No to ja, niedzielną, popołudniową porą, przypomnę o moim bazarku na rzecz bardzo potrzebujących kotów Ani Rylskiej. No, spójrzcie tylko - jak one czekają:
Mavi, dlaczego wstrzymalas licytacje miseczki nr 6, przeciez jedna masz! Gratis sobie dodasz pozniej, jak bedzie taka mozliwosc, ale te jedna miseczke trzeba licytowac, bo czas mija! odblokuj licytacje i lecimy z koksem, moze ktoras cioteczka-estetka da wiecej!
Viola005 kochana, odblokuję licytację jutro, jak będę wiedziała ile tych miseczek mam:))) OK ??? Bo dla Ciebie chcę mieć dwie! A miałam na razie przygotowaną jedną. Żeby sprawdzić ile ich mam, muszę wyjść z domu, a dziś niedziela i w ogóle... A te czekające koteczki to mam od Willow_
Dziękuję, Afatima! Właśnie miałam zacząć reklamować tę książkę na pierwszej stronie bazarku, bo warta jest tego! Ta książka nie jest i nigdy nie była w dystrybucji. Jej wydawca (Towarzystwo Przyjaciół Dzielnicy Prokocim) rozesłało ją do bibliotek. Do handlu nie trafiła, bo takie było jej przeznaczenie - non profit. Dlatego myślę, że prywatnie bardzo niewiele osób posiada tę książkę...