WarKotka - szukamy domku dla czarnej pięknoty!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 03, 2011 9:43 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoologicznego szuka domu

kiche_wilczyca pisze:Obrazek

eee? puszcza pawia, prycha czy się śmieje? :lol:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw lut 03, 2011 9:43 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoologicznego szuka domu

może wszystko naraz Inga? :lol:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lut 03, 2011 9:44 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoologicznego szuka domu

Prycha na Kulkę :)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw lut 03, 2011 9:57 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoologicznego szuka domu

Prześliczna.

I faktycznie miała farta :ok:

Jak ja nie lubiem ZooNatura za ten handel zwierzakami, wrrrrr ... omijam ich w Tulipanie szerooookim łukiem.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Czw lut 03, 2011 9:59 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoologicznego szuka domu

Myszeńk@ pisze:
Jak ja nie lubiem ZooNatura za ten handel zwierzakami, wrrrrr ... omijam ich w Tulipanie szerooookim łukiem.

Też już ich ni lubiem, do tego som strasznie drogie.
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Czw lut 03, 2011 10:03 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoologicznego szuka domu

Na szczęście ostatnio nie było tam kotów "rasowych", tylko psiaki.
Kilkakrotnie próbowałam interweniować, u weta wojewódzkiego, w Straży dla zwierząt w Łodzi i jeszcze w kilku miejscach. No i rozmawiałam z obsługą :twisted: :|
Chińska ... z Radomia :evil: :evil:

Za domek dla WarKotki :ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Czw lut 03, 2011 10:16 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoologicznego szuka domu

pozytywka pisze:W pierwszej chwili, jak czytałam relacje Marty zrozumiałam, że facet do sklepu przyniósł młodą samiczkę pingwina. I oczyma wyobraźni zobaczyłam Krzysia, jak ładuje tego ptaszka do klatki i wiezie do Skierniewic 8O
I nawet sobie pomyślałam, że ok, bo przecież satyrki maja juz króliki, mieli myszki, to mogą miec i pingwina :ryk:
Zmyliło mnie też, że mieli tego pingwinka w Sowie testować - słowo daję, ze myślałam, że watek ornitologiczny sie kroi
:roll:
Chyba mój mózg został w domu i spi nadal :mrgreen:

Tego to jeszcze nie grali :ryk:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lut 03, 2011 10:18 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoologicznego szuka domu

No, pingwiny się zwiedziały ze u Satyrków jest taki super DT, że teraz u nich jaja bedą znosić
:ryk: :ryk:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Czw lut 03, 2011 10:20 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoologicznego szuka domu

Ja im poznoszą, ja im poznoszę, w trymiga ma się znaleźć dom tylko fajny, kochający i odpowiedzialny i niech tam se pingwinica znosi co chce :twisted: :mrgreen:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw lut 03, 2011 10:21 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoologicznego szuka domu

magdaradek pisze:
pozytywka pisze:W pierwszej chwili, jak czytałam relacje Marty zrozumiałam, że facet do sklepu przyniósł młodą samiczkę pingwina. I oczyma wyobraźni zobaczyłam Krzysia, jak ładuje tego ptaszka do klatki i wiezie do Skierniewic 8O
I nawet sobie pomyślałam, że ok, bo przecież satyrki maja juz króliki, mieli myszki, to mogą miec i pingwina :ryk:
Zmyliło mnie też, że mieli tego pingwinka w Sowie testować - słowo daję, ze myślałam, że watek ornitologiczny sie kroi
:roll:
Chyba mój mózg został w domu i spi nadal :mrgreen:

pozytywko :ryk: :ryk: :ryk:

kiedyś mialam podobną sytuację ...z żarłaczem,przez telefon nie dosłyszałam i jadac samochodem zastanawiałam sie gdzie go ulokować 8O ...ale goopia :mrgreen: ,okazało sie ,że żarłacz to mały żarłoczny kotek :oops: :mrgreen:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw lut 03, 2011 10:23 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoologicznego szuka domu

żarłacz!!!
cudowne określenie :ryk:
Juz wiem, kogo mam w domu :mrgreen:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Czw lut 03, 2011 10:30 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoologicznego szuka domu

Satyr77 pisze:
Myszeńk@ pisze:

Też już ich ni lubiem, do tego som strasznie drogie.

wszystkie sklepy są drogie, dlatego znalazłam na Allegro sprawdzonego dostawcę, kupuję tam, kurier jest gratis i wnoszą mi do domu te paki żarcia - i suchego i mokrego :) jak coś polecam

karolina w-n

Od: Wto gru 21, 2010 23:10

Post » Czw lut 03, 2011 10:34 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoologicznego szuka domu

Jaki to sklep?
My kupujemy w Zooplusie lub w Krakvecie. Czasem w Animalii.
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Czw lut 03, 2011 10:42 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoologicznego szuka domu

Łał, ale fantastyczna WarKota :lol:
Kocham Was, Satyrki - macie wielkie, piękne serca :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pingwinka lepiej trafić nie mogła, byle tylko tych jajek znosić nie zaczęła :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lut 03, 2011 10:46 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoologicznego szuka domu

Oj no nie będę po dwie piłeczki z piórkami dla Silvia zamówienia na animalii pisał :ryk:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

[poprzednia][następna]