Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
-kropeczka- pisze:Sorki, że dopiero teraz zaglądam, ale wczoraj po prostu padłam...
Justyś zrobię Ci jeszcze przelew na Matyldzie i dodam parę groszy dla Ciebie.
Nie waż się chociażby przez sekundę pomyśleć, że to co robisz, nie ma sensu, bo jak przyjadę, to pomimo mojej sympatii, przełożę Cie przez kolano i lanie będzie![]()
Bywa ciężko, ale pomyśl ilu istotom uratowałaś życie- to chyba nie jest bez sensu? Wiadomo, czasem przychodzi chwila zwątpienia, ale masz nas, żeby Ci w tych chwilach pomagać <przytula>
A co do komentarza koleżanki... lepszy pobyt w piwnicy przy sztucznym świetle, niż ryzykować życie zwierzaka. Wiadomo, najlepiej by było jakby był inny sposób, ale jak go nie ma, to lepszy chwilowy pobyt w piwnicy a później szczęśliwe życie
Mrusie na pierwszą a Justa głowa do góry
Kociara82 pisze:Nowy fancik na kosmetycznym bazarku dla mrusiatekW dodatku unikat
zapraszam
Kotola pisze:To może i mnie się uda poprawić Justynie troszkę humorek. W poniedziałek zaczynamy w szkole i przedszkolu akcję pomocy dla Twoich podopiecznych. Napisz mi proszę co oprócz karmy suchej i mokrej dla psów i kotów jest jeszcze potrzebne
Kociara82 pisze:podrzucam i zmykam do pracy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 738 gości