Może ktoś da kiciuni choć kącik w łazience, dopóki nie znajdzie się domek? Ona gaśnie... Nie dajmy jej umrzeć w schronie, w samotności i strachu Każdy z nas będzie kiedyś stary...
więc tak, w pile lecznicy z hotelikiem brak, ja moge pokryć koszty testów na fiv i Felv więc jak coś mogą zrobić... jeśli coś to da i dzięki temu Kizia znajdzie domek..
Piszę z doświadczenia, właśnie mam takiego lokatora w łanience 3m kw., i nie uwierzycie jaki jest szczęśliwy! Takiemu dziadeczkowi ze schronu wystarczy miseczka miękkiego jedzonka, duuużo spokoju i snu + leki (mój egzemplarz miał kk ). A skoro Kizia-Mizia ma jeszcze sponsora? Nad czym się tu jeszcze zastanawiać! Ludziska! Biegiem do schroniska!
Kochana piła to tak duże miasto, że brk przychodni całodobowej:D dla kotów... nie spotkałam się z kliniką i hotelikiem w pile nawet nie ma hotelu dla zwierząt normalnego...
Mamy TDT! Teraz transport. Kwestia przetransportowania kici jak najszybciej z Piły lub Poznania do Łodzi. Stad ją zawiozę w sobotę do Częstochowy gdzie ma dom.
ja służę przystankiem i przetrzymaniem jesli podróż wypadłaby przez Kalisz. Może komuś będzie łatwiej dowieźć kicię do Kalisza - przed trasą do Częstochowy.