WarKotka - szukamy domku dla czarnej pięknoty!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 04, 2011 20:01 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoologicznego szuka domu

Widzę, że nie ma litości dla słabszych :ryk:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pt lut 04, 2011 20:19 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoologicznego szuka domu

mała nadal warczy, próbuje pobić jednego lub drugiego, ale................zaczyna galopować z postawioną kitą (a ma ją bardzo dłuuuuuuugą) i bawić się kocimi zabawkami :piwa:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt lut 04, 2011 20:54 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoologicznego szuka domu

Obrazek

Obrazek

Obrazek

WarKotka

Post » Pt lut 04, 2011 20:56 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoologicznego szuka domu

oczy czarnej mamby, ale cała Ptaszka jest taka filigranowa i kochana, że tylko ją jeść łyżkami

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pt lut 04, 2011 21:00 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoologicznego szuka domu

e tam łyżkami - paluchami, i tylko paluchy oblizywać :mrgreen:

WarKotka

Post » Pt lut 04, 2011 23:13 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoolog.-resocjalizacja;)

Oby jak najszybciej wyluzowała :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lut 04, 2011 23:22 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoolog.-resocjalizacja;)

ło jej
ale jaki mają
podniebny mega drapak!
po prostu drapak chmur :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt lut 04, 2011 23:25 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoolog.-resocjalizacja;)

Zaczyna pokazywać swój charakterek :twisted: - na ręce teraz nie bierze, no mówię, nie bierze, natychmiast postaw mnie na podłodze dla nas jest łagodna, bić nie bije, syczeć nie syczy, gryźć nie gryzie - ona wyraża życzenie, a my mamy je spełnić. Do kotów zaczyna się uspokajać, ale cały czas ostrzegawczo warczy. W życiu nie słyszałam, żeby kot tyle warczał 8O

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tatianko, drapak, który już się ledwie kupy trzyma, bo tak po nim szaleją, że nie wiem czy jest sens go dokręcać :lol:

WarKotka

Post » Pt lut 04, 2011 23:27 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoolog.-resocjalizacja;)

jest słodka :)

karolina w-n

Od: Wto gru 21, 2010 23:10

Post » Sob lut 05, 2011 0:10 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoolog.-resocjalizacja;)

Podobna jest do mojej pierwszej kotki. A ta to miala charakter, że ho, ho :mrgreen: Urządzala regularne polowania na boksery sąsiadów 8O Pewnie ten typ tak ma :wink:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Sob lut 05, 2011 0:12 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoolog.-resocjalizacja;)

felin pisze:Podobna jest do mojej pierwszej kotki. A ta to miala charakter, że ho, ho :mrgreen: Urządzala regularne polowania na boksery sąsiadów 8O Pewnie ten typ tak ma :wink:

Nie dobijaj mnie :twisted:

WarKotka

Post » Sob lut 05, 2011 0:26 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoolog.-resocjalizacja;)

Może byc że,ten typ tak ma :mrgreen: Miałka jest kotem zaczepno-obronnym ,ona zaczepia a ja muszę bronic :mrgreen:
Wszak to pingwinka :1luvu:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Sob lut 05, 2011 0:33 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoolog.-resocjalizacja;)

kiche_wilczyca pisze:
felin pisze:Podobna jest do mojej pierwszej kotki. A ta to miala charakter, że ho, ho :mrgreen: Urządzala regularne polowania na boksery sąsiadów 8O Pewnie ten typ tak ma :wink:

Nie dobijaj mnie :twisted:

Nie śmiem :D Ale faktem jest, że potem już żaden kot mnie niczym nie zaskoczyl. To znaczy wiem, że należy się spodziewać wszystkiego :mrgreen:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Sob lut 05, 2011 1:25 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoologicznego szuka domu

kiche_wilczyca pisze:Wścieklica okupuje drapak i potwornie wyzywa koty. Ba, jak któryś za blisko podejdzie, robi wszystko, żeby się do niego dostać i mu wtłuc :?

Ale wam się charakterna panna trafiła :lol: i jaka śliczna :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob lut 05, 2011 8:57 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoolog.-resocjalizacja;)

Oj charakterna, w skali 1-10 - przynajmniej 10, ten kociak przekracza wszelką skalę 8O
Spała pod łóżkiem i w koszyczku obok łóżka. Przepraszam, ciężko to nazwać spaniem, jak co chwila się warczy. Ograniczyła prychania, teraz prycha jak wpadnie na któregoś z kotów. Dały sobie z Bonusikiem buzi i Bono nie odniósł żadnych obrażeń. Dały sobie buzi z królikiem Dymkiem - żyją oboje (Dymek jest agresywnym uszakiem).
Wziąć ją na ręcę, zaraz się burzy. Że ona nie chce, nie życzy sobie, ale za człowiekiem łazi, głaskać się daje, byle nie za długo ;)
Dałam jej namiastkę śniadania - łaskawie skubnęła suchego whiskasa (innymi pogardziła). A co się przy tym nagadała!
Bawi się zabawkami, biega za kotami, poluje na nie, ale jak tylko się któryś obejrzy mała natychmiast prycha.
Oczywiście każdej czynności towarzyszy wark :twisted:

Obrazek

Obrazek

Nataniel próbuje zaprosić ją do zabawy.....

WarKotka

[poprzednia][następna]