Groszek FeLV+ Szuka radosnego domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 03, 2011 22:33 Re: Zagubiony GROSZEK ma czas do niedzieli :( Błaga o DT...

Groszku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nurmi :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw lut 03, 2011 22:48 Re: Zagubiony GROSZEK ma czas do niedzieli :( Błaga o DT...

Widziałam gdzieś w necie ogłoszenie o zaginionym kocie,który w dniu zaginięcia miał założone szelki.
W niedzielę będę mogła dłużej posiedzieć w necie i postaram się odnależć to ogłoszenie.
nurmi jesteś wielka :1luvu: :ok:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Czw lut 03, 2011 22:56 Re: Zagubiony GROSZEK ma czas do niedzieli :( Błaga o DT...

Groszeczku jaki jesteś ładny, taki pospolity ale ładny:-)
To ile bidaku nosiłeś te szeleczki, że tak wytarło Ci futerko...?
Trzymam bardzo mocno kciuki za ten domek tymczasowy.
Ogłoszenie porozlepiane ale nikt nie dzwonił, nikt Ciebie nie szuka...
A dziś dostałam info, że w tej okolicy na chodniku dziś leżał martwy kot podobny do Groszka.
Podobno widywany tam od kilku dni...
Groszku dobrze, że Ty już jesteś bezpieczny.

awit

Od: Śro maja 12, 2010 21:30

Post » Czw lut 03, 2011 23:00 Re: Zagubiony GROSZEK ma czas do niedzieli :( Błaga o DT...

[quote="renatab"]Widziałam gdzieś w necie ogłoszenie o zaginionym kocie,który w dniu zaginięcia miał założone szelki.

Renatko, trzeba więc przeszukac net, spróbuję też jutro! Trzebaby dać ogłoszenie na gumtree i na Paluchu. Na paluchu zaraz napiszę, dam przekierowanie na miau :) Kotek w szelkach i z obrózką musiał miec swój domek, może zwiał z szelek bo poczuł zew kotki? skoro nie był wykastrowany... a teraz właściciel szuka go i tęskni i się smuci? Trzeba zrobić, co się da... :) działajmy więc!

A ja jeszcze nie wiem nic..
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

Post » Czw lut 03, 2011 23:06 Re: Zagubiony GROSZEK ma czas do niedzieli :( Błaga o DT...

Kasiu trochę jestem zapracowana ale codziennie zerkam w ogłoszeniach za Gutkiem.Nie mogę sobie przypomnieć gdzie to widziałam.Palucha ,w zaginionych też patrzę,może tam widziałam,nie wiem.... :(
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Czw lut 03, 2011 23:32 Re: Zagubiony GROSZEK ma czas do niedzieli :( Błaga o DT...

wiem Renatko, jest tyle ogłoszeń, że można zawrotu głowy dostać.. więcej kotków ginie niż się znajduje ;(
ale zobaczmy, może uda się znaleźć właściciela :)
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

Post » Pt lut 04, 2011 1:09 Re: Zagubiony GROSZEK ma czas do niedzieli :( Błaga o DT...

Groszku, na górę malutki :(
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Pt lut 04, 2011 6:44 Re: Zagubiony GROSZEK ma czas do niedzieli :( Błaga o DT...

Agneska pisze:Groszek juz pozbawiony meskosci. :-) Tylko siedzi w lecznicy samotny bidulek. :-(
Nurmi, trzymamy wiec kciuki za obydwa tymczasy!

też,też trzymam mocno paluszki :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lut 04, 2011 8:07 Re: Zagubiony GROSZEK ma czas do niedzieli :( Błaga o DT...

Tak mi przykro że nie mogę pomóc :( mam za dużo kotów pod opieką :kotek: Groszku za domek :ok:

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Pt lut 04, 2011 9:02 Re: Zagubiony GROSZEK ma czas do niedzieli :( Błaga o DT...

nurmi pisze:
renatab pisze:Widziałam gdzieś w necie ogłoszenie o zaginionym kocie,który w dniu zaginięcia miał założone szelki.

Renatko, trzeba więc przeszukac net, spróbuję też jutro! Trzebaby dać ogłoszenie na gumtree i na Paluchu. Na paluchu zaraz napiszę, dam przekierowanie na miau :) Kotek w szelkach i z obrózką musiał miec swój domek, może zwiał z szelek bo poczuł zew kotki? skoro nie był wykastrowany... a teraz właściciel szuka go i tęskni i się smuci? Trzeba zrobić, co się da... :) działajmy więc!

A ja jeszcze nie wiem nic..

już szukałam była kotka w czarnych szelkach okolice Warszawy nawet podobnie ubarwiona

Obrazek

mussimusk

Od: Pon cze 20, 2005 0:04

Post » Pt lut 04, 2011 10:36 Re: Zagubiony GROSZEK ma czas do niedzieli :( Błaga o DT...

na wszelki wypadek Groszka podrzucę :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Pt lut 04, 2011 11:16 Re: Zagubiony GROSZEK ma czas do niedzieli :( Błaga o DT...

Cudny groszkowy Groszek :1luvu: I dzięki za obecność na wątku :1luvu:
Jest jeszcze jedna sprawa: Grosio ma blizny po ugryzieniach... Był kotem wychodzącym. Moim zdaniem zanim opuści lecznicę powinno się sprawdzić go pod kątem FIV/FeLV. Boję się tego jak jasna cholera, ale chyba tego wymaga przyzwoitość wobec potencjalnego DT/DS.
Tak że Grosio szuka sponsora na testy, bo ja niestety tej kasy nie mam, a JoKot też groszem nie śmierdzi, że tak powiem.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt lut 04, 2011 11:40 Re: Zagubiony GROSZEK ma czas do niedzieli :( Błaga o DT...

Potrzebna kasa na testy!

Zosia wpisz w tytule!
Obrazek

ASK@

Post » Pt lut 04, 2011 12:03 Re: Zagubiony GROSZEK ma czas do niedzieli :( Błaga o DT...

ASK@ pisze:Potrzebna kasa na testy!

Zosia wpisz w tytule!

Wpisane :D
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt lut 04, 2011 12:07 Re: Zagubiony GROSZEK ma czas do niedzieli :( Błaga o DT...

Zofia&Sasza pisze:
ASK@ pisze:Potrzebna kasa na testy!

Zosia wpisz w tytule!

Wpisane :D

gdzie wpłacać ?

mussimusk

Od: Pon cze 20, 2005 0:04

[poprzednia][następna]