K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 02, 2011 18:48 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

_namida_ pisze:Do KV na kontrolę z Wypłoszem tylko do Miśkowicza, czy może być ktoś z: Jakóbczyk, Olkuśnik, Godzisz, Motyka, Adamska (one są w pt)?

Mam jeden taki duży koszyk.

Niech Cię ręka boska broni przed Olkuśnik i Godzisz :evil:
Motyka i Adamska są ok.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro lut 02, 2011 18:53 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

OK, dzięki, jak się nic nie będzie działo (tfu, tfu!) to poczekam do przyszłego tyg. do R.M.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Śro lut 02, 2011 19:01 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

miszelina pisze:
_namida_ pisze:Do KV na kontrolę z Wypłoszem tylko do Miśkowicza, czy może być ktoś z: Jakóbczyk, Olkuśnik, Godzisz, Motyka, Adamska (one są w pt)?

Motyka i Adamska są ok.

U pani Jakóbczyk byłam 2 razy z kotem, wg mnie ok, a ja magluje, magluje, podpuszczam i szukam braków w wiedzy. Ona wypadła dobrze.
Z psem też u niej byłam.

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Śro lut 02, 2011 19:02 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

miszelina pisze:

Motyka i Adamska są ok.

z Olkuśnik nigdy nie miałam doświadczenia, ale z Godzisz owszem i niemile to wspominam. ale w sumie fakt faktem laseczka jest rok po studiach, więc może potrzeba jej doświadczenia...

potwierdzam słowa miszeliny: Motyka i Adamska są ok, z tym że ja jakoś tak bardziej wolę Motykę ;)

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Śro lut 02, 2011 19:08 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Koszyki potrzebne 4 więc rozumiem, że już mamy wszystkie, ok.
Chyba zaczęły mnie dopadać nerwy przedimprezowe :oops:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro lut 02, 2011 19:16 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Tweety pisze:Koszyki potrzebne 4 więc rozumiem, że już mamy wszystkie, ok.
Chyba zaczęły mnie dopadać nerwy przedimprezowe :oops:

Mogę podrzucić dwa moje jutro na Kocimską. Okazało się że mam 3 8O :lol:
U Olkuśnik byłam - ogólnie nie polecam, miewa braki w wiedzy, ale może właśnie dlatego że młoda i niedoświadczona jeszcze.
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Śro lut 02, 2011 22:03 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

chciałam napisać dobre wieści w tej masie złych i złą w masie, może nie zauważy nikt:
- Kminkowski wyluzował, mruczy, mizia się, choć płoszy;
- Kleośka na nasze oko nie korzysta ze zmysłu wzroku;
- najlepsze pomarańcze można zjeść właśnie teraz.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro lut 02, 2011 22:12 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

lutra pisze:chciałam napisać dobre wieści w tej masie złych i złą w masie, może nie zauważy nikt:

a najlepiej to teraz iść spać, co zdaje się uczynię, bo i tak nie pamiętam tysiąca rzeczy, które powinnam zrobić i bez których na pewno nastanie koniec świata więc lepiej go prześpię :wink:

Tweety

Post » Śro lut 02, 2011 23:03 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Dziś prześliczna Kicia Icia, która spędziła u mnie 1,5 roku, poszła do DS.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Śro lut 02, 2011 23:16 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

proszę o obserwację Stalki - ma opuchnięty, bolący ją brzuszek (boję się powtórki sytuacji z Truskawą - chociaż, w sumie, księżniczka szybko wróciła do zdrowia, więc może to nie takie złe) i paskudnie czarne dziąsło na dole po prawej stronie... je, ale jakoś tak tylko lewą stroną - może to też ją boli?

Kminku :1luvu:

mój tż zakochał się w Madamie... 8O
Katia dzikuje 8O i nie daje się nawet pogłaskać...
Dzikun syczy ale jakby tak pro forma
Monetkowe uszka oki
Romeo robi wielkie ucieczki, jak zwykle
Rysik się rozmiauczał :love:

zostawiłam na kociarni trochę kuleczek filcowych. Madama się bawi swoją kremową z zachwytem, Majeranek mało nie zdemolował sobie klatki jak dostał czerwoną - więc jak włożyłam mu papu i wodę, to zabrałam kulkę, bo roznosił klatkę w strzępy i jedzenie byłoby wszędzie, tylko nie w brzusiu i w misce. jak ktoś będzie miał czas, to mu wrzucajcie, zachowuje się wtedy jak miesięczne kocię :love:

trochę tych kulek zostało w pojemniku z zabawkami na izolatce - lepiej ich chyba nie dawać kociom w klatkach, bo entuzjazm zdemoluje klatki... ale zachęcam do częstowania się osoby tymczasujące czy wydające fundacyjne koty do domów stałych, jeszcze nie spotkałam kota, któremu by się nie spodobało :)

chyba zacznę akcję 'piłeczka dla każdego kociaka afn'. zadziobię sobie ręce na śmierć, ale co tam :)

Miuti! :ok:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Czw lut 03, 2011 0:10 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Dla wytrwałych: zaraz na TVN jest reportaz Uwagi o psach na łańcuchu

Lila_iwa

Od: Wto cze 01, 2010 14:29

Post » Czw lut 03, 2011 8:36 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

wczoraj wieczorkiem zawiozłam naszą Fredzię do nowego domku.. bardzo wszyscy się baliśmy, po tym wszystkim, co ją spotkało.. sądziłam, że nie będzie chciała wyjść z kontenerka, a jak już wyjdzie zaszyje się gdzieś za kanapą.. zamknęliśmy drzwi do jej pokoju, ona wyszła i machając nerwowo ogonkiem zaczęła zwiedzać pokój i podchodzić do mnie i do opiekunów domagając się głasków 8O .. później weszła do koszyczka, poleżała.. i znowu wyszła i łasiła się strasznie.. czasami przy głaskaniu przy ogonku, jej główka leżała na podłodze a pupa prawie pod sufitem.. i od rąk do rąk na głaskanie.. nawet zjadła saszetkę.. a faliway nawet nie zdążył jeszcze zadziałać..

Pani Marta dokonała cudów, żeby Fredzię tak ładnie z tego wszystkiego wyprowadzić.. bardzo dziękujemy :kotek:

trzymajcie proszę kciuki.. żeby jej się udało.. za jakiś czas będzie wyzwanie, bo do Fredzi dołączy kilkunastoletni kotek, któremu umarła Pani.. mamy nadzieję, że się dopasują.. w domku są warunki na izolację i spokojne oswajanie..

Obrazek

Obrazek
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Czw lut 03, 2011 8:40 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

edit_f pisze:wczoraj wieczorkiem zawiozłam naszą Fredzię do nowego domku.. bardzo wszyscy się baliśmy, po tym wszystkim, co ją spotkało.. sądziłam, że nie będzie chciała wyjść z kontenerka, a jak już wyjdzie zaszyje się gdzieś za kanapą.. zamknęliśmy drzwi do jej pokoju, ona wyszła i machając nerwowo ogonkiem zaczęła zwiedzać pokój i podchodzić do mnie i do opiekunów domagając się głasków 8O .. później weszła do koszyczka, poleżała.. i znowu wyszła i łasiła się strasznie.. czasami przy głaskaniu przy ogonku, jej główka leżała na podłodze a pupa prawie pod sufitem.. i od rąk do rąk na głaskanie.. nawet zjadła saszetkę.. a faliway nawet nie zdążył jeszcze zadziałać..

Pani Marta dokonała cudów, żeby Fredzię tak ładnie z tego wszystkiego wyprowadzić.. bardzo dziękujemy :kotek:

trzymajcie proszę kciuki.. żeby jej się udało.. za jakiś czas będzie wyzwanie, bo do Fredzi dołączy kilkunastoletni kotek, któremu umarła Pani.. mamy nadzieję, że się dopasują.. w domku są warunki na izolację i spokojne oswajanie..

Obrazek

Obrazek

ależ wieści 8O :)
to ja dzwonię do p. Marty z podziękowaniami

Tweety

Post » Czw lut 03, 2011 9:07 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

"Moi" ludzie chcą Klaritę, Ago, do Ciebie ich przekierować? Oczywiście, jeszcze poczekam na ankiety...
Edit_f, masz niezłą passę ;)
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw lut 03, 2011 9:30 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

lutra pisze:chciałam napisać dobre wieści w tej masie złych i złą w masie, może nie zauważy nikt:

i za to lubię zime
a tak na marginesie-dzisiaj rozpoczął się chiński rok królika
wredny rok tygrysa poszedł precz
Od dzisiaj będzie tylko lepiej
na pewne działki wrócił kocur szwędacz nie widziany od dwóch tygodnijest dobrze :)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

[poprzednia][następna]