dagmara-olga pisze:bazarek - viewtopic.php?uid=21586&f=20&t=122540&start=0
ślicznie dziękujemy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
turkawka pisze:PILNE: dzisiaj na ulicy Natasza25 znalazła wyrzuconego domowego rudzielca! Kot bardzo miły, domowy, nie może zostać na ulicy. Bardzo pilnie potrzebne DT!
dagaidarek pisze:Mania kwitnie!!! Jest pięknym kotkiem i ma piękny, dobry charakter. Relacje pomiędzy kociczkami rozwijają się bardzo wolno, obecnie ( po 6 miesiącach ) jesteśmy na etapie chłodnej tolerancji. Główny problem z Manią to jedzenie, bo ciągle próbuje jeść "na zapas" a potem wymiotuje. Reglamentacja karmy nie jest do końca skuteczna, ale jesteśmy dobrej myśli) Kiedy zmniejszyliśmy jej porcje jedzonka Mania zyskała ksywkę "antykomunistki", bo w ramach protestu zjadła czerwoną wstążeczkę z bukietu kwiatków. Następnego dnia rano zauważyłam, że jej coś czerwonego z tyłka wisi i wyciągnęłam 1,5 metra czerwonej wstęgi (na szczęścia dla Mani wąziutkiej i bawełnianej ).A wiadomo kto ma czerwony sztandar w (....)!- to antykomunista!!!
Mania ma też wyciek z oczu, ale vet mówi, że to kwestia zmiany żywności ( oczyszczanie organizmu ) i z czasem minie. Jestem ciekawa, czy inne kotki od pani Teresy tak mają.
Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki za Laosia !!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Savilala, smoki1960 i 59 gości