kameo pisze:(...)
a problem z przekoceniem u mirka_t trzeba rozwiazac w inny sposób niż ten, nad którym Ty pracujesz-czyli totalnym zgnojeniem i destrukcja DT u mirki_t (...)
A masz może nowy pomysł? Bo poprzedni chyba nie wypalił...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kameo pisze:(...)
a problem z przekoceniem u mirka_t trzeba rozwiazac w inny sposób niż ten, nad którym Ty pracujesz-czyli totalnym zgnojeniem i destrukcja DT u mirki_t (...)
Fredziolina pisze:a Ty co? książkę piszesz?
jak śmiesz Mirkę rozliczać z tego co zrobiła, albo czego nie zrobiła
kim Ty jesteś?
leć do swoich podopiecznych i sprawdź czy któryś w oknie nie utknął, albo drzwiami nie dostał
Amika6 pisze:Marcelibu pisze:Amika6 pisze:
Kpisz czy o drogę pytasz? A może dostałaś na ładne oczy?
Zbierałaś środki przez fundację i nie wiesz na jakie cele można zbierać, jakie jakie warunki trzeba spełnić?
I od razu zaznaczam, nie mam nic przeciwko temu, że korzystałaś z takiej formy pomocy, tylko szokuje mnie zadanie tego pytania akurat przez Ciebie, czyli osobę, która niedawno załatwiała takie formalności.
Żadnych formalności nie załatwiałam, bo to była aukcja na Allegro.
Czyli jak będę w potrzebie, to poproszę o allegro (tak bez sprawdzania, bez przedstawiania jakichkolwiek dokumentów) i ktoś mi to allegro zrobi tak na gębę, bez żadnej podkładki.
Pozwolę sobie odpowiedzieć cytatem (pogrubienia moje):Marcelibu pisze:Zajrzałam na koty.sos.pl - ta strona jest mało czytelna: Ty masz saldo ujemne, wydatki i przychody są jedne-po drugich, kwoty pomocowe z kosztami przelewów, nie ma zestawień kto-ile konkretnie. Trzeba by poświęcić wiele czasu na zrobienia sobie samemu zestawienia.
asfodel pisze:Wiesz co, to nie moja wina, że nie radzisz sobie z googlem i obsługą stron internetowych. Może i faktycznie usability części tych serwisów leży i kwiczy, ale to że Ty nie możesz czegoś znaleźć nie oznacza, że tego nie ma. Zafunduj sobie jakiś kurs typu "internet dla początkujących", to może będzie Ci łatwiej znajdować różne rzeczy. I następnym razem zastanów się chwilę, zanim opublikujesz jakiś autorytatywny pogląd.
casica pisze:Fredziolina pisze:casica podła jesteś.
Tak? Bo piszę prawdę? Oj faktycznie brzydko
dalia pisze:... są usypiane bo nie ma kasy i warunków na leczenie...
vega013 pisze:Nikt nie napisze, co dolega Twojemu kotu na podstawie takich skąpych informacji. Nawet gdyby te informacje były obszerniejsze, a w wątek wpisywaliby się sami weterynarze, żaden z nich nie zdiagnozuje kota na odległość, za pośrednictwem netu. Zresztą... chyba sama zdajesz sobie z tego sprawę.
Jana pisze:kameo pisze:(...)
Jana pisze:kameo pisze:(...)
mpacz78 pisze:kameo pisze:
![]()
to moze lepiej oglaszac koty na jakims forum dla krow albo wilków, skoro na kocim nie za bardzo ?
Może ogłaszać na forum dla hodowców boa dusicieli ...
przepraszam za czarny humor ale ręce opadają jak się czyta ten wątek i na ten moment tylko na taki humor mnie stać
A dla wszystkich zazdroszczących mirce_t lukratywnego biznesu na trzymaniu kotów:
O działanie jako akcja pod szyldem fundacji Viva! może się starać każda osoba, lub grupa osób, których działania są zgodne ze statutem fundacji, proszę bardzo kto zazdrości to niech też sobie założy taką organizację.
Z tym, że Viva! nie daje żadnej kaski, udostępnia jedynie konto, umożliwia zbieranie na nie środków. Każda akcja sama musi się reklamować, docierać do ludzi aby wpłacali na ich działalność. 1% też jest wpłacany na Vivę ale z dopiskiem np. koty.sos, albo PKDT i tylko te kwoty są dla tych organizacji.
Z Vivą rozliczamy się na podstawie faktur i rachunków (które bynajmniej nie mogą być za piwo w knajpie czy za masaż w spa), nikt nie dostaje pieniędzy do ręki.
kameo pisze:Ty jestes tak bardzo zacietrzewiona w swoim postanowieniu zniszczenia mirki_t, za zapomniałas o tym, ze ja niejednokrotnie skrytykowalam mirke_t za jej dzialania i na pewno nie jestem fanatycznie bezmyslnie wspierajaca jej dzialan wyznawczynią jak mnie nazwalaś.
Takim stwierdzeniem jak powyższe utwierdzasz mnie tylko w przekonaniu, ze jednak jestes intryganka niestety. Przeciez jakbys czytala to byś wiedziala. Ale ty wolisz pisac tylko wyławiając wybiórczo co wygodniejsze posty i knuć, knuć i knuć
kameo pisze:ja tam nie powiem, tez lubie zabawe, ale nie kosztem innych ludzi
a problem z przekoceniem u mirka_t trzeba rozwiazac w inny sposób niż ten, nad którym Ty pracujesz-czyli totalnym zgnojeniem i destrukcja DT u mirki_t
zreszta cokolwiek bys teraz nie zrobiła to jak juz wspomnialam...niesmak pozostał
joshua_ada pisze:....Za te kalendarze nie płacą Koty.sos. ani inne akcje, tylko Viva. Za wydruk, za projekt itp. itd....
BAJKA-BB pisze:casica pisze:Fredziolina pisze:casica podła jesteś.
Tak? Bo piszę prawdę? Oj faktycznie brzydko
Casica, jak masz jakiś problem to zgłoś sprawę odpowiednim organom, po jej zakończeniu, mając w ręku prawomocny wyrok sądu będziesz pisała prawdę. Na razie to są zwykłe pomówienia.
casica pisze:Pixie65, to ja mam inaczej, nie oddałabym ciężko chorego kota komuś kto go nie widział, a wątpliwości nie ma.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 83 gości