DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 25, 2011 12:36 Re: DT u J.D. Pilnie DT dla czarnego Czarusia!!!!!

ech,szkoda słów.....nie mogłam zostawić ich bo to było przed tymi ogromnymi mrozami,a one tam nawet nie miały co jeść....nikt by nie podkarmił nawet gdybym dała czym...to co miałam robić :?

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Wto sty 25, 2011 13:16 Re: DT u J.D. Pilnie DT dla czarnego Czarusia!!!!!

szkoda,szkoda słów.Zrobiłaś co musiałaś.
Jeśli nie masz jak ich oswoić to tylko ciachnąc i wypuscić jak ciepło sie zrobi.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro sty 26, 2011 7:15 Re: DT u J.D. Pilnie DT dla czarnego Czarusia!!!!!

Tylko gdzie?

J.D.

Post » Śro sty 26, 2011 7:41 Re: DT u J.D. Pilnie DT dla czarnego Czarusia!!!!!

Tam gdzie były.
Czy to niemozliwe?
Koty są terytorialne, najlepiej byłoby żeby wróciły "do siebie".

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro sty 26, 2011 8:54 Re: DT u J.D. Pilnie DT dla czarnego Czarusia!!!!!

Tam nikt już nie mieszka,nie ma też komu dokarmiać.Koty przypadkowo odkryła rodzina czy ktos tam znajomy po tym jak panią zabrali do szpitala.One były tak głodne,że wręcz jak szalone rzuciły się do ludzi. 8O Tylko dlatego zostały złapane.Pani po wyjściu ze szpitala wyprowadziła się do córki.Niestety,mam problem :(

J.D.

Post » Czw sty 27, 2011 11:23 Re: DT u J.D. Pilnie DT dla Czarusia bardzo potrzebny!!

J.D. pisze:.... szukam miejsca dla czarnego Czarusia,miziastego,kochanego kocurka,który jak dotąd prowadził baaaaaaaardzo bujne życie.Widać to po licznych strupkach,zadrapaniach i rozerwanym uszku.Płacze za towarzystwem i podwórkiem.Być może po kastracji uspokoi się i stanie się kotem domowym.Kto wie :? To właśnie jemu szukam teraz domku,może być wychodzący.może ktoś słyszał o takim?

podnoszę bo bardzo potrzebny domek.Czaruś jest czarujący :mrgreen: milutki,barankujący,pcha się do ludzia :(może być DT a wtedy pomogę w utrzymaniu chłopca :ok:

J.D.

Post » Czw sty 27, 2011 11:40 Re: DT u J.D. Pilnie DT dla Czarusia bardzo potrzebny!!

J.D. pisze:
J.D. pisze:.... szukam miejsca dla czarnego Czarusia,miziastego,kochanego kocurka,który jak dotąd prowadził baaaaaaaardzo bujne życie.Widać to po licznych strupkach,zadrapaniach i rozerwanym uszku.Płacze za towarzystwem i podwórkiem.Być może po kastracji uspokoi się i stanie się kotem domowym.Kto wie :? To właśnie jemu szukam teraz domku,może być wychodzący.może ktoś słyszał o takim?

podnoszę bo bardzo potrzebny domek.Czaruś jest czarujący :mrgreen: milutki,barankujący,pcha się do ludzia :(może być DT a wtedy pomogę w utrzymaniu chłopca :ok:

:!: :!: :!:
Obrazek

ASK@

Post » Śro lut 02, 2011 0:02 Re: DT u J.D. Pilnie DT dla czarnego Czarusia!!!!!

Z Białegostoku - szuka kociaka do adopcji
viewtopic.php?f=13&t=123541

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro lut 02, 2011 8:20 Re: DT u J.D. Pilnie DT dla czarnego Czarusia!!!!!

Asiu co u Was?
Obrazek

ASK@

Post » Śro lut 02, 2011 10:03 Re: DT u J.D. Pilnie DT dla czarnego Czarusia!!!!!

