Łatek utyskiwany
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Cześć Inulko! Oglądamy świat przez okienko! Marcelek nareszcie samodzielnie wspina się na parapet. Ani chwili spokoju...
Łatek utyskiwany
MaryLux pisze:maciejowa pisze:Cześć Inulko! Oglądamy świat przez okienko! Marcelek nareszcie samodzielnie wspina się na parapet. Ani chwili spokoju...
Łatek utyskiwany
O, biedulkuA ja dziś chciałam wejść Dużej na kolana, to mi Kuku chchchuuuuuuuuuuuu zrobiła i zajęła moje najwłaśniejsze kolana Dużej!
Kociara82 pisze:nie wiem, kiedy, ale kiedys na pewno
W czerwcu bede mniej wiecej o ok.godzine od Ciebie, pyszczku, wiec moze, moze...
kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:nie wiem, kiedy, ale kiedys na pewno
W czerwcu bede mniej wiecej o ok.godzine od Ciebie, pyszczku, wiec moze, moze...
ja tesz kcem mizianek ja tesz
M
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Cześć Inulko! Oglądamy świat przez okienko! Marcelek nareszcie samodzielnie wspina się na parapet. Ani chwili spokoju...
Łatek utyskiwany
O, biedulkuA ja dziś chciałam wejść Dużej na kolana, to mi Kuku chchchuuuuuuuuuuuu zrobiła i zajęła moje najwłaśniejsze kolana Dużej!
Inulko musisz się nauczyć i też chchchuuuuuuuuuuuu robić. Ja na Marcelka też chycham, bo inaczej wlazłby mi na głowę
Ł.
kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:nie wiem, kiedy, ale kiedys na pewno
M
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:nie wiem, kiedy, ale kiedys na pewno
M
To ja Cię wymiziam, chcesz?
Psot
Dorota pisze:MaryLux pisze:kociczka39 pisze:ja tesz kcem mizianek ja tesz
M
To ja Cię wymiziam, chcesz?
Psot
I mnie?
Nornica
MaryLux pisze:Tylko goopie koty ich nie lubią. A boinoski myślą, że nie lubią, a tak po prostu to się boją, czy nie zrobią im krzywdy zamiast wymiziać.
PIK
Użytkownicy przeglądający ten dział: joanjoan, Marmotka i 66 gości