kiche_wilczyca pisze:
eee? puszcza pawia, prycha czy się śmieje?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kiche_wilczyca pisze:
Myszeńk@ pisze:
Jak ja nie lubiem ZooNatura za ten handel zwierzakami, wrrrrr ... omijam ich w Tulipanie szerooookim łukiem.
pozytywka pisze:W pierwszej chwili, jak czytałam relacje Marty zrozumiałam, że facet do sklepu przyniósł młodą samiczkę pingwina. I oczyma wyobraźni zobaczyłam Krzysia, jak ładuje tego ptaszka do klatki i wiezie do Skierniewic![]()
I nawet sobie pomyślałam, że ok, bo przecież satyrki maja juz króliki, mieli myszki, to mogą miec i pingwina![]()
Zmyliło mnie też, że mieli tego pingwinka w Sowie testować - słowo daję, ze myślałam, że watek ornitologiczny sie kroi
![]()
Chyba mój mózg został w domu i spi nadal
magdaradek pisze:pozytywka pisze:W pierwszej chwili, jak czytałam relacje Marty zrozumiałam, że facet do sklepu przyniósł młodą samiczkę pingwina. I oczyma wyobraźni zobaczyłam Krzysia, jak ładuje tego ptaszka do klatki i wiezie do Skierniewic![]()
I nawet sobie pomyślałam, że ok, bo przecież satyrki maja juz króliki, mieli myszki, to mogą miec i pingwina![]()
Zmyliło mnie też, że mieli tego pingwinka w Sowie testować - słowo daję, ze myślałam, że watek ornitologiczny sie kroi
![]()
Chyba mój mózg został w domu i spi nadal
pozytywko![]()
![]()
Satyr77 pisze:Myszeńk@ pisze:
Jak ja nie lubiem ZooNatura za ten handel zwierzakami, wrrrrr ... omijam ich w Tulipanie szerooookim łukiem.
Też już ich ni lubiem, do tego som strasznie drogie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 92 gości