U nas po staremu-czyli nowe tymczasy-rudy kocurek,tak 4-5m-cy,czarny,malutki chłopczyk ok 3m-cy i szare,dłudowłose cudo.Niestety nie daje zajrzeć sobie pod ogonek :wink: może dziś wstawię zdjęcia... Poza tym duża bura i jej towarzysz Czaruś po ciachnięciu.no i niezłe przeboje :roll: bo Czaruś tak próbował wydostać się z klatki po cięciu [ jeszcze mało przytomny],że ma cały pyszczek podarty :cry: Wygląda bardzo biednie :( Nie wiem też co mam robić :? Jest chętny na DUŻĄ ale ona bardzo płacze za Czarkiem :cry: Jak pojechał do weta to cały czas go wołała.Mam teraz dylemat bo domek nie chce dwóch kotów :| No i co mam robić?Nie mam zielonego pojęcia....Może to szansa na domek...Kurcze oto dylematy tymczasowania...

J.D.

Post » Śro lut 02, 2011 10:44 Re: DT u J.D. Pilnie DT dla czarnego Czarusia!!!!!

tak, dylemat!
Sama byłam gotowa rozdzielić Teo i Zeldę. Ale oni nie byli u mnie zżyci.Wspomnień czar działał.

A oni bardzo jak widac za sobą. Jest nadzieją,ze na nowym w innym środowisku zapomni. Ale jeśli państwo długo ją zostawia samą to tez nie będzie dobrze. Z drugiej strony dom dla dorosłego kota ...Trudno jest.

Pogadaj jeszcze z nimi. Wiem, robiłas to.Ale jeszcze raz spróbuj.

A skąd wzięłaś maluszki?
Obrazek

ASK@

Post » Śro lut 02, 2011 10:44 Re: DT u J.D. Pilnie DT dla czarnego Czarusia!!!!!

Może poczekaj, szkoda ich rozdzielać. Dwupaki też „schodzą”. Jak są zżyte, to może warto to uszanować. :roll:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro lut 02, 2011 13:34 Re: DT u J.D. Pilnie DT dla czarnego Czarusia!!!!!

Nowe koteczki -z Białegostoku,od niki_01.mieszkały w piwnicy.Ciężko z takiego miejsca o DS a tak spróbukję-zrobię zdjęćia i ogłoszę na bialystokonline.Myślę,że długo nie będą czekać na chętnych.Tylko trudniej będzie z wyborem tego odpowiedniego domku.Co do dwupaku to też mam mieszane uczucia co do rozdzielania....Chciałabym aby poszły razem...

J.D.

Post » Śro lut 02, 2011 13:41 Re: DT u J.D. Pilnie DT dla czarnego Czarusia!!!!!

to zostaw dwupak. Będziesz się gryzłą potem,że je rozdzieliłaś.

Mluszków teraz mało, to faktycznie powinny pójść szybko.
A co do odpowiedzialnych domków-nigdy nie wiesz. Ale należy wierzyć.
Obrazek

ASK@

Post » Czw lut 03, 2011 1:04 Re: DT u J.D. Pilnie DT dla czarnego Czarusia!!!!!

Ale ja nigdy nie mam pełnego zaufania,jakoś tak mam,że muszę gnębić i dusić domki aż do non stopu,aż do obrzydzenia,aż mają mnie dosyć i są szczęśliwi jak im odpuszczę.Jestem też znana z tego,że zanudzam,molestuję prawie,telefonami do nowych domków.Widzę po minach,żę najchętniej wysłaliby mnie na księżyc żebym już dała spokój.Jeśli już wymęczę domek do granic wytrzymałości nerwowej i zachodzi obawa,że żeby mnie już się pozbyć to mogą nawet zrezygnować z kota,wtedy daję spokój i mówię,że zdali egzamin.Zdarzyło się już parę razy,że moje oczekiwania i wątpliwości doprowadziły do rezygnacji.Jednemu panu ,który miał wziąć ode mnie psa powiedzialam wprost,że nie dam mu psa jeśli nie weżmie urlopu aby pies mógl się zaaklimatyzować.Taka jestem :twisted: Mówią,że mam większe wymagania niż sąd rodzinny :mrgreen: Chociaż czasem oddaję kota prawie od ręki jeśli uznam,że wszysto mi pasuje.

J.D.

[poprzednia][następna]