Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shalom pisze:Ale mi podsunęłaś pomysł z tymi chrupkami Royala na kule włosowe. Bo mi się koty w gustach nie zgadzają. A Royala lubią oba, chociaż ich nim nie karmię. Więc połączę wszystko razem. Następnym razem kupię tego Royala i będę im dodawać na kule włosowe i stosować jako nagrodę np przy obcinaniu pazurów
EdytaB_a pisze:Kupiłam wczoraj kiciom whiskasowe ciasteczka na kłaczki, Lala z takim zapamiętaniem wylizuje Frana, że czasem jej wystają kłaki z pysia. Kotki , pierwszą porcję, zjadły w sekundę.
EdytaB_a pisze: Pisałam gdzieś, ze Lala tylko mnie zauważa w domu a Franek wczoraj pokazała mi jak bardzo mnie olewa.
Usiadł przedemną popatrzył, ja go zawołałam , on wstał i majestatycznym krokiem wskoczył TŻ -owi na kolana , wygniutł go , ułożył sie wygodnie, włączył mruczenie i spojrzał na mnie wymownie (miałam ochotę go złapać i wytarmosić, tak pięknie kocisko moje wyglądało )![]()
![]()
![]()
Tak więc kotki się nami podzieliły
sunshine pisze:Edytko a czas na kawkę masz? Bo właśnie wodę wstawiam.
sunshine pisze:Tylko ostrożnie, co by mi włosy nie wpadły do kawy i miseczki z owocami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości