Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-pies. Po egzaminie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 04, 2011 8:57 Re: Georg, Gadget i Gabryś. Duża ma chandrę

sunshine pisze:Gruba i brzydka to ja jestem. Ty masz cudowne włosy, oczy, jesteś przemiłą osobą, którą kocha całe forum :1luvu:
Dziękuję za pomoc HSB wczoraj w lecznicy. :ok:

no dobra, udało Ci się mnie rozśmieszyć :ryk: :ryk: :ryk:

HSB był dzielny, a Helga nawet nie zauważyła zastrzyku. Droga ta Convenia jak jasny gwint, ale skuteczna, będzie dobrze :ok:

proszę mnie nie pocieszać, bo jak mam doła, to CHCĘ być nieszczęśliwa i już :P ale właściwie to już mi trochę lepiej ;)

Mój TŻ znęca się nad zwierzątkami :strach: mało tego - zadzwonił do mnie i się tym pochwalił.
"Misiek, wiesz co robimy? Siedzimy sobie z Georgiem na kanapie, jemy galaretkę truskawkową i oglądamy walki w klatce. Te dwa małe się ganiały i tłukły w transporterku, to wepchnąłem je tam w całości i zamknąłem. Teraz się tam mordują, a my sobie oglądamy przez kratki. Fajnie, nie?"

:strach:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt lut 04, 2011 8:58 Re: Georg, Gadget i Gabryś. Duża ma chandrę

Ja to już kiedyś pisałam, ale się powtórzę, że Inga jest jedną z kobiet, w których bym się zakochała gdybym była facetem o :mrgreen:
jest za co złapać, w co klepnąć i za co wytarmosić :twisted: :twisted: :twisted: kobiecość w 100%
zresztą spytaj Wieśka i nie tylko jego :wink:

ale to że jest szaro, smutno i źle to jest brak słońca i ciepła właśnie. Mało tych słonecznych dni u nas.
Wpadnij do solarki na 8 minut to się doświetlisz i dogrzejesz i trochę endorfin uwolnisz :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lut 04, 2011 9:00 Re: Georg, Gadget i Gabryś. Duża ma chandrę

Co do jednego sie zgadzam - TEŻ CHCĘ WIOSNĘ :!:

Co do reszty, powiem krótko:

PRZESTAŃ ŻENIĆ KOCOPAŁY BO SŁUCHAĆ HADKO :mrgreen:

Grzeszysz Georg-inio śmiertelnie - kochający TŻ, którego wszystkie harpie na forum chcą klonować, sesja do przodu, weckend za progiem...
Usmiechnij się :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt lut 04, 2011 9:01 Re: Georg, Gadget i Gabryś. Duża ma mniejszą chandrę ;)

Dobrze, że mój tego nie czyta bo by podłapał. On też ma takie zapędy. Najchętniej kupiłby kotom myszkę i puścił na salony :strach:
A co w tym śmiesznego? Spotkałaś kogoś, kto wszedł na Twój wątek i się nie zakochał? 8O
Ale skoro chcesz byc nieszczęśliwa to Ci powiem- dzisiaj spada ciśnienie na łeb, na szyję, wiatr i od 14ej śnieg z deszczem.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pt lut 04, 2011 9:15 Re: Georg, Gadget i Gabryś. Duża ma chandrę

Georg-inia pisze: jestem gruba i brzydka i nikt mnie nie kocha, jest mi szaro, smutno i źle! o!

Inguś! to jakbym siebie w "dole" słyszała :|

ALE:
Georg-inia pisze: jestem gruba i brzydka

no co Ty pitolisz, kochana! :lol: a, że się tak wyrażę, w którym miejscu???
Georg-inia pisze: nikt mnie nie kocha

a Wiesiek? a koty"? a my tutaj? ?????? :evil:
Georg-inia pisze: jest mi szaro

dzisiaj już piękne słoneczko świeci! :mrgreen:
Georg-inia pisze: smutno i źle! o!

trzeba się "skupić" w większym gronie i spić na wesoło :ok: :mrgreen:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Pt lut 04, 2011 9:20 Re: Georg, Gadget i Gabryś. Duża ma mniejszą chandrę ;)

sunshine pisze:Ale skoro chcesz byc nieszczęśliwa to Ci powiem- dzisiaj spada ciśnienie na łeb, na szyję, wiatr i od 14ej śnieg z deszczem.

ooo, akurat dla mnie :twisted: Oj, Sunshine, znam tu przynajmniej kilkanaście osób, które marzą by mi się noga powinęła, serio-serio :)

