Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 04, 2011 20:45 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

O to-to właśnie :!:

Może z Polski C ? :roll:

A najpewniej z zakłamanych umysłów małych ludzi, którzy deklarują się jako praktykujący katolicy bo pomijając ich strach'co ludzie powiedzą" to się jeszcze tumanowi jednemu z drugim wydaje, że nawet jeżeli badanie jest anonimowe to i tak "gdzieś go tam zapiszą" - WRRRRRR :evil:
Rachmistrzem spisowym w 2002 roku byłam to wiem - NO 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt lut 04, 2011 20:47 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

Wreszcie dotarłam na chwilkę . Fajnie Secret, że nowe życie przed Tobą. Będziemy trzymać kciuki, będzie fajnie, inaczej - ale fajnie - zobaczysz :ok: Nie będziesz przechodziła przez to sama, masz futerka, one Ci pomogą :ok: Zawsze jest sie do kogo wyżalić i pochwalić.
Od kościoła odpędzili mnie ci wszyscy siedzący w pierwszych ławkach , najbardziej święci, prawie wniebowzięci. Tylko, jak się ich pozna bliżej, to wiadomo z kim się ma do czynienia :evil: A wiernych to chyba stoją i liczą, jak z kościoła wychodzą. Bardzo wiarygodne dane.
Gibutek - mnie nawet we własnym domu za pomyleńca mają :mrgreen: ale mi to wcale nie przeszkadza, przyzwyczaiłam się . Z Kośką po sterylce na podłodze spałam, żeby czasem na łóżko nie wyskoczyła :mrgreen: Teraz Malutką trzeba ciachnąć i też się boję strasznie, bo to wiadomo, licho nie śpi :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt lut 04, 2011 20:54 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

Jasdor 8O 8O 8O
Matka dzieciom i teściowa? 8O

Ale ja też przetrenowałam cały weckend na podłodze usiłując wyczaić kędy chodzi mały Behemot, jeżeli jeszcze jest w tym pudełku kartonowym ... :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt lut 04, 2011 21:10 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

AYO pisze: Rachmistrzem spisowym w 2002 roku byłam to wiem - NO 8)

Widziałam twoją fotkę jako rachmistrza :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt lut 04, 2011 21:23 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

Wrzuciłaś w wujka google moje nazwisko :evil:

Szefowa od spisu zadzwoniła do mnie i mówi - pani Hanko, bedzie wywiadzik, padło na panią bo ladna pani jesteś i głupot pani nie naopowiadasz - wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt lut 04, 2011 21:32 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

AYO pisze:Wrzuciłaś w wujka google moje nazwisko :evil:

:twisted: :twisted: :twisted: Ale o co chodzi - fotka niczego sobie :)
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pt lut 04, 2011 21:37 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

Strategicznie machnęłam grzywką - to było czerwone pismo a nie nasz porządny Dziennik Bałtycki a ja nie bardzo miałam wyjście to przynajmniej rysopis zasłoniłam :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt lut 04, 2011 21:38 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

Fotki fotkami, ja tam ide sie walnac gdzies o podloge. Skad sie bierze tyle klamoctwa?! :evil: Jak tak dalej pojdzie, to kartonow zabraknie.

Dobranoc Dziobeczki...nie dajcie sie koszmarom przeszlosci. Jestescie takie fajne. :1luvu:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt lut 04, 2011 21:40 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

Secret kochana - przybiegłam szybko żeby na starych śmieciach Ci pomachac i niedlugo przywitać 9może to nie do końca adekwatne do sytuacji powiedzenie ale mozna dopasować do Twojej sytuacji -Umarl król niech żyje król.

Co do kościelnych tematów to ja od czarnych stronię (nie kotów :) ) w kościele jestem służbowo: wesela, pogrzeby....). Znam ludzi krzyżem w kościele leżących a po kościele leżącego kopiących :twisted: eh szkoda gadać.

A teraz proponuję:

Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt lut 04, 2011 21:43 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

A....i AYO....i tak jest dobrze :D Stronami powiadają, że nie ma cię w google=nie ma cię wogle :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pt lut 04, 2011 21:44 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

shira3 pisze:A....i AYO....i tak jest dobrze :D Stronami powiadają, że nie ma cię w google=nie ma cię wogle :ryk:

:mrgreen:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt lut 04, 2011 21:49 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

Aidźżetymnie :evil: :evil: :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt lut 04, 2011 22:18 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

doczytałam... uffffffffff

No - to koszmarku! NARESZCIE!!

A teraz będzie fajnie! :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob lut 05, 2011 10:39 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

Cześć Słoneczka! :)
Jak nocka minęła? U nas pogoda taka, że spaliśmy z kotami jak niedźwiadki :P
Jak ostatnie pakowanie, Dorotko? Dużo Ci jeszcze fantów zostało?

Co do tematów kościelnych, to do kościoła chodzę w miarę regularnie (chociaż też nie zawsze co niedziela), ale na księży ogólnie jestem mocno cięta i np. po kolędzie nie przyjmuję. Generalnie to najbardziej lubię robić tak, jak Dorotka - pójść w tygodniu, posiedzieć w ciszy, pokontemplować.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lut 05, 2011 16:31 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Przeprowadzka 11.02.

Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]