16letnia Kizia Mizia... do zobaczenia Kiziu za TM.....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 02, 2011 22:29 Re: Jestem Kizia-Mizia,mam 16 lat!RatujcieMnie - schronTrzcianka

A w której części Polski znajduje się Trzcianka?

Trzyma kciki za kiciusię :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

AlayaShirin

Od: Sob sty 29, 2011 15:08

Post » Śro lut 02, 2011 22:31 Re: Jestem Kizia-Mizia,mam 16 lat!RatujcieMnie - schronTrzcianka

Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lut 02, 2011 22:49 Re: Jestem Kizia-Mizia,mam 16 lat!RatujcieMnie - schronTrzcianka

ewan pisze:Co za bieda, jak można cos takiego zrobic kotu po tylu latach w domu :mrgreen: dla porównania moja Perełka, w maju kończy 16 lat
Obrazek

ale bąk :D

a co do Kizi, to skoro nie daje rady suchej jeść to schronisko powinno jej podsuwać mokrej więcej. ale tam chyba się za bardzo nie przejmują tym, że kot nie zje, bo nie ma czym pogryzc

malvinh

Od: Pon gru 06, 2010 18:18

Post » Śro lut 02, 2011 22:59 Re: Jestem Kizia-Mizia,mam 16 lat!RatujcieMnie - schronTrzcianka

nie wiem już jak tam to wygląda wszystko, nie było mnei tam 3 tyg, wpuszczono mnie "po cichu" powinnam się w sumie cieszyć... zobaczymy na razie marzę o domku dla Kizi...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

Post » Śro lut 02, 2011 23:03 Re: Jestem Kizia-Mizia,mam 16 lat!RatujcieMnie - schronTrzcianka

mj_liberian_girl pisze:nie wiem już jak tam to wygląda wszystko, nie było mnei tam 3 tyg, wpuszczono mnie "po cichu" powinnam się w sumie cieszyć... zobaczymy na razie marzę o domku dla Kizi...

może zadam głupie pytanie ale dlaczego "po cichu" ? ktoś tam na ciebie krzywo patrzy, nie chce żebyś odwiedzała koty?

malvinh

Post » Śro lut 02, 2011 23:06 Re: Jestem Kizia-Mizia,mam 16 lat!RatujcieMnie - schronTrzcianka

tam jest cały czas kwarantanna, Pani weterynarz mnie wpuściła ale nie mogę ruszyć dalej z adopcjami oficjalnie tylko tak pojedynczo po cichu ... tam są jakieś dziwne układy z szefem narazie zakaza adopcji i w ogóle... i tak dobrze, że pozwolono mi tam wchodzić..
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

Post » Śro lut 02, 2011 23:10 Re: Jestem Kizia-Mizia,mam 16 lat!RatujcieMnie - schronTrzcianka

dla dobra kotów trzeba tak działać, by drzwi schroniska były otwarte dla takich osób jak mj_liberian_girl... choć to schron powinien się otwierać na ludzi, na adopcje..
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lut 02, 2011 23:12 Re: Jestem Kizia-Mizia,mam 16 lat!RatujcieMnie - schronTrzcianka

mj_liberian_girl pisze:tam jest cały czas kwarantanna, Pani weterynarz mnie wpuściła ale nie mogę ruszyć dalej z adopcjami oficjalnie tylko tak pojedynczo po cichu ... tam są jakieś dziwne układy z szefem narazie zakaza adopcji i w ogóle... i tak dobrze, że pozwolono mi tam wchodzić..

zakaz adopcji? 8O dziwne to miejsce. ja co jakis czas śledzę wątek, od kiedy zobaczyłam tego kotka bez oczka,który zdechł, no i z tego względu że mój kot jest z Rychlika (nie wiem czy to wyłapałaś, pisałam to kiedys na jakims wątku).
za Kizie mizie :ok:

malvinh

Post » Śro lut 02, 2011 23:18 Re: Jestem Kizia-Mizia,mam 16 lat!RatujcieMnie - schronTrzcianka

dagmara-olga pisze:dla dobra kotów trzeba tak działać, by drzwi schroniska były otwarte dla takich osób jak mj_liberian_girl... choć to schron powinien się otwierać na ludzi, na adopcje..

dokładnie, zgadzam się. im przecież powinno zależec zeby wydawac jak najwiecej kotów, miec jak najwiecej opiekunów. i takich sytuacji, że właśnie ktos zabrania przychodzic, wydawac do adopcji nie rozumiem. no ale coż... ja nie jestem jakąs doświadczoną w bojach kociarą chociaż koty mam nieustannie od dzieciństwa ale rozumiem, że czasem lepiej jakiemus głupkowi przytaknąc zeby tylko nie utracic mozliwosci pomocy.
ja np. mialam sytuacje ze sasiad mi zasyypywal sniegiem przejscie dla kotów na ogród pod siatką, ale wiedziałam ze jak mu zwroce uwage to moze sie to zemscic na kotach, bo koles jest taki że mógłby im zrobic krzywde, podtruć albo skopać...więc sie nie odezwałam tylko regularnie odkopywałam przejscie. no a teraz sytuacja z głowy, sniegu nie ma za bardzo, to przeciez nie bedzie specjalnie nawoził ziemi żeby mi utrudnić życie.

malvinh

Post » Śro lut 02, 2011 23:56 Re: Jestem Kizia-Mizia,mam 16 lat!RatujcieMnie - schronTrzcianka

Jesli jest sponsor, to moze napisac to w tytule, bo informacja umknie, a moze komus pomoze podjac decyzje o DT lub DS. :)

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 5 >>

Post » Czw lut 03, 2011 0:14 Re: Jestem Kizia-Mizia,mam 16 lat!RatujcieMnie - schronTrzcianka

Arcana pisze:Jesli jest sponsor, to moze napisac to w tytule, bo informacja umknie, a moze komus pomoze podjac decyzje o DT lub DS. :)

Dałam na pierwszą.
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw lut 03, 2011 8:45 Re: Jestem Kizia-Mizia,mam 16 lat!RatujcieMnie - schronTrzcianka

Trzymaj się mała, mam nadzieję, że domek się znajdzie. Niezależnie od zachowania władz schroniska.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

nemeless

Od: Pt sty 14, 2011 13:22

Post » Czw lut 03, 2011 9:52 Re: Jestem Kizia-Mizia,mam 16 lat!RatujcieMnie - schronTrzcianka

Ona nie ma czasu.........

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw lut 03, 2011 11:02 Re: Jestem Kizia-Mizia,mam 16 lat!RatujcieMnie - schronTrzcianka

Kizia-Mizia czeka na ratunek, a czasu ma niewiele... :(
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lut 03, 2011 11:05 Re: Jestem Kizia-Mizia,mam 16 lat!RatujcieMnie - schronTrzcianka

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :kotek:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

[poprzednia][następna]