mimo tego, ze sie nie zaznacza powinnam cos pozmieniac, zeby było blizej normy. czy ta norma to gorna granica??:)

Bo tam na niektóre normy nie ma nałożonego formatowania warunkowego (nie świeci się nigdy). Na cynk nie ma dlatego, że nie ma suplementów cynku (i chyba nie jest on tak ważny). Więc cynk nigdy nie będzie się świecił. Jak chcesz, to Ci napiszę na których nigdy nie będzie się świecić na czerwono.

jak najbardziej :) będę wiedziała przynajmniej czy cos mogę poprawić czy nie :)
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Sob lut 05, 2011 12:27 Re: Cookie, Mia & Bisou - Moje uKochane TryKoty

Turkawko, powiedz nam tutaj - i ja się chętnie dowiem :)

Weihaiwej

Post » Sob lut 05, 2011 13:41 Re: Cookie, Mia & Bisou - Moje uKochane TryKoty

Efekty dzisiejszego ważenie trykotów :):
Mia: 3,5 miesiąca - 2,1kg
Bisou: 7 m-cy - 4,3kg
Cookie: 8,5 m-ca - 4,2kg

Wszystkie silne, energiczne i rozbiegane :ok:

Weihaiwej

Post » Sob lut 05, 2011 13:47 Re: Cookie, Mia & Bisou - Moje uKochane TryKoty

A Iru? :D
Jestem kocurem ;) Obrazek

Obrazek Obrazek

anduk

Od: Pon kwi 26, 2010 2:39

Post » Sob lut 05, 2011 13:55 Re: Cookie, Mia & Bisou - Moje uKochane TryKoty

anduk pisze:A Iru? :D

He he, fakt, muszę ją zważyć. Iru, lat 5,5 - anorektyczka, więc z reguły waży 26-27 kg (powinna ważyć ok.30).
Chuda-Ruda :P

Weihaiwej

Post » Sob lut 05, 2011 13:57 Re: Cookie, Mia & Bisou - Moje uKochane TryKoty

Weihaiwej pisze:Efekty dzisiejszego ważenie trykotów :):
Mia: 3,5 miesiąca - 2,1kg
Bisou: 7 m-cy - 4,3kg
Cookie: 8,5 m-ca - 4,2kg

Wszystkie silne, energiczne i rozbiegane :ok:

No tak, bo Ty je sterydami żywisz :]
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Sob lut 05, 2011 16:04 Re: Cookie, Mia & Bisou - Moje uKochane TryKoty

Ja nie wiedziałam że Mia to taka malutka dziewczynka jeszcze :D jej, szkrab z niej jeszcze. Ja bardzo jestem ciekawa wagi moich kotecków, szczególnie ciekawa jestem które waży wiecej :twisted:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Nie lut 06, 2011 18:13 Re: Cookie, Mia & Bisou - Moje uKochane TryKoty

shalom pisze:Ja nie wiedziałam że Mia to taka malutka dziewczynka jeszcze :D jej, szkrab z niej jeszcze. Ja bardzo jestem ciekawa wagi moich kotecków, szczególnie ciekawa jestem które waży wiecej :twisted:

Podejrzewasz swoją księżniczkę o gromadzenie zapasów? ;)

Wiecie, że rudas, o którym pisała turkawka został skrzywdzony przez faceta? :( Potrzebuje domu u jakiejś samotnej pani. Zajrzyjcie: Rysiek

Weihaiwej

Post » Nie lut 06, 2011 18:42 Re: Cookie, Mia & Bisou - Moje uKochane TryKoty

Weihaiwej pisze:
shalom pisze:Ja nie wiedziałam że Mia to taka malutka dziewczynka jeszcze :D jej, szkrab z niej jeszcze. Ja bardzo jestem ciekawa wagi moich kotecków, szczególnie ciekawa jestem które waży wiecej :twisted:

Podejrzewasz swoją księżniczkę o gromadzenie zapasów? ;)

Wiecie, że rudas, o którym pisała turkawka został skrzywdzony przez faceta? :( Potrzebuje domu u jakiejś samotnej pani. Zajrzyjcie: Rysiek

Bidulek :(

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Nie lut 06, 2011 18:45 Re: Cookie, Mia & Bisou - Moje uKochane TryKoty

Trochę mnie nie było,a tu takie wieści! Mia zostaje! :D Nie dziwię się bo super z niej sztuka, gratuluję dokocenia :wink:
Obrazek Obrazek

Patsi

Od: Pon wrz 04, 2006 23:52

Post » Nie lut 06, 2011 18:49 Re: Cookie, Mia & Bisou - Moje uKochane TryKoty

Patsi pisze:Trochę mnie nie było,a tu takie wieści! Mia zostaje! :D Nie dziwię się bo super z niej sztuka, gratuluję dokocenia :wink:

Dziękujemy dziekujemy :D
Pannica co pawda dalej ma lekki katar, ale odzyskała swą początkową energię :) To znaczy, że kiedy była spokojniejsza i bardziej przytulna, to dlatego, że źle się czuła... :twisted: Iskierka :1luvu:

Wczoraj wieczorem kiedy weszłam do kuchni, równym szeregiem wbiegła za mną cała trójca: Cookie, Bisou i Mia :) Kiedy tak robią w trójkę coś równocześnie, są absolutnie cudowne :)

Weihaiwej

Post » Nie lut 06, 2011 18:55 Re: Cookie, Mia & Bisou - Moje uKochane TryKoty

A jak nasza czwórca coś robi albo pospiesza przy szykowaniu śniadanka to dopiero rozgardiasz przesłodki :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

[poprzednia][następna]