Moderator: Estraven

villemo5 pisze:Nienawidzę śmierdzideł dyndających w autach!! Od razu mnie gardło boli od tego g...
A mój TŻ ukochał sobie wanilię w aucie. Masakra!
jozefina1970 pisze:AYO pisze:Przyznam się wam do swojej fobii![]()
Otóz organicznie wręcz nie znoszę jeżeli osoba, która siedzi obok mnie w autobusie styka się ze mna w jakimkolwiek punkcie![]()
Gotowa jestem wprasować się w szybę, żeby tylko nie dotykać nikogo![]()
Dlatego wybieram takie połączenia, żeby na 100% mieć miejsce siedzące i bezdotykowe
Rozumiem. Naprawdę
SecretFire pisze:Pare lat temu w Krakowie w takim oblesnym hotelu bylismy, ze strach. Wygladalo okropnie. Moze gdzies zdjecia znajde, to wstawie. Czegos takiego jeszcze nie przezylam.
babajaga pisze:Innym razem z obecnym TŻ byliśmy w Irlandii i szliśmy po Moherowych Klifach. TŻ podszedł do krawędzi zerknąć co widać w dole a ja ze strachu nie mogłam złapać oddechu i czuję wtedy jak wszystkie organy w środku drżą mi a jednocześnie się ściskają. Sama mogę podejść i popatrzeć ale jak widzę TŻ'a w takiej sytuacji to autentycznie umieram ze strachu.
Klify wyglądają tak: http://www.digart.pl/zoom/3942705/Klify_Moheru.html

babajaga pisze:No i bardzo się boję jak widzę kogoś stojącego na krawędzi wysokiego budynku albo urwiska. Może być nawet na filmie. Odruchowo odchylam się na siedzeniu i zapieram się nogami, żeby nie spaść i łapię się rękami krzesła.
AYO pisze:Przestań - od samego patrzenia na te fotke mi niedobrze
AYO pisze:Józefino - a po kiego ty sie tam pchasz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości