grzanka.ch pisze:Cieszę się, że w Krakowie też będzie marsz. Postaram się przybyć i namówić znajomych
Grzanko, czy Ty masz może kota o imieniu Grzanka?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
grzanka.ch pisze:Cieszę się, że w Krakowie też będzie marsz. Postaram się przybyć i namówić znajomych
daggie pisze: Grzanko, czy Ty masz może kota o imieniu Grzanka?
Kumiko pisze:aassiiaa pisze:Kumiko czy dokładnie przeczytałaś ten projekt? Czy to jest ustalone z główną organizatorką?
głowna organizatorka ma zgłoszone.Moze to dziwne ale przeczytalam projekt! oczywiscie bedziemy zbierac te podpisy u siebie, nikogo nie zmuszamy
grzanka.ch pisze:daggie pisze: Grzanko, czy Ty masz może kota o imieniu Grzanka?
Tak
daggie pisze: Haha, to ja Was znam ze słyszenia!
aassiiaa pisze:Kumiko pisze:aassiiaa pisze:Kumiko czy dokładnie przeczytałaś ten projekt? Czy to jest ustalone z główną organizatorką?
głowna organizatorka ma zgłoszone.Moze to dziwne ale przeczytalam projekt! oczywiscie bedziemy zbierac te podpisy u siebie, nikogo nie zmuszamy
Spokojnie, ja może zastosowałam zbyt ostry skrót myślowy, ale nie miałam nic złego na myśli.
Anuk pisze:Do Krakowa nie pojadę, bo co prawda też da się w dzień obrócić, ale ekspresem, a za drogie bilety
Więc nadal poszukuję towarzystwa w Łodzi!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Szymkowa i 114 gości