Poszukiwany transport z Radomska/Łodzi do Z.Góry dla Muchy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 31, 2011 17:31 Re: Poszukiwany transport z Radomska/Łodzi do Z.Góry dla Muchy

edyta.jot pisze:to 3 koty zabierze ??

tak :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon sty 31, 2011 17:37 Re: Poszukiwany transport z Radomska/Łodzi do Z.Góry dla Muchy

:ryk: wesoła gromadka w sobotę wyrusza na szlak :)
3 miejsca z tyłu , w transporterach i pasach

samochodem do Radomska z Poznania o 6.30 rano, na miejscu ok 10-11, w Poznaniu jesteśmy ok 15.30 - zatem zacne ręce na Muszkę i może Jagódkę mogą od godz 16 na Dworcu Głównym być wyciągnięte :1luvu:
pewnie będziemy w Poznaniu powrotnie ciut wcześniej, ale zapas czasu musi być .
transporterki dla kotów moje + pożyczone puste jadą do , a pełne z Radomska - zatem bardzo proszę swoje kocie rydwany :) nie zapomnieć zabrać do Poznania :)
drogocenne zawartości będę z ogromną czcią przemieszczać w zamkniętym samochodzie z pojemnika do pojemnika, ku uciesze mego lubego, przyszłego posiadacza kota, oraz przypadkowej gawiedzi przylepionej do szyby :ryk:
jak widzicie luzik :lol: , damy radę
a teraz absolutnie serio - edyta.jot, zaraz wyślę mój tel na pw , proszę napisz też maila którym pociągiem jedziesz do Poznania
jeżeli czasem tak wyjdzie, że powrotne do Zielonej lub Stargardu będą dużo później, zapraszam rozprostować nogi wszystkie stworzenia do nas, z dowozem na dworzec - mamy 10min samochodem do dworca Pń Główny.

merrigold77

Od: Śro lip 14, 2010 16:39

Post » Czw lut 03, 2011 21:31 Re: Poszukiwany transport z Radomska/Łodzi do Z.Góry dla Muchy

merrigold77 pisze::ryk: wesoła gromadka w sobotę wyrusza na szlak :)
3 miejsca z tyłu , w transporterach i pasach

samochodem do Radomska z Poznania o 6.30 rano, na miejscu ok 10-11, w Poznaniu jesteśmy ok 15.30 - zatem zacne ręce na Muszkę i może Jagódkę mogą od godz 16 na Dworcu Głównym być wyciągnięte :1luvu:
pewnie będziemy w Poznaniu powrotnie ciut wcześniej, ale zapas czasu musi być .
transporterki dla kotów moje + pożyczone puste jadą do , a pełne z Radomska - zatem bardzo proszę swoje kocie rydwany :) nie zapomnieć zabrać do Poznania :)
drogocenne zawartości będę z ogromną czcią przemieszczać w zamkniętym samochodzie z pojemnika do pojemnika, ku uciesze mego lubego, przyszłego posiadacza kota, oraz przypadkowej gawiedzi przylepionej do szyby :ryk:
jak widzicie luzik :lol: , damy radę
a teraz absolutnie serio - edyta.jot, zaraz wyślę mój tel na pw , proszę napisz też maila którym pociągiem jedziesz do Poznania
jeżeli czasem tak wyjdzie, że powrotne do Zielonej lub Stargardu będą dużo później, zapraszam rozprostować nogi wszystkie stworzenia do nas, z dowozem na dworzec - mamy 10min samochodem do dworca Pń Główny.

Oj, ale sie bedzie dzialo :) Czyli w sobote pelna mobilizacja kciukow jak rozumiemza pomyslna podroz kociego dylizansu?

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Czw lut 03, 2011 22:00 Re: Poszukiwany transport z Radomska/Łodzi do Z.Góry dla Muchy

Oj, ale sie bedzie dzialo :) Czyli w sobote pelna mobilizacja kciukow jak rozumiemza pomyslna podroz kociego dylizansu?[/quote]

kciuki mile widziane :D
wszystkim zależy mieć kotki już w domach, naczekały się - będzie dobrze.

merrigold77

Od: Śro lip 14, 2010 16:39

Post » Pt lut 04, 2011 9:46 Re: Poszukiwany transport z Radomska/Łodzi do Z.Góry dla Muchy

no to kciukaski :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: uda się :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob lut 05, 2011 8:50 Re: Poszukiwany transport z Radomska/Łodzi do Z.Góry dla Muchy

to juz dzisiaj!! podekscytowana :) i nawet pkp mnie nie zniechęci ;d Mucha! mucha!

edyta.jot

Od: Czw sie 27, 2009 10:38

Post » Nie lut 06, 2011 11:10 Re: Poszukiwany transport z Radomska/Łodzi do Z.Góry dla Muchy

hej, Mucha już u Ciebie?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie lut 06, 2011 13:27 Re: Poszukiwany transport z Radomska/Łodzi do Z.Góry dla Muchy

u mnie u mnie :) wystraszona jak diabli ;p zapraszam na jej wątek viewtopic.php?f=13&t=113059&start=90

edyta.jot

Od: Czw sie 27, 2009 10:38

[poprzednia]