AYO, jaki łikend? szkołę mam :evil: co prawda krócej niż zwykle, bo to niedobitki godzin jeszcze ze starego semestru, ale zawsze... a potem muszę iść na imieniny siostry TZ-ta.... a co mam ochotę, to moje :roll:

Magdaradek, ja Cię klepnę przy najbliższej okazji. I wytarmoszę :twisted: poczułam się z letka jako ta krowa na targu, młoda i nie ganiana :roll: :lol:

Dobra, chyba Wam nie mówiłam, to Wam opowiem. O szkolnej koleżance. Wczoraj opowiadałam CC, wcześniej Zmienniczce - podobało im się. Ale najpierw pytanie: Co to są wg Was zwierzęta futerkowe? dodam, że mięsożerne mają być

Georg-inia

Post » Pt lut 04, 2011 9:20 Re: Georg, Gadget i Gabryś. Duża ma mniejszą chandrę ;)

Inga jak Ty brzydka to ja potwór
jak miałam dobry humor to się załamałam :twisted:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pt lut 04, 2011 9:23 Re: Georg, Gadget i Gabryś. Duża ma mniejszą chandrę ;)

Magija pisze:Inga jak Ty brzydka to ja potwór
jak miałam dobry humor to się załamałam :twisted:

oooo, Madzia, cześć :) się nie załamuj, mnie już przechodzi troszkę. Nie wiem, czy pod wpływem Waszym, czy słoneczka, co mi w plecy grzeje, ale liczy się efekt ;)

Georg-inia

Post » Pt lut 04, 2011 9:26 Re: Georg, Gadget i Gabryś. Duża ma chandrę

Georg-inia pisze:Mój TŻ znęca się nad zwierzątkami :strach: mało tego - zadzwonił do mnie i się tym pochwalił.
"Misiek, wiesz co robimy? Siedzimy sobie z Georgiem na kanapie, jemy galaretkę truskawkową i oglądamy walki w klatce. Te dwa małe się ganiały i tłukły w transporterku, to wepchnąłem je tam w całości i zamknąłem. Teraz się tam mordują, a my sobie oglądamy przez kratki. Fajnie, nie?" :strach:

:ryk: :ryk: :ryk: Miałam od rana wisielczy humor, ale już mam lepszy :ryk: :ryk: :ryk:

A dzisiaj rano wstałam, a raczej po tym, jak mnie TŻ po raz dziesiąty obudził, zwlokłam się z łózka, popatrzyłam w okno i powiedziałam to samo, JA CHCĘ WIOSNĘ!!!

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lut 04, 2011 9:29 Re: Georg, Gadget i Gabryś. Duża ma mniejszą chandrę ;)

Lisy hodowlane, nutrie :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt lut 04, 2011 10:19 Re: Georg, Gadget i Gabryś. Duża ma chandrę

Georg-inia pisze: Czyli ogólnie, jak mam w zwyczaju się pocieszać: jestem gruba i brzydka i nikt mnie nie kocha, jest mi szaro, smutno i źle! o!

Wiesz co, "goopia" jesteś :evil: . O tym zapomniałaś... :mrgreen:
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt lut 04, 2011 10:31 Re: Georg, Gadget i Gabryś. Duża ma mniejszą chandrę ;)

Georg-inia pisze:
sunshine pisze:Ale skoro chcesz byc nieszczęśliwa to Ci powiem- dzisiaj spada ciśnienie na łeb, na szyję, wiatr i od 14ej śnieg z deszczem.

ooo, akurat dla mnie :twisted: Oj, Sunshine, znam tu przynajmniej kilkanaście osób, które marzą by mi się noga powinęła, serio-serio :)

Nie wierzę 8O Ja nawet jakbym kogoś nie lubiła, nie przyszłoby mi do głowy, by mu źle życzyć :roll:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pt lut 04, 2011 10:39 Re: Georg, Gadget i Gabryś. Duża ma mniejszą chandrę ;)

Choć nie chcę karmić ingowej chandry to w kwestii bezinteresownej zawiści ludzkiej jestem tego samego zdania :evil:
Ale to nie powód, żeby pękac tak od razu :mrgreen:

I co z zagadką?
Ja odpowiedziałam na pytanie o mięsożerne zwierzęta futerkowe.
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt lut 04, 2011 10:56 Re: Georg, Gadget i Gabryś. Duża ma mniejszą chandrę ;)

właśnie, co z tymi zwierzyma :twisted: ?

a tu chłopy na schwał co Cię kochają:

Obrazek
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt lut 04, 2011 11:07 Re: Georg, Gadget i Gabryś. Duża ma mniejszą chandrę ;)

Inga dawaj o tych zwierzetach futerkowych bo zaraz do roboty musze isc i nie doczytam :P

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

[poprzednia][następna]