Iburg pisze:Przelałam kwotę 200 zł. na konto Smarti za bazarek książkowy z końskiego forum
podaj linka na to forum

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iburg pisze:Przelałam kwotę 200 zł. na konto Smarti za bazarek książkowy z końskiego forum
Gibutkowa pisze:Iburg pisze:Przelałam kwotę 200 zł. na konto Smarti za bazarek książkowy z końskiego forum
podaj linka na to forum
a co może nie prawda?Szalony Kot pisze:Jeśli teraz przed chwilą dzwoniła, to ode mnie. Taka napalona, mówiła do mnie "dziecinko"![]()
i z jakim rezultatem ?Szalony Kot pisze:Egzamin... był....
smarti pisze:
Iburg-to je teraz wezmę z tego brakujace dla weta 72 zł,zostawię 60 zł na morfo Fionki,a reszta będzie do dyspozycji Waszych kiciów-na żądanie odeślę.
a jakby było jakieś dalsze leczenie Devi lub Fionki to będziemy się martwić jak będzie-póki co mam nadzieję że to koniec![]()
Bianka 4 pisze:a co może nie prawda?Szalony Kot pisze:Jeśli teraz przed chwilą dzwoniła, to ode mnie. Taka napalona, mówiła do mnie "dziecinko"![]()
i z jakim rezultatem ?Szalony Kot pisze:Egzamin... był....
Bianka 4 pisze:A Ty Smarti nie kuś, dobrze? Nie ma ochoty znowu zasnąć w autobusieA tak nawiasem mówiąc to karma dla Twoich tymczasików jest u mnie
Bianka 4 pisze:No właśnie - najbliżej nam do Smarti. Nie pod względem kilometrów, ale chyba najszybciej tam się spotkamy (wezmę kadzidełka). Chyba, że odebrałabyś je od Xandry (mieszka w Twoich okolicach). Będę się z nią widziała w sobotę przed południem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 584 gości