z tego co się orientuję one są takie same, tego samego rozmiaru więc raczej się nie uda włożyć jedną w drugą. Chyba zeby jedną włożyć pionowo w drugą leżącą. Wysokość wtedy euro palety- 120cm. Tylko kłopot z pakowaniem. Nietypowe. może chociaż jedną z paletą a drugą przy następnej okazji zabrać. No sama nie wiem. Pytam wśród swoich czy ktoś w Twoją stronę nie jedzie ale cisza niestety.
cały czas trzymam. Napisałam na PW. Nie było mnie tydzień ale budki są. Trafiłaś na miłośników- społeczników i co jeszcze kocich więc choćby fruwać pracownicy mieli , ja budek nie usunę. czekają Niestety ciągle nikt ode mnie w Twoją strone nie jedzie żeby podwieźć
Już odpowiadam. Mała nie pojechała, bo umowa była taka, że ja tę budkę ocieplę. A od tamtej pory nie miałam czasu się wybrać do tego warsztatu, gdzie teraz jest budka. Mogę oczywiście wysłać budkę nieocieploną, ale inaczej się umawiałyśmy. Palety od dużych budek mogę oczywiście oddać.
nic nie oddawaj , póki co , bo licze na to że pojedzie to wszystko do darłowskich kociaków. A nie masz teraz możliwości odebrania reszty? Z tego co mi przekazano to byłaby taka szansa gdyby trochę"rozebrać " samochód? Myślę jednak że to nie jedyna przeszkoda. Jakby co to chyba byłyśmy w kontakcie telefonicznym a i bez niego można działac.
AnielkaG pisze:jakbyście zrezygnowały to ja chętnie wezmę te budki
też dla kociaków? Może niech AnielkaG weźmie tę jedną dużą kompletną budkę? Jak myślisz? Dla Darłowa będzie mała i duża a jak coś bedę miała z importu towarów to dam znać zaraz